PD-L-ul și deciziile sale

A.Faith

Nu sunt genul de om care să stea 24/7 cu ochii pe știri să vadă ce s-a mai întâmplat, dar între două beri cu prietenii mai aflu și de ce se mai întâmplă prin țară. azi însă butonam televizorul și dau pe Realitatea unde o văd pe doamna Sulfina Barbu, cum se pregătea de o conferință de presă. și cum întotdeauna m-a amuzat numele ăsteia, pur și simplu am lăsat acolo, dorind să aud ce-i mai debitează mintea. adoptând un aer foarte grav și afectat, a început prin a mulțumi, bla bla. Când am auzit ce vruia să spună, m-a pufnit râsul. O să redau din ceea ce-mi aduc aminte:
ca președintă a organizației de femei din PD-L mă arăt înfiorată de evenimentele din ultimele zile
(reacția mea huh.gif ce dracu' vrea asta?)
Partidul PD-L a inițiat un proiect de lege urgent prin care cere demiterea președinților de consilii județene în cazul în care nu știu ce se întâmplă

aici vine partea când pe mine mă pufnește râsul. ghiciți de la ce partide sunt cei din Bistrița Năsăud? PSD și UDMR. nu știu, poate sunt eu absurd și prea puțin interesat de subiect, însă mie mi se pare că oamenii fac un circ aiurea pentru a pune mâna pe mandatele de-acolo de la consiliile județene.
mihaibo
QUOTE (A.Faith @ Aug 28 2008, 13:42) *
Nu sunt genul de om care să stea 24/7 cu ochii pe știri să vadă ce s-a mai întâmplat, dar între două beri cu prietenii mai aflu și de ce se mai întâmplă prin țară. azi însă butonam televizorul și dau pe Realitatea unde o văd pe doamna Sulfina Barbu, cum se pregătea de o conferință de presă. și cum întotdeauna m-a amuzat numele ăsteia, pur și simplu am lăsat acolo, dorind să aud ce-i mai debitează mintea. adoptând un aer foarte grav și afectat, a început prin a mulțumi, bla bla. Când am auzit ce vruia să spună, m-a pufnit râsul. O să redau din ceea ce-mi aduc aminte:
(reacția mea huh.gif ce dracu' vrea asta?)

aici vine partea când pe mine mă pufnește râsul. ghiciți de la ce partide sunt cei din Bistrița Năsăud? PSD și UDMR. nu știu, poate sunt eu absurd și prea puțin interesat de subiect, însă mie mi se pare că oamenii fac un circ aiurea pentru a pune mâna pe mandatele de-acolo de la consiliile județene.

Nimic nou sub soare, o zi obisnuita La Partidul DeRahat -L**** PREZIDENTIAL! death.gif

fanariotul
O alta zi de munca a televiziunii prezidentiale. tongue.gif

Atentie, urmeaza un comunicat important pentru tara din partea Sulfinei. biggrin.gif
Delano
QUOTE (A.Faith @ Aug 28 2008, 13:42) *

Tot timpul au facut circ, ei cred ca romanii mai pot fi prostiti cu astfel de atitudini.
angel3110
QUOTE (fanariotul @ Aug 28 2008, 14:26) *
O alta zi de munca a televiziunii prezidentiale. tongue.gif

Atentie, urmeaza un comunicat important pentru tara din partea Sulfinei. biggrin.gif

Tara e scarbita de comunicate obosite,initiate doar in perioada alegerilor.
fanariotul
QUOTE (angel3110 @ Aug 28 2008, 14:46) *
Tara e scarbita de comunicate obosite,initiate doar in perioada alegerilor.

Pai de ce nu esti la Costinesti, la scoala de vara-toamna a pd ?

Tocmai am vazut-o pe Nutzi, experta in comunicare(ohhh, da...!) cum le explica ceva micilor basei. laugh.gif

Bineinteles ca tot la Irealitatea Prezidentiala.
A.Faith
și totuși, care ar fi șansele să treacă o astfel de lege? eu stau și mă gândesc: ce legătură are ăla de la protecția copilului cu președintele consiliului județean?

SIG
QUOTE (A.Faith @ Aug 28 2008, 14:00) *
și totuși, care ar fi șansele să treacă o astfel de lege? eu stau și mă gândesc: ce legătură are ăla de la protecția copilului cu președintele consiliului județean?

Ptr. ca ante-"vorbitorii" tai "vorbesc" in limba lui Bachus e normal ca nu ai inteles nimic.Nici eu nu as' fi inteles in cazul tau.
Lasa-i pe baieti ca sunt obositi,cred ca inclusiv initiatorul topicului,sau cel putin nu s-a informat inainte de a scrie si conchide.
Uite aici ceva concret:
Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului este institutia publica cu personalitate juridica, infiintata in subordinea Consiliului Judetean , care asigura la nivel judetean, aplicarea politicilor si strategiilor de asistenta sociala in domeniul protectiei copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor varstnice, persoanelor cu handicap, precum si a oricaror persoane aflate in nevoie.

Apoi citeste concret ce a spus Sulfina Barbu ,autorul topicului se pare ca are amnezie selectiva, si la final sa continuam o dezbatere serioasa daca mai sunt nelamuriri.(pana acum a fost doar plugusor).
hobbysat
QUOTE (SIG @ Aug 28 2008, 18:20) *
Ptr. ca ante-"vorbitorii" tai "vorbesc" in limba lui Bachus e normal ca nu ai inteles nimic.Nici eu nu as' fi inteles in cazul tau.
Lasa-i pe baieti ca sunt obositi,cred ca inclusiv initiatorul topicului,sau cel putin nu s-a informat inainte de a scrie si conchide.
Uite aici ceva concret:
Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului este institutia publica cu personalitate juridica, infiintata in subordinea Consiliului Judetean , care asigura la nivel judetean, aplicarea politicilor si strategiilor de asistenta sociala in domeniul protectiei copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor varstnice, persoanelor cu handicap, precum si a oricaror persoane aflate in nevoie.

Apoi citeste concret ce a spus Sulfina Barbu ,autorul topicului se pare ca are amnezie selectiva, si la final sa continuam o dezbatere serioasa daca mai sunt nelamuriri.(pana acum a fost doar plugusor).

Ai luat "painea" gastii rosii... Ei ce mai barfesc acum ? Of, of...
CSSTAP

QUOTE (hobbysat @ Aug 28 2008, 17:34) *
Ai luat "painea" gastii rosii... Ei ce mai barfesc acum ? Of, of...

Decat sa dai din maini ca aurolacul...

Auzi,"pDL cere premierului".
Dar cand erau in Guvern ce-au facut?
A.Faith
Uite aici ceva concret:

poate sufăr eu de amnezie selectivă, însă tu s-ar putea să ai o problemă cu vederea, dat fiind faptul că vorbești de mine la persoana 3a, dând quote.
ți-a trecut vreo secundă prin cap că am deschis acest topic tocmai pentru a discuta pe tema asta, pentru a mă lămuri cu privire la toată chestia asta, fiindcă inițial nu am dat foarte mare importanță subiectului de la TV? dar lasă, e mai frumos să dăm cu mucii în fasole.
fanariotul
QUOTE (A.Faith @ Aug 28 2008, 15:00) *

Are o singura legatura: demagogia.

Dupa cum iti spune si cel de mai jos, care te indeamna tot demagogic, in stil Baselu, sa "citesti concret" ceea ce scrie in link-ul dat de el.  laugh.gif

"Partidul Democrat Liberal a avut întotdeauna în centrul atenției copilul și familia."  thumbup.gif  

El, care poate citeste si inconcret, sau neconcret, cred ca saliveaza dupa astfel de formule luate din tezele partidului comunist, partid din care se si trag liderii pd. cool.gif

Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.