EXISTA CEASURI DE MINA CU MP4 SA CITEASCA TEXT IN FORMAT WORLD SI PDF-URI.....PLEASE HEEEELP...CUMPAR URGENT..0731786025 SAU gateway380@gmail.com
beo
6th September 2008, 09:53
Un telefon mobil cu toate astea nu ajuta?
bit 61
6th September 2008, 10:14
Poate in "word" ai vrut sa scrii. Nu mai copia. Mai bine invata.O sa-ti prinda bine mai tarziu. Nu cred ca o sa traiesti toata viata cu acel ceas la mana. Sper ca intelegi ce vreau sa spun.
Sethbv
6th September 2008, 18:52
Exista, am eu unul, memorie interna 4 gb, citeste mp3, wav, jpg, mpeg, txt, doc are radio, jocuri, poti inregistra de pe radio. Si nu..nu e de vanzare
tatarduka
10th September 2008, 22:08
intr-un final ai sa afli ca formatul word este un format proprietar firmei microsoft, la fel si pdf-ul este proprietar firmei adobe. In cazul in care gasesti un ceas cu Microsoft Office instalat pe el, sa ne anunti si pe noi. Chiar daca exista ceva cititoare doc, pdf, acestea nu asigura suportul intregului format si al tuturor facilitatilor. Exista ceasuri care intr-adevar pot citi fisiere dar numai de tipul txt. O sa-ti fie cam greu sa introduci formule matematice de liceu in acel format care nu suporta decat text. Un exemplu poti vedea aici. (Fara intentia de a face reclama in vre'un fel... pur si simplu primul link gasit).
Nu sunt cel mai invatat dintre toti si nu spuneam nimic in nume de rau.
mister_rf
10th September 2008, 22:49
OFF TOPIC Sa recapitulam. Se cauta un device. PUNCT. Daca nu exista, topicul se poate inchide. Daca exista ceva similar, o sa rezumam discutiile viitoare strict la obiectul cautat.
gateway380
11th September 2008, 08:00
QUOTE (mister_rf @ Sep 10 2008, 23:49)
OFF TOPIC Sa recapitulam. Se cauta un device. PUNCT. Daca nu exista, topicul se poate inchide. Daca exista ceva similar, o sa rezumam discutiile viitoare strict la obiectul cautat.