Masacrele de la Ip si Traznea. Iertam dar nu uitam.
Pagini: 1, 2, 3, 4

xdaniel

QUOTE (alalaltu @ Aug 31 2008, 23:20) *
Te tuciuresc eu imediat! Eu-s BANATAN, nu una dintre viniturile alea moldosudiste care ne infesteaza ghetourile si mahalalele!

Du-te, ba, dracului! Nu le ajungi "moldosudistilor" din familia mea nici la degetul mic de la piciorul stang! Ba, boule, ia cauta tu la "Botosani" si vezi cati oameni de valoare ai Romaniei vin de unde se atarna in cui harta Romaniei (sau a Moldovei)! BOULE!
( http://en.wikipedia.org/wiki/Botoșani#Natives )
Morticia
QUOTE (alalaltu @ Aug 31 2008, 23:20) *
Te tuciuresc eu imediat! Eu-s BANATAN, nu una dintre viniturile alea moldosudiste care ne infesteaza ghetourile si mahalalele!

Mda, si "aura" de user civilizat s-a dus dracu`. Cum erau "rasistii" aia de care vorbeai? "La marginea societatii"?
Oh, well... E si ipocrizia o calitate. Cred. biggrin.gif

alalaltu
Care rasist? Cat timp ramaneti acasa,n-are nimeni treaba cu voi. Mergeti la capsuni in Spania. Noi nu va vrem. Cat tmp ramaneti in zona voastra turco-balcanica, nmeni n-are treaba cu voi.
Morticia
QUOTE (alalaltu @ Sep 1 2008, 00:16) *
Care rasist? Cat timp ramaneti acasa,n-are nimeni treaba cu voi. Mergeti la capsuni in Spania. Noi nu va vrem. Cat tmp ramaneti in zona voastra turco-balcanica, nmeni n-are treaba cu voi.

Stai calm sa nu iti pocneasca vreo artera, ceva. Nu am ce sa caut in Banat, cel putin pentru moment. Pur si simplu profesional la ora asta mutarea acolo ar fi un mare pas in spate. Poate, vreodata, cand o fi sa ma "linistesc"... Cine stie... Desi Brasov sau Sibiu suna mai tentant.

P.S. Continui sa iti arati adevarata fata. Esti un ipocrit provocator si ai aceleasi prejudecati ca si cei pe care ii criticai. Doar ca incerci sa te ascunzi mai bine. Slabut si la disimulare, totusi.
alalaltu
QUOTE (Morticia @ Aug 31 2008, 23:24) *
Esti un ipocrit provocator si ai aceleasi prejudecati ca si cei pe care ii criticai

Njet. Nu ascund nimic. Am fost intotdeauna nationalist banatean.
Morticia
QUOTE (alalaltu @ Sep 1 2008, 00:30) *
Njet. Nu ascund nimic. Am fost intotdeauna nationalist banatean.

Atunci nu mai condamna alti "nationalisti", ca la urma urmei, in ochii mei sunteti toti aceeasi specie.
Pe cale de disparitie, mi-as dori eu...
alalaltu
In fond ai dreptate. Insa daca "nationalismul" meu e mai mult bascalie , altii il iau in serios. Se agita spre predilectia mea.

Morticia
QUOTE (alalaltu @ Sep 1 2008, 00:49) *
In fond ai dreptate. Insa daca "nationalismul" meu e mai mult bascalie , altii il iau in serios. Se agita spre predilectia mea.

Incerc sa cred ca e doar bascalie si nu o mica "scapare". Sincer incerc, dar nu prea am mare incredere in oameni. biggrin.gif
Mosotti
QUOTE (Iceblu @ Aug 31 2008, 18:37) *
vai puisor, ce repede iti schimbi convingerile laugh.gif

vai prostisor, nu mi-am schimbat nici o convingere wacko.gif

QUOTE (Nicoara @ Aug 31 2008, 20:13) *
poi e simplu: unii sunt atat de retardati emotional si afectiv incat nu-si pot manifesta "iubirea" pt ceva - sa zicem poporul roman" decat dand - la figurat evident - pumni in cap la careva - ungurii in cazul de fata, evreii, in alte cazuri. animalele pot mai mult. astia nu: sunt patriot deci afara cu ungurii din tara.

afara cu prostii de pe forum
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.