cand ma uit la memoria placii video imi zice 512 dar mai jos shared- 256. practic cat am ? si daca am 256 cum imi suna mai prost ... teoretic pot sa o duc pana la 512 nefolosind ramul daca memoria exista deja pe placa nu??? ms
Ciuby
Sep 6 2008, 07:12
va rog e urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ninu_dragos
Sep 12 2008, 12:58
QUOTE (Ciuby @ Aug 29 2008, 19:01)
cand ma uit la memoria placii video imi zice 512 dar mai jos shared- 256. practic cat am ? si daca am 256 cum imi suna mai prost ... teoretic pot sa o duc pana la 512 nefolosind ramul daca memoria exista deja pe placa nu??? ms
Pentru placa ta video se poate adauga asa-numitul "Shared Memory" adica daca placa ta are 256MB VRAM atunci ii poti oferi inca 256MB pentru un plus de performanta. Pentru a suplimenta VRAM-ul de pe placa ta video se foloseste o anumita cantitate de MB din RAM-ul PC-ului tau.Aceasta cantitate este limitata: de la 64MB la 128MB,256MB si 512MB.
Reclama
A minute ago
Te intereseaza detaliile? CRV-ul de la Honda face diferenta!
Trepte laterale, proiectoare cu ornamente cromate, scut anterior, protectie portbagaj.
Mai multe detalii aici.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.