Visele
Pagini: 1, 2

LuciaN_13

Stiati ca intr-o singura noapte un om are milioane de vise ??? Fiecare vis dureaza o fractiune de secunda si ni-l reamintim doar pe ultimul ...
Credeti in suspiciuni legate de vise ???
Credeti in vise ???
Ce este visul ???

In topicul asta as vrea sa se discute despre orice legat de vise: vise erotice, de groaza, etc ...
iulia89
Nu stiu ce sa cred.....dar se prea poate ca sa existe si o farama de adevar in vise wink.gif eu de exemplu visez de multe ori ca zbor peacefingers.gif si dupa aia ma scol super odihnita .........Acum cateva zile am visat oi..muuulte si nu stiu ce inseamna biggrin.gif

penny_s
iulia89, sa stii ca te-am visat! doar ca te chema iulia69...
manchimen
hahaha
A_shot_of_JB
QUOTE (penny_s @ Sep 3 2008, 13:51) *

w00t.gif esti crima ma !

virusel2013
Ce iti bati joc ma de domnisoara iulia biggrin.gif

Eu aseara am visat ca mixez intr-un club:D. Imi doresc sa devin dj si probabil de asta am vise de genu asta biggrin.gif

forcewithin
hmmm, cand ma gandesc ce am visat noaptea trecuta ... rolleyes.gif

Eu cateodata visez lucruri care mai incolo se intampla. Atunci am un sentiment de deja-vu

florin_alin24
QUOTE (forcewithin @ Sep 3 2008, 15:27) *
Eu cateodata visez lucruri care mai incolo se intampla. Atunci am un sentiment de deja-vu

Si mie mi se intampla asta, chiar cateodata visez locuri pe care nu le stiam si apoi cand ajung pe acolo mi se par cunoscute ohmy.gif
caroline_hi
Eu visez, de obicei, urmariri. Ori sunt spion, ori polistist care investgheaza o crima, ori un simplu om care descopera tot feulul de chestii ciudate laugh.gif si ma urmaresc sa ma prinda tot felul de persoane. Astea sunt cele mai intense vise ale mele, adrenalina si stuff. biggrin.gif
Nu cred ca visele prevestesc ceva, mie nu mi s-a intamplat niciodata. smile.gif
AndreiASM

Saptamana trecuta, in noaptea dinspre sambata spre duminica, am visat ca mi-am cumparat hard-disk nou. A doua zi era sa mi se strice hard-diskul... huh.gif
iulia89
QUOTE (AndreiASM @ Sep 3 2008, 15:58) *
Saptamana trecuta, in noaptea dinspre sambata spre duminica, am visat ca mi-am cumparat hard-disk nou. A doua zi era sa mi se strice hard-diskul... huh.gif

uuuu... smile.gif .cred ca era gelos hard-disk-ul vechi....si se temea ca nu cumva sa-l schimbi si in realitate roll2.gif

QUOTE (penny_s @ Sep 3 2008, 13:51) *

mda...si eu am visat ceva fantoma intr-o noapte si bag mana in foc ca tu erai dry.gif
TheyDidItAgain
QUOTE (iulia89 @ Sep 3 2008, 13:48) *
Nu stiu ce sa cred.....dar se prea poate ca sa existe si o farama de adevar in vise wink.gif eu de exemplu visez de multe ori ca zbor peacefingers.gif si dupa aia ma scol super odihnita .........Acum cateva zile am visat oi..muuulte si nu stiu ce inseamna biggrin.gif

Hm...ai visat oi? pai... oi=cioban,cioban=becali,becali=bani,deci o sa castigi la loto sau ceva de genu asta laugh.gif peacefingers.gif
iulia89
ooo daaaa tongue.gif deja simt mirosul banilor devil.gif devil.gif
forcewithin
QUOTE (iulia89 @ Sep 3 2008, 19:44) *
ooo daaaa tongue.gif deja simt mirosul banilor oilor:drac: devil.gif

tongue.gif
iulia89
QUOTE (forcewithin @ Sep 3 2008, 19:45) *
tongue.gif

o nu confusedsmiley.png
tyrael
QUOTE (LuciaN_13 @ Sep 3 2008, 01:23) *
Stiati ca intr-o singura noapte un om are milioane de vise ??? Fiecare vis dureaza o fractiune de secunda si ni-l reamintim doar pe ultimul ...

De unde ai mai scos-o si p-asta ?

On topic
Eu visez pisici notangel.gif
ipstefan
QUOTE (caroline_hi @ Sep 3 2008, 15:51) *
Eu visez, de obicei, urmariri. Ori sunt spion, ori polistist care investgheaza o crima, ori un simplu om care descopera tot feulul de chestii ciudate laugh.gif si ma urmaresc sa ma prinda tot felul de persoane. Astea sunt cele mai intense vise ale mele, adrenalina si stuff. biggrin.gif
Nu cred ca visele prevestesc ceva, mie nu mi s-a intamplat niciodata. smile.gif

Si mie mi se intampla cam la fel...cu cateva exceptii

Fie visez ca merg la un mafiot acasa si-i fur banii si dupa alerg sa nu ma prinda politia...innot pe-un rau si ajung intr-un camp parjolit
Fie ca sunt prin oras pe la mine si ma urmareste careva...nu stiu cu ce scop...mania persecutiei poate
Fie visez ceva cu virusi...si cineva care vrea sa infecteze lumea(sa-i faca mutanti/zombi) , si tot ma feresc de ei si incerc sa mai si salvez din oameni si familia.
Fie visez ca vad o fata cu care as flirta....insa se termina visul..si ma gandesc la prietena mea.
Fie visez ca o persoana deschide fereastra de la limuzina si-mi zice sa fiu atent si sa nu starnesc lumea ca a pus o bomba intr-un bancomat din apropiere(amenintandu-ma un glonte-n frunte) - eu anunt politistul de circulatie care nu ma crede...alertez lumea..la fel nu ma baga nimeni in seama...si alerg sa-mi scap eu pielea...spre o poarta care duce intr-un camp...intins..cu iarba doar in care se vedea putine ceata in departare si putina raceala. Si se zguduie pamantul si observ ca vin tancuri si masini de razboi spre mine..gata trezirea.

De obicei visez scenarii destul de complexe in care sunt actor principal -visul se desfasoara intr-un cadru picat la intamplare insa eu sunt cel care ia deciziile mai apoi.Cand raman in pana de idei ma trezesc..voit zic eu. Cand sunt mai obosit mai adorm si incep alt vis.

Cam asta ar fi despre visele mele..nici eu nu cred ca au vreo legatura cu realitatea...sunt un om destul de complex si dezinhibat si imi place actiunea si suspansul in orice as face, si noul!

Spor la visat...pentru mine e o placere pentru ca ma simt mai liber decat in realitate
ReVaNgEr
Nu poti fugi in vis! biggrin.gif
cleo222
QUOTE (ReVaNgEr @ Sep 3 2008, 20:42) *
Nu poti fugi in vis! biggrin.gif

Ei nu! Tu nu poti? laugh.gif
ReVaNgEr
QUOTE (cleo222 @ Sep 3 2008, 21:06) *
Ei nu! Tu nu poti? laugh.gif

Eu nu prea imi aduc aminte ce am visat, foarte rar!
newtask
Eu visez mai mereu că joc la loto, și câștig.. biggrin.gif Chiar acum două nopți am visat din nou asta...și nu, nu mai țin minte numerele. sleep.gif
doktorofsat
Eu am visat saptamana trecuta da si saptamana asta ca ma joc saubag in pamant un cutit mare smile.gif E de bine???
cleo222
QUOTE (newtask @ Sep 3 2008, 21:34) *
Eu visez mai mereu că joc la loto, și câștig.. biggrin.gif Chiar acum două nopți am visat din nou asta...și nu, nu mai țin minte numerele. sleep.gif

biggrin.gif Eu visez de multe ori ca mananc dulciuri....si nu, nu sunt supraponderala! laugh.gif
TheyDidItAgain
QUOTE (cleo222 @ Sep 3 2008, 22:07) *
biggrin.gif Eu visez de multe ori ca mananc dulciuri....si nu, nu sunt supraponderala! laugh.gif

inca .. tongue.gif
forcewithin
Toata lumea viseaza, cei care spun ca nu viseaza, pur si simplu nu-si aduc aminte de ultimul vis avut inainte sa se trezeasca. Nimeni nu stie ce se intample exact in creier atunci cand visam, dar cu siguranta oamenii au nevoie de vise precum de somn.
Daca cineva nu doarme zile intregi la rand, dupa un timp incepe sa "traiasca intr-un vis", comportamentul i se schimba radical, devine agresiv sau are halucinatii. Cele mai grave semne se manifesta in perioadele zilei in care in mod normal persoana ar dormi si ar visa.

Cred ca visele au rostul lor, si intr-un fel sau altul au legatura cu realitatea pentru orice persoana.
De obicei visam despre lucruri pe care am vrea sa ni se intample sau sa le avem, chiar despre cele mai secrete dorinte care se afla doar in subconstient. Si nu uitati ca dupa ce ne trezim ne aducam aminte doar de ultimul vis avut, cine stie cate lucruri am mai vazut?..

Cu siguranta, mintea umana este mult mai complexa decat ne putem imagina si sunt multe secrete pe care nu le vom afla niciodata.
Poate suntem capabili sa prezicem viitorul, sau sa comunicam telepatic cu alti oameni, sau...nu stiu...nu m-as mira daca as visa odata numerele castigatoare la loto smile.gif
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.