E ultima oara cand imi mai pierd timpul cu tine, dar o fac totusi pentru ceilalti membri, deci:
Cum am spus initial, am vrut sa cumpar acest telefon, dar ca utilizator actual de Nokia, bineinteles dupa ce m-am documentat
bine online, am ramas surprins cand intr-adevar intr-un magazin (din Bucuresti) am vazut ca pe baterie nu este trecuta capacitatea acesteia, prin urmare, dupa alte documentari si mailuri, m-am convins si asa am renuntat. Iata aici, un exemplu (esti atent dl stokarit?) raspunsul celor de la HAT Romania, service@hat.ro:
"Buna ziua,
In primul rand va multumim pentru mesajul dumneavoastra,
Pe nicio baterie Samsung nu sunt trecuti mA, iar la U800 capacitatea
este urmatoarea:
- in stand by pana la 160 ore
-in convorbire pana la 3 ore.
Pentru alte detalii echipa Hat va sta la dispozitie,
O zi placuta,
Gabriela"
Acuma, lasand la o parte exprimarea tehnica din mail si faptul ca raspunsul de la HAT Romania vine semnat "Gabriela", iata ca se confirma cele spuse de mine anterior si iata cat de bine se "pupa" caracteristicile si cat de usor cad in plasa oamenii (unii) daca nu se informeaza (sau nu stiu sa se informeze) si cum umbla ei frumos cu telefonul din priza in priza.
Deci ca sa stii dl stokarit,
in mod normal, pe orice acumulator, cand spatiul permite, este necesar sa fie trecuta tensiunea si capacitatea acestuia, aceste caracteristici fiind determinante ( pentru cine se pricepe, bineinteles) vis a vis de timpii de functionare a telefonului(cazul nostru)
Acestea fiind spuse, inchei aici discutia, cu scuzele de drept fata de cei pe care i-am plictisit incercand sa te luminez.