augutini
6th September 2008, 23:11
De curand mi-a spus cineva ca ar exista o forma de inmatriculare pentru auto, similara cu cea a scuterelor, tractoarelor si alte cele: la primarie.
Ai dreptul sa circuli doar pe raza comunei si ai cheltuieli si obligatii mai putine.
Si la ITP si la RCA e mai simplu.
Stie cineva mai multe detalii?
mykeyboy
7th February 2009, 22:06
QUOTE (augutini @ Sep 6 2008, 23:11)

De curand mi-a spus cineva ca ar exista o forma de inmatriculare pentru auto, similara cu cea a scuterelor, tractoarelor si alte cele: la primarie.
Ai dreptul sa circuli doar pe raza comunei si ai cheltuieli si obligatii mai putine.
Si la ITP si la RCA e mai simplu.
Stie cineva mai multe detalii?
asa mi'a venit si mie o sugestie....sa o inmatriculez ca autovehicul agricol. dar din cate stiu nu ai voie sa depasesti 30km de primarie, sau sa mergi cu mai mult de 40km/h....sau nu stiu exact. o sa ma interesez in scurt timp la primarie
powershot
11th September 2009, 16:13
Si eu vreau sa inmatriculez pe primarie , un GOLF 2 . Este posibil ?
Vreau sa il folosesc doar in zona, nu sa ies cu el din localitate.
Evergreen
11th September 2009, 16:24
probabil daca ii faci niste adaptari (omologate sau nu) gen plug de zapada sau matura....desi circ pe tema asta a fost la televizor....
4rings
12th September 2009, 22:51
scutere si utilaje agricole fara probleme, in rest mai poti inmatricula auto cu tractiune integrala daca ai o proprietate (loc de casa sau cabana,cam asa ceva) pe raza comunei si la care nu poti ajunge cu o masina normala. cam asa se pare ca stau lucrurile insa nu stiu sigur 100%
msn2
13th September 2009, 00:31
legal nu se pot inmatricula la primarie auto ca si la carute sau scutere.
ca unii primari o fac asta nu inseamna ca e si legal
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.