aandreiu
8th September 2008, 11:54
Am un mp3 player de un an si am avut 4 casti la el. Acum cateva minute am obervat ca iar o casca incepe sa "scartie" si sa se auda cu intreruperi.
Am avut philips(castile lui originale), apoi am luat unele cu dalea de se baga in urechi, pe care am dat cel mai mult (si m-au tinut cel mai putin), am mai luat altele din carrefour mai ieftine, si in final am cumparat unele panasonic care mi s-au parut cele mai bune, pana acum.
Asa sunt toate castile sau trebuie sa sti ce sa cumperi si de unde sa cumperi? Eu merg pana la scoala cu ele in urechi, mi se mai intampla sa mai si alerg cu ele (dupa autobuz), e cumva asta o cauza? E foarte enervant.
aeon
8th September 2008, 12:59
probabil ca le-ai lovit, sau ai scapat casca respectiva pe o suprafata dura si s-a descentrat putin bobina
Serv_Electronics
8th September 2008, 13:45
uita-te si pe la sony, mai precis modelul MDR-ED21. Am probat multe casti si cei de la sony sunt cam cei mai tari cand e vorba de "doape" cu mult peste Panasonic, nu zic, si alea sunt ok, avand in vedere pretul...dar daca vrei ceva deosebit.
Cat despre calitatea sunetului, am ramas foarte placut surprins. este excelenta!
era sa uit.. astea costa aprox 90 ron. Eu atat am dat pe ele dar nu-mi pare rau.
Nu iti recomand sa-ti iei casti cu diametru mic, de genul http://static.abcaz.com/productimages/0/55...-headphones.jpg . Se aud ok si ele dar sunt mai scumpe (130 ron), materialele folosite sunt ceva mai slabe calitativ si sunetul nu este atat de placut.
orlandobarbulescu
9th September 2008, 14:27
Castile tale cele vechi nu suporta un bas prea puternic mult timp.
De aceea zbarnaie. Eu iti recomant casti cu magnet din neodinium, si daca-ti
permiti din acelea cu suprimarea zgomotelor exterioare, ,, noise canceling,,.
Tot sony sunt cei mai buni si aici. Cauta pe siteul lor.