credeti ca avortul si contraceptia ar trebui interzise?
Pagini: 1, 2

ex_terminator

populatia Romaniei e in scadere deci trebuie sa luam masuri drastice.
Skizo
cred ca avortul nu ar trebui interzis. risca sa apara specimene ca tine. si cred ca esti si cam idiot.

ex_terminator
QUOTE (Skizo @ Aug 31 2008, 08:59) *
cred ca avortul nu ar trebui interzis. risca sa apara specimene ca tine. si cred ca esti si cam idiot.

poftim?! ba daca toti ar fi ca mine poate ca s-ar face ceva pe planeta asta de doi lei populata de toti retarzii.
Laberta
Concret, ce propui?
shiva
Decat copii parasiti prin spitale sau tomberoane pentru ca au fost nedoriti, mai bine informarea oamenilor despre metodele contraceptive. Eventual impartirea de de prezervative si contraceptive orale, gratuit, familiilor nevoiase. Avortul TREBUIE sa ramana ultima solutie.

Cat despre scaderea populatiei Romaniei, e din cauza nivelului de trai. Din saraci devenim mai saraci. Nu ne mai arde de facut 2-3 copii, ca n-avem cu ce-i intretine.
galeo
Cred ca la noi in tara ar trebui sa se puna accentul pe calitate,nu pe cantintate,in ceea ce priveste populatia
Laberta
QUOTE (galeo @ Aug 31 2008, 09:05) *
Cred ca la noi in tara ar trebui sa se puna accentul pe calitate,nu pe cantintate,in ceea ce priveste populatia

Adica sa procreeze numai cei cu IQ>110?

AndreicuKapp
QUOTE (Laberta @ Aug 31 2008, 09:09) *

restu-i castram biggrin.gif tongue.gif
Skizo
QUOTE (ex_terminator @ Aug 31 2008, 08:01) *
poftim?! ba daca toti ar fi ca mine poate ca s-ar face ceva pe planeta asta de doi lei populata de toti retarzii.

cum adica sa fie ca tine ? sa vina cu propuneri idioate ? propui ca avortul sa fie interzis ? ai stat un pic si te-ai gindit inainte sa scrii ? se pare ca nu ...
Dihorul Razboinic

QUOTE (shiva @ Aug 31 2008, 09:04) *
Cat despre scaderea populatiei Romaniei, e din cauza nivelului de trai. Din saraci devenim mai saraci. Nu ne mai arde de facut 2-3 copii, ca n-avem cu ce-i intretine.

In Evul Mediu aia de traiau in bordeie erau infinit mai saraci ca noi si faceau 6-8-10 copii, pe care ii cresteau, nu ii abandonau.

Ce parere aveti despre asta, domnu' Gidea?

QUOTE (Skizo @ Aug 31 2008, 09:16) *
cum adica sa fie ca tine ? sa vina cu propuneri idioate ? propui ca avortul sa fie interzis ? ai stat un pic si te-ai gindit inainte sa scrii ? se pare ca nu ...

Suntem cam isterici, domnu' schizo, oare e de la natura? rolleyes.gif
monokeros
Nu s-a dovedit ca interdictiile functioneaza, for something that really matters. Nici nu s-a dovedit ca au vreun beneficiu social. In unele tari (Franta de ex.), de la un numar de avorturi in sus, daca gravida doreste compensarea unor servicii prin asistenta sociala, devine obligatorie participarea la consiliere pentru family planning. Asta e rezonabil, pentru ca lipsa educatiei privind contraceptia duce la incarcarea sistemului, uzura sanatatii prin exces de avorturi, consecinte in general negative.
Dari@
QUOTE (ex_terminator @ Aug 31 2008, 08:54) *

sa fie, dar nu pentru niste copii nedoriti. sa fie locuri de munca bine platite, locuinte, preturi rezonabile, conditiile sa cresti un copil sunt masurile ce trebuie luate, nu sa obligi femeia sa nasca si dup'aia sa nu aiba ce sa-i dea de mancare.
Skizo
QUOTE (Dihorul Razboinic @ Aug 31 2008, 09:15) *
Suntem cam isterici, domnu' schizo, oare e de la natura? rolleyes.gif

hai sictir. vezi ca puti de prostie. biggrin.gif
Dihorul Razboinic
QUOTE (Dari@ @ Aug 31 2008, 10:27) *
sa fie, dar nu pentru niste copii nedoriti. sa fie locuri de munca bine platite, locuinte, preturi rezonabile, conditiile sa cresti un copil sunt masurile ce trebuie luate, nu sa obligi femeia sa nasca si dup'aia sa nu aiba ce sa-i dea de mancare.

E interesant ca de obicei este exact pe dos: exploziile demografice produc crestere economica si dezvoltare sociala si culturala.
shobi
QUOTE (Dihorul Razboinic @ Aug 31 2008, 13:10) *
E interesant ca de obicei este exact pe dos: exploziile demografice produc crestere economica si dezvoltare sociala si culturala.

adica cum bai dihorule? se produc locuri de munca doar pt ca exista mai multa populatie activa?

poate produc crestere economica daca ies la export cu plozii.
floryyn
Ăia care vă lamentați pe alte topicuri că țiganii așa și pe dincolo, de ce sunteți pro avort și pro contracepție?
Avortul e o crimă, contracepția un păcat. De aia și-a întors Dumnezeu fața de la noi...
Valy1
QUOTE (floryyn @ Aug 31 2008, 13:43) *
Ăia care vă lamentați pe alte topicuri că țiganii așa și pe dincolo, de ce sunteți pro avort și pro contracepție?
Avortul e o crimă, contracepția un păcat. De aia și-a întors Dumnezeu fața de la noi...

Poate de la tine sleep.gif
djl
Nu aș fi de acord cu interzicerea avortului, deși avortul mi se pare o crimă. Dacă s-ar interzice, s-ar face inlegal și ar muri destule femei.
Io nu am înțeles de ce românii nu pot să folosească prezervativul dacă nu vor să aibă copii? Ce pana mea, e mai ușor și mai sigur avortul? rolleyes.gif
ex_terminator

sigur ca da

ar fi mai bine cei cu iq peste 140. am fi mai putini o vreme dar de o calitate net superioara smile.gif)
shefu_de_combinat
Scurta viata presimt ca o sa aiba topicul asta
Alex_Dum
QUOTE (shiva @ Aug 31 2008, 09:04) *
Decat copii parasiti prin spitale sau tomberoane pentru ca au fost nedoriti, mai bine informarea oamenilor despre metodele contraceptive. Eventual impartirea de de prezervative si contraceptive orale, gratuit, familiilor nevoiase. Avortul TREBUIE sa ramana ultima solutie.

In toata europa populatia e imbatranita si-n scadere din cauza nivelului de trai?

Avortul trebuie interzis si pedepsiti cu inchisoarea cei ce-l practica (fie medici, fie pacienti). In rest celelalte metode de contraceptie pot ramane.
Bogdan R
Intrebarea e pusa total gresit.

Avortul trebuie ferm descurajat, contraceptia trebuie incurajata, mai ales in familiile fara posibilitati materiale de crestere a copiilor.

Am mai spus-o si pe alt topic, avortul e o mare porcarie si in general toti care il aproba isi dau cu parerea in necunostinta de cauza.
Nu au vazut niciodata vreun avort decat cel mult in poze iar cunostinte/studii medicale, ioc!
As vrea sa-i vad pe respectivii activisti pro-avort dand aceleasi sfaturi pe care le propaga pe aici, prietenelor si rudelor.

Avortul e metoda contraceptiva (o denumire fortata) folosita de femeile cu grad de instruire redus, din clasele sociale inferioare.

''Potrivit ultimului studiul realizat de Institutul Național de Statistică, cele mai multe dintre femeile care fac avort sunt cu venituri mici și cu un nivel de pregătire scăzut.''
''Concluzia că femeile cu pregătire și conditie materială precare recurg cel mai des la avorturi este și concluzia celui mai recent studio, realizat de Ministerul Sănătății în colaborare cu Guvernul SUA. Potrivit datelor obținute în urma cercetării, rata avorturilor înregistrată la femeile sărace și cu nivel de educație mai scazut este de două ori mai mare decât în cazul avorturilor la celelalte categorii de femei.''

Sursa:
http://www.topmedici.ro/Analize/Avortul-co...a-femeilor.html

Exact asta am remarcat si eu in timpul anului 5 de facultate cand am avut stagiile obligatorii pe obstetrica-ginecologie.
In general ginecologii astia sunt mai vulgari in vorbire decat alti medici...dar cum vorbeau despre femeile venite sa faca avort era chiar gretos.
Parerea majoritatii medicilor (singurii care stiu ce inseamna avortul) despre femeile care fac avort din prostie si ignoranta e puke.gif puke.gif puke.gif
Parerea inginerilor, programatorilor, economistilor, instalatorilor, mecanicilor, vanzatorilor, profesorilor, tarabagiilor etc etc etc nu prea conteaza...
brigazile_martirilor
QUOTE (ex_terminator @ Aug 31 2008, 08:54) *

On: NU.

Vezi ca ai facut prost poll-ul, trebuia sa pui butoane radio.

QUOTE (Bogdan R @ Aug 31 2008, 17:47) *
Intrebarea e pusa total gresit.

Avortul trebuie ferm descurajat, contraceptia trebuie incurajata, mai ales in familiile fara posibilitati materiale de crestere a copiilor.

Am mai spus-o si pe alt topic, avortul e o mare porcarie si in general toti care il aproba isi dau cu parerea in necunostinta de cauza.
Nu au vazut niciodata vreun avort decat cel mult in poze iar cunostinte/studii medicale, ioc!
As vrea sa-i vad pe respectivii activisti pro-avort dand aceleasi sfaturi pe care le propaga pe aici, prietenelor si rudelor.

Avortul e metoda contraceptiva (o denumire fortata) folosita de femeile cu grad de instruire redus, din clasele sociale inferioare.

Potrivit ultimului studiul realizat de Institutul Național de Statistică, cele mai multe dintre femeile care fac avort sunt cu venituri mici și cu un nivel de pregătire scăzut.

Concluzia că femeile cu pregătire și conditie materială precare recurg cel mai des la avorturi este și concluzia celui mai recent studio, realizat de Ministerul Sănătății în colaborare cu Guvernul SUA. Potrivit datelor obținute în urma cercetării, rata avorturilor înregistrată la femeile sărace și cu nivel de educație mai scazut este de două ori mai mare decât în cazul avorturilor la celelalte categorii de femei.

Sursa:
http://www.topmedici.ro/Analize/Avortul-co...a-femeilor.html

Exact asta am remarcat si eu in timpul anului 5 de facultate cand am avut stagiile obligatorii pe obstetrica-ginecologie.
In general ginecologii astia sunt mai vulgari in vorbire decat alti medici...dar cum vorbeau despre femeile venite sa faca avort era chiar gretos.
Parerea majoritatii medicilor (singurii care stiu ce inseamna avortul) despre femeile care fac avort din prostie si ignoranta e puke.gif puke.gif puke.gif
Parerea inginerilor, programatorilor, economistilor, instalatorilor, mecanicilor, vanzatorilor, profesorilor, tarabagiilor etc etc etc nu prea conteaza...

si care habar nu au de mijloacele clasice de contraceptie.

De ce ar da nastere unui copil o femeie de asta, fara educatie si fara mijloace de subzistenta? nu avem destui infractori, ne trebuie mai multi sarantoci si
viitori potentiali clienti ai puscariei?
Bogdan R
QUOTE (shobi @ Aug 31 2008, 13:25) *
adica cum bai dihorule? se produc locuri de munca doar pt ca exista mai multa populatie activa?

poate produc crestere economica daca ies la export cu plozii.

Tu nu citesti cum guvernantii vor sa aduca mana de lucru din China, India, Bangladesh din cauza ca in tara mai ca trebuie sa prinzi muncitorii cu arcanul?

Dihorul are dreptate, firmele se relocheaza acolo unde exista populatie activa.

Oare ce va fi in Romania peste 30-40 de ani, cand populatia va fi de vreo 16 milioane, majoritatea pensionari?
H725
avortul ar trebui sa fie obligatoriu in cazul in care copilul care se va naste este handicapat. cine vrea copil handicapat, sa il creasca pe banii lui, fara bani de la stat...

ultracrestina imbecila nominalizata de partidul republican pt postul de vicepresedinte, dupa ce a turnat 3 copii, la al 4-lea, desi a aflat ca va avea sindromul down, nu a facut avort, a contribuit la cresterea numarului de handicapati de pe tera... si culmea, este membra a asociatiei detinatorilor de arme de foc (National Rifle Association (NRA)), militeaza pt interzicerea avorturilor dar este antiecologista (sustine permiterea forajelor in rezervatia naturala arctica)...
vicepresedinta antiecologista antiavort

ideea este urmatoarea: cine vrea copii, sa toarne cit dracu vor instinctele animalice din ei, cine nu, sa foloseasca ce metoda ii duce capul, daca o femeie vrea sa fie "scobita" de citeva ori pe an in loc sa inghita pastile gratuite sau sa foloseasca partenerul balonase, treaba ei... ce devil.gif va pasa de karma/pacatele altcuiva?
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.