Rusia si-a semnat actul de Dizolvare a Federatiei cu propria mana

clio2003

Bravo!
Federatia Rusa in mare sa inginfare tocmai si-a semanat actul de dizolvare a propriei Federatii.

Moscova risca sa revina intr-o pozitie de izolare foarte periculoasa, daca niciun alt stat nu sustine independenta Abhaziei si a Osetiei de Sud", potrivit cotidianului oficial "Rossiiskaia Gazeta". Mai rau, "numeroase regiuni ale Rusiei dispun acum de un nou argument in favoarea independentei lor.

Sunt foarte multe provincii in care sunt majoritari alti etnici si iei vor avea exemplu dat de rusi sa se desparta, conform algoritmului pe care Rusia l-a imbratisat.

Daca intrun teritoriu domina x etnie , atunci teritoriu-l trebuie sa fie al acelei etnii... wink.gif .Bravo in ristul asta in curind pana prin 2010 rusia va ramine la o zecime din teritoriul actual!!Bravo! E de bine...eu cred ca nimeni nu mai trebuie sa intervina ...pt rusia singura sia taiat propria craca!

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Int...les-nimic-.html

Rusii vor lua bataie la propriul lor jos, si sau sinucis cu propriile arme ... cool.gif

Occidentul nu trebuie sa mai faca nimic din acest punct, ci doar sa urmareasca din umbra cum Rusia se va destrama ... laugh.gif

Iar alternativa daca rusia nu va mai accepta despartirea altor provincii? Un lung si dur razboi intern in Rusia ce o va macina si slabii foarte mult ... si nu cred ca isi permite asta ...Nu mai ramane decat provinciile respective sa nnceapa sa tipe dupa independenta si incepe show-ul ... in Rusia...independenta au vrut asta vor avea ...
dual
QUOTE (clio2003 @ Aug 28 2008, 08:59) *
Bravo!
Federatia Rusa in mare sa inginfare tocmai si-a semanat actul de dizolvare a propriei Federatii.

clio tata, linistestete.
pana sa se destrame rusia, va trebui ca noi toti (europeni, asiatici, americani) sa trecem printrun razbel urat de tot.
mai bine hai sa-i spunem baselului ca plimbarile sale prin moldova, gerogia, turcia, ukraina dauneaza grav sanatatea moldovei.

clio2003
dual, cred ca gresesti, Base a facut foarte bine pentru imagine, iar despre Moldova nu s-ar fii schimbat nimic.
Rusia are in plan refacerea vechii structuri URSS, asta e clar, cine stie ceva istorie poate vedea asta.
Acum intrebarea e: crezi ca NATO si UE vor lasa sa se intimple asta? Eu nu cred!!!

Iar Occidentul (USA+UE) sunt mai bogate de peste 20 de ori decat intraga Federatie Rusa, si asta e o declaratie oficiala cu date, nu asa vorba in vant,
iar daca va fii Razboi asta e ... nu cred ca trebuie sa ne ascundem ca iepurii si sa acceptam orice doar de frica unui razboi ...cu rusia, rusia trebuie pusa la zid pentru ca este o natiune razboinica si asta se stie de mult, iar dupa nazistii, rusii au facut cel mai mult rau europenilor si intregii lumi, e timpul sa le dea cineva peste nas! si sa le dea calumea!

De ce crezi ca in marea neagra incepe sa se maseze o flotila ...doua distrugatoare USS McFaul și USCGC Dallas?! smile.gif ph34r.gif
E clar ca din momentul asta e ori iei ori noi (Rusii sau occidentul!) .. iar rusii au avertizat deja NATO că orice `acțiune militară` este o declarație de război...
Normal asta o sa se si intimple pana la urma ca focarul asta nu poate fii stins altfel..o Rusie invinsa insemna si redarea dreptatii pentru foarte multe natiuni...
Asta nu conteaza oare?!
dual
QUOTE (clio2003 @ Aug 28 2008, 09:14) *
dual, cred ca gresesti, Base a facut foarte bine pentru imagine, iar despre Moldova nu s-ar fii schimbat nimic.
Rusia are in plan refacerea vechii structuri URSS, asta e clar, cine stie ceva istorie poate vedea asta.
Acum intrebarea e: crezi ca NATO si UE vor lasa sa se intimple asta? Eu nu cred!!!

Tu te-ai trezit ?
Meri si-arunca cu niste apa pe fata, apoi baga o cafea mare, mare, neagra.
Ce e chestia aia numita ue ?

Fi sigur ca va fi razboi
Cativa pe aici, parca ereau tata floare de pe sant, tot cantau ca rusia a invadat Georgia ca vrea teava cu petrol a Georgiei.
Rusia a cazut intro cursa. Lucrul acesta devine vizibil de la zi la zi. Rusia a fost luata pe nepregatite - SI ASTAI CEL MAI GRAV LUCRU - fiindca in mandria sa, rusul, nu va accepta sa-si vada tara rapusa si va arunca cu ce are in dotare (cipercute atomicale).
Razboiul bate la usa dar voi nu vedeti.
Romania o va incasa cel mai rau - cu sau fara mue, ue, națo tu, dami-o mie.
clio2003
UE - Uniunea Europeana, daca nu stiai si ea are o armata si suntem si noi integrati de curand!
dual, dece noi o vom lua cel mai rau? Ucraina parca e la granita rusiei nu noi, si nici ucraina nu mai e favorita rusiei...cred ca acolo va fii campul de bataie principal...
Si da, Rusia a cazut in propria cursa, datorita mandriei prea mare si nemeritate a rusilor... si in curand o vor lua si iei pe spinare, numai ca o vor lua foarte puternic.
iar bombe si focoase nucleare are si USA.
Doua bombe daca sunt aruncate la Moscova si Skt Petersburg si deja Rusia se va clatina ... sigur! ph34r.gif
mwlambo
UE e un rahat! sunt destule tari(Germania, Italia, Spania, Franta si altele) din cadrul uniunii care nu vor sa se razboiasca cu Rusia.
Mosotti
reamintesc ca aceasta arie este una relativ serioasa. destramarile si aruncarile de bombe se fac pe aria "games"

Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.