figo1988
29th August 2008, 14:49
Salut,
Caut pe cineva (firma, persoana fizica, nu conteaza) care sa imi poata realiza un site cu urmatoarea structura:
- o pagina principala de care sunt legate mai multe pagini secundare, fiecare cu un modul de tip forum separat
- pe forum, sa existe posibilitatea evidentiata de a acorda rating fiecarui post
- o baza de date cu utilizatori si profile pentru fiecare (posibilitate de inregistrare, modificare a profilelor de catre admin)
- postarea de articole sa fie posibila pe paginile secundare, iar afisarea acestora sa se realizeze pe pagina principala atat automat (in functie de numarul de vizulizari sau alt criteriu) cat si manual (setat de admin)
- o pagina separata in care sa fie prezent un top al userilor realizat in functie de anumite criterii si posibilitatea listarii numai a userilor care indeplinesc anumite conditii
- un modul de feedback deschis utilizatorilor site-ului
Dpdv grafic, doresc ca site-ul sa arate bine, insa accentul cade pe integrarea forumurilor in designul paginilor.
Astept ofertele voastre pe alexandru.n.stefan@gmail.com , iar comentariile sau intrebarile le puteti posta direct aici.
Multumesc!
soul4blade
29th August 2008, 16:41
ti-am trimis un e-mail, te deranjeaza daca suntem firma?
H0ri
29th August 2008, 21:00
ok am inteles.... insa eu nu am suficient timp pentru un asemenea proiect acum....plus ca eu sunt specializat pe site'urile in flash....si nu cred ca un asemeanea proiect vrei sa fie in flash ....asa ca daca ai ceva in flash de facut pot sa te ajut
Muult succes in proiectul pe care tocmai l-ai deschis
figo1988
8th September 2008, 12:19
va multumesc tuturor pt reply-uri. din pacate, asa cum i-am spus si lui soul4blade pe e-mail proiectul a trebuit amanat pe o perioada nedeterminata.