cutler
31st July 2009, 20:29
pt binele altor posibili vizitatori da mai multe detalii pls
marianus75
2nd August 2009, 16:14
EXCLUDETI HOTEL SLAVEY- NISIPURILE DE AUR DIN PLANURILE DUMNEAVOASTRA
Camera ok. servici camera....lasa de dorit … prosoape+curatenie zilnica in camera... - de 3 ori in 8 zile -de necrezut pentru 4 stele!(probabil antipaticele alea de femei de serv. cred ca niste euro li se cuvin si lor). Mancare sub orice critica, ospatarii cand debaraseaza mesele se uita urat la romani , aseaza carucioarele cu resturi de mancare langa mesele unde turistii mananca in restaurant. Fructe – nu au banane, nu au struguri...., au prune , portocala taiata, nectarine crude. In concluzie hotel Slavey 4 stele - o mare teapa. Atentie pt turistii mai plinuti - f. multe scari de urcat + o strada destul de lunga asezata in rampa pentru a ajunge la o mare - plina de sezlonguri si dupa 2 metri prea abrupta, pentru copiii mai mici de 6- 7 ani. Spun ca mancarea este sub orice critica pt. ca terciurile acelea sub orice critica sunt cu condimente specifice mancarurilor nemtesti si care, va spun din proprie experienta, romanilor nu le plac. Desi turistii romani sunt aproape jumatate din hotel. Inca o nuanta despre atitudinea tovarasilor bulgari fata de romani. Pe total hotel Slavey (Va rog sa ma credeti ca mi-a parut rau de banii cheltuiti. Nu m-am simtit in concediu. Nu am avut nici un fel de satisfactie, nici o senzatie de relaxare, ci numai nervi.) – este cea mai mare teapa da 4 stele cu ALL INCLUSIVE.
PS- nu va lasati pacaliti de pozele frumpase si de diversele reclame. – 50% sunt reale, nu mai mult! Deci 50% minciuna!
awa78
7th September 2009, 10:32
am venit acum o saptamana de la hotel Azalia di C-TIN SI ELENA ,iar mancarea a fost foarte proasta si reciclabila, astept si alte pareri de la Azalia.
bogdannick
7th September 2009, 12:27
CITAT (PSC @ 29th June 2009, 11:03)

Evitați hotelul Balkan din Leptokaria. Mai bine dormiți în mașină (dacă aveți), sau căutați cazare în altă parte.
Si orice alt hotel al grupului TRAMP TRAVEL. O agentie romano-greco-poloneza cu angajati cu caracter mizerabil in toate cele 3 tari. LA O PLECARE CU EI AU INTARZIAT CU AUTOCARUL 14 ORE. Bucuresti-Paralia a durat 23 de ore, drum de max. 16 cu autocar cu pauze, vami , etc