Inmatriculare auto la primarie

augutini

De curand mi-a spus cineva ca ar exista o forma de inmatriculare pentru auto, similara cu cea a scuterelor, tractoarelor si alte cele: la primarie.
Ai dreptul sa circuli doar pe raza comunei si ai cheltuieli si obligatii mai putine.
Si la ITP si la RCA e mai simplu.

Stie cineva mai multe detalii?
mykeyboy
QUOTE (augutini @ Sep 6 2008, 23:11) *
De curand mi-a spus cineva ca ar exista o forma de inmatriculare pentru auto, similara cu cea a scuterelor, tractoarelor si alte cele: la primarie.
Ai dreptul sa circuli doar pe raza comunei si ai cheltuieli si obligatii mai putine.
Si la ITP si la RCA e mai simplu.

Stie cineva mai multe detalii?

asa mi'a venit si mie o sugestie....sa o inmatriculez ca autovehicul agricol. dar din cate stiu nu ai voie sa depasesti 30km de primarie, sau sa mergi cu mai mult de 40km/h....sau nu stiu exact. o sa ma interesez in scurt timp la primarie

powershot
Si eu vreau sa inmatriculez pe primarie , un GOLF 2 . Este posibil ?
Vreau sa il folosesc doar in zona, nu sa ies cu el din localitate.
Evergreen
probabil daca ii faci niste adaptari (omologate sau nu) gen plug de zapada sau matura....desi circ pe tema asta a fost la televizor....
4rings
scutere si utilaje agricole fara probleme, in rest mai poti inmatricula auto cu tractiune integrala daca ai o proprietate (loc de casa sau cabana,cam asa ceva) pe raza comunei si la care nu poti ajunge cu o masina normala. cam asa se pare ca stau lucrurile insa nu stiu sigur 100%
msn2
legal nu se pot inmatricula la primarie auto ca si la carute sau scutere.
ca unii primari o fac asta nu inseamna ca e si legal smile.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.