Ajutor Traductor turatie

soulraven

salut, sper sa ma puteti ajuta cu ceva........un prieten mi-a dat sa i repar un traductor de turatie de pe un stand ITP, seria lui este BDM 282-S1 Bosch. L-am desfacut si am gasit ars, desfigurata o rezistenta R1, ce-a de langa mufa X7. Daca ma puteti ajuta cu o schema sau ceva date despre minune si ce rezistenta sa pun acolo, ar fi super.....
mister_rf
Majoritatea echipamentelor folosite in aplicatii industriale nu au o schema usor de gasit pe net.
O reparatie de acest gen implica mai multe masuratori in vederea gasirii tuturor componentelor implicate si eventual a determinarii cauzei ce a produs defectarea. Probabil ca rezistenta nu este singurul element defect din sistem. Pentru a primi ajutor este nevoie de detalii ale circuitului, fotografii cu partea plantata si cea cu lipituri.

soulraven
o sa fac astazi, mare lucru nu prea se poate vedea.....sad.gif , sunt smd-uri
mister_rf
Dar si fara acestea, o mentiune in genul '' rezistenta R1'' nu ajuta la nimic.
Banuiesc ca daca cineva are acces la un astfel de echipament, nu o sa se grabeasca sa-l desfaca doar pentru a masura acea rezistenta. biggrin.gif
Pe net gasim doar imagini despre echipament. cool.gif

Click pentru a vizualiza atașamentul
soulraven
stiu, tocmai pe ideea asta mizez si eu.......sa fie cineva care are acces la asemena minune......
miron1947
QUOTE (soulraven @ Sep 5 2008, 13:19) *
L-am desfacut si am gasit ars, desfigurata o rezistenta R1, ce-a de langa mufa X7.

Dar scrieti ca l-ati desfacut,nu puteti pune o poza?
soulraven
pun astazi................dupa ce revin......din oras

soulraven
a mai desfacut cineva asa ceva?chiar am nevoie de ceva detalii
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.