populatia Romaniei e in scadere deci trebuie sa luam masuri drastice.
Intrebarea e pusa total gresit.
Avortul trebuie ferm descurajat, contraceptia trebuie incurajata, mai ales in familiile fara posibilitati materiale de crestere a copiilor.Am mai spus-o si pe alt topic, avortul e o mare porcarie si in general toti care il aproba isi dau cu parerea in necunostinta de cauza.
Nu au vazut niciodata vreun avort decat cel mult in poze iar cunostinte/studii medicale, ioc!
As vrea sa-i vad pe respectivii activisti pro-avort dand aceleasi sfaturi pe care le propaga pe aici, prietenelor si rudelor.
Avortul e metoda contraceptiva (o denumire fortata) folosita de femeile cu grad de instruire redus, din clasele sociale inferioare.Potrivit ultimului studiul realizat de Institutul Național de Statistică, cele mai multe dintre femeile care fac avort sunt cu venituri mici și cu un nivel de pregătire scăzut.Concluzia că femeile cu pregătire și conditie materială precare recurg cel mai des la avorturi este și concluzia celui mai recent studio, realizat de Ministerul Sănătății în colaborare cu Guvernul SUA. Potrivit datelor obținute în urma cercetării, rata avorturilor înregistrată la femeile sărace și cu nivel de educație mai scazut este de două ori mai mare decât în cazul avorturilor la celelalte categorii de femei.
Sursa:
http://www.topmedici.ro/Analize/Avortul-co...a-femeilor.htmlExact asta am remarcat si eu in timpul anului 5 de facultate cand am avut stagiile obligatorii pe obstetrica-ginecologie.
In general ginecologii astia sunt mai vulgari in vorbire decat alti medici...dar cum vorbeau despre femeile venite sa faca avort era chiar gretos.
Parerea majoritatii medicilor (singurii care stiu ce inseamna avortul) despre femeile care fac avort din prostie si ignoranta e
Parerea inginerilor, programatorilor, economistilor, instalatorilor, mecanicilor, vanzatorilor, profesorilor, tarabagiilor etc etc etc nu prea conteaza...