ce gandeste un violator de babe?
Pagini: 1, 2, 3, 4

cheseme
urare pentru masculii de pe SP: "Sa fiti mai potenti decat un violator de babe!"

De cand ma stiu - sau cel putin de cand s-a facut Protvul - unii baietii necinstesc babe. N-am sa reusesc in ruptu' capului sa pricep ce pot gasi astia la o pseudo-cadavra de asta..
Va vedeti in stare de asa ceva? Ati cunoscut asemenea specimene? Sau poate faceti parte din aceasta selecta categorie de barbati? biggrin.gif
Ce le lipseste sau ce au in plus superoamenii astia? Si cum de ajung sa faca asa ceva?
Poate ma lamuriti si pe mine
CRISTAKEM10
La Nicoleta Luciu

jamalex2000
pai cred ca numa' "roacherii" pot ... ca aia era supranumiti alcoolici violatori de babe!

stiti tot bancul cu "maica, maica da violul?" si pe cel cu "si eu ca proasta am luat pensia?" , nu are rost sa-l mai postez aici nu?
Bobby_ro
Dar ce, aia gandesc?! huh.gif
cosmin_17
QUOTE (cheseme @ Sep 8 2008, 19:37) *
urare pentru masculii de pe SP: "Sa fiti mai potenti decat un violator de babe!"

De cand ma stiu - sau cel putin de cand s-a facut Protvul - unii baietii necinstesc babe. N-am sa reusesc in ruptu' capului sa pricep ce pot gasi astia la o pseudo-cadavra de asta..
Va vedeti in stare de asa ceva? Ati cunoscut asemenea specimene? Sau poate faceti parte din aceasta selecta categorie de barbati? biggrin.gif
Ce le lipseste sau ce au in plus superoamenii astia? Si cum de ajung sa faca asa ceva?

poate aia cred ca babele au mai multa experienta roll2.gif
Smiley_tgv
da, si eu am avut aceast aintrebare...
ma gandesc asa: daca tot e sa violez pe cineva, macar sa violez o bunaciune (exclus Nicoleta Luciu, care nu mai e bunaciune de ceva timp... si nu, nu ma refer la faptul ca e gravida), sa stiu un lucru, fac inchisoare (poate) dar macar sa stiu ca a meritat
asa, violez o baba... mai imi iau si ceva ani la facultate, pt ce?
demonroses
QUOTE (jamalex2000 @ Sep 8 2008, 21:19) *
pai cred ca numa' "roacherii" pot ... ca aia era supranumiti alcoolici violatori de babe!

stiti tot bancul cu "maica, maica da violul?" si pe cel cu "si eu ca proasta am luat pensia?" , nu are rost sa-l mai postez aici nu?

da-mi si mie un argument pentru care numai "roacherii" pot viola babe.ce legatura are muzica cu f**aiul? :| jur ca nu va inteleg,poate imi explicati si mie care e chestia cu alcoolicii violatori de babe. confusedsmiley.png

ontopic:se gandesc la tipe bune :|cel putin asa cred deadtongue.gif

Tzushka
QUOTE (demonroses @ Sep 8 2008, 23:38) *
da-mi si mie un argument pentru care numai "roacherii" pot viola babe.ce legatura are muzica cu f**aiul? :|

eh, glumea si el...
Bobby_ro
QUOTE (demonroses @ Sep 8 2008, 23:38) *
ontopic:se gandesc la tipe bune :|cel putin asa cred deadtongue.gif

atunci mai bine tragi o laba cu acelasi gand decat sa f@%& smirghelu`si sa mai faci si parnaie sleep.gif . Nu inceracati sa ii intelegeti logic pe niste dezaxati cu probleme psihice.

Tzushka
ce ma, de gerontofilie n-ati auzit?
angel3110
Sunt prea beti ca sa mai gandeasca ce fac.
Bobby_ro
QUOTE (Tzushka @ Sep 8 2008, 23:44) *
ce ma, de gerontofilie n-ati auzit?

Gerontofil sau beat mort gerontofil de ocazie si *retard in rest, tot aia e ce scriam mai sus.

*protv cu ale sale stiri de ora 17 confirma dry.gif
AlexIP
http://www.youtube.com/watch?v=YsPxLxKmqtI

Uite aici se discuta si despre chestia asta. Enjoy. smile.gif
Tzushka
QUOTE (AlexIP @ Sep 9 2008, 00:00) *
http://www.youtube.com/watch?v=YsPxLxKmqtI

Uite aici se discuta si despre chestia asta. Enjoy. smile.gif

damn, I love Teo
Cutzu
pai la o pustoaica fitoasa ce sa faci, care si asa nu stie nimic

de la o baba sexy cu siguranta ai ceva de invatat, plus de asta nu o violezi, ii faci un favor, isi aminteste si ea de tinerete
pai nu? da-o=n carja mosului de treaba
alta explicatie nu vad
dangeor
La acelasi lucru la care "se gandesc" cei care violeaza fetite de cativa anisori.
cheseme
QUOTE (dangeor @ Sep 9 2008, 10:21) *
La acelasi lucru la care "se gandesc" cei care violeaza fetite de cativa anisori.

as indrazni sa spun ca e totusi o diferenta intre cele 2 categorii de dezaxati. Daca astia cu babele ma mai fac sa zambesc..... ceilalti nu ma fac sa ma gandesc decat la cele mai sadice metode de tortura.
Delirium
QUOTE (cheseme @ Sep 8 2008, 17:37) *
................de cand s-a facut Protvul - unii baietii necinstesc babe.

Al dracu proteveu' asta........ar trebui sa il dam in judecata ca instiga la viol. De cand "s-a facut" el au luat-o barbatii razna si violeaza femei trecute de 50 ani....tongue.gif

N-am sa reusesc in ruptu' capului sa pricep ce pot gasi astia la o pseudo-cadavra de asta......

Uita-te la semnatura lui Mufa si o sa intelegi: "Beauty is in the eye of the Beholder"......acum intelegi de ce le place?...smile.gif

"De gustibus non disputandum....":P
FunkyBubble
o fi curios daca baba are riduri acolo jos death.gif
ruthless
Vor sa le faca "fericite" si pe ele .
Raperu`
Cred ca stiu de ce apeleaza la babe unele mamifere , pentru ca babele nu fac nici un zgomot si pentru ca ei sunt atat de beti incat nu pot tine mana incordata uhuh.gif
Millena
Strategie nu gluma... laugh.gif
bogdan78
QUOTE (ruthless @ Sep 13 2008, 02:06) *
Vor sa le faca "fericite" si pe ele .

Exact. Le violeaza din altruism. biggrin.gif
mc_h
Uhm...asta se incadreaza aici unsure.gif ?
http://www.citynews.ro/Bistrita-Nasaud-Un-...cu-de-Jos+18373

laugh.gif
icx
Nu toti violatorii de babe sunt beti in timpul faptei. mellow.gif

Eu cred ca e mai sexy o teava.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.