goznerg
5th September 2008, 02:30
Am un site de tip oscommerce si as vrea sa il urc in primele 10 pozitii la google la anumite cuv cheie.As cere ajutorul vostru pt a ridica acest site.Numele sitului nu o pot spune pt ca nu permite regulamentul din pacate.Ma puteti gasi si pe mess pt PM, ID fiind exact ca pe cel de pe forum. Sau daca doriti scrieti PM. MS!
crerem
5th September 2008, 11:38
Cred ca trebuie sa te ajuti singur.Ia si citeste putin despre SEO si vei vedea ca nu este f greu - cel putin baza.
lord_ice
5th September 2008, 12:06
Cu "baza" nu ajungi nici in pagina a 3-a, "baza" iti asigura o existenta pe Google, atat. La un magazin online e mult de munca la backlinks, pentru ca trebuie sa faci backlinks cu ancora buna pentru fiecare produs in parte, optimizezi produsul individual (pagina produsului) nu domeniul pentru cautari... asta pe scurt! Ar fi multe de discutat, insa stiu ca de aici nu vin decat oferte de 50-100 de euro, ceea ce e penibil de putin.
apolodor_pinguinul
5th September 2008, 20:15
Dacă este vorba de mai mult de 50-100 euro (cum a spus și lord_ice) se poate conta și pe mine. Costurile însă depind și de nișă, competiție și mulți alți factori...
cimpuducu
27th September 2008, 20:59
QUOTE (apolodor_pinguinul @ Sep 5 2008, 21:15)

Dacă este vorba de mai mult de 50-100 euro (cum a spus și lord_ice) se poate conta și pe mine. Costurile însă depind și de nișă, competiție și mulți alți factori...
Problema-i simpla. Solutia... mai vedem
:-) . Am acest site de fotografie wwwPUNCTbilaniciPUNCTcom si vreau sa-l aduc pe prima pagina la google. Well, d-le apolodor sau d-le lord_ice, daca nu 50-100 Eu atunci cam la cat se ridica costurile, ce mai trebuie adaugat/modicat si dupa cate zile/saptamani/luni se observa rezultate promitatoare? Daca-mi faceti o oferta serioasa si acceptabila, eu zic ca putem colabora cu succes. Mai am si alte cateva site-uri in plan.
yahoo mess "bilanicivasile"
Va multumesc.