Octavian___28
27th August 2008, 19:04
Poate ca ati auzit stirea.
http://www.ziare.com/Soferul_Ferrari_ului_...est-396507.html
Prietenii din TM mi-au spus ca era vorba de un concurs, asta cu Ferrari (lumea ar trebui sa stie ca e doctor si a fugit de la locul accidentului...) s-a luat cu un Porsche Chayene super tunat.
S-a bagat pe contrasens si a ajuns pe trotuar lovind pe tanarul de 28 de ani...care mergea cu prietena de mana, pe fata a impins-o sa n-o loveasca idiotul, dar pe el nu s-a mai putut salva.
Auziti explicatie la el: ''"Onorata instanta, s-a produs o modificare brusca si evidenta in cazul masinii mele (Ferrari) care s-a rotit de doua ori in timp ce taximetrul s-a deplasat in aceeasi directie inca 50 de metri, unghiul loviturii fiind de cel putin 40 de grade.
Masina mea s-a rotit, ceea ce inseamna ca eu am fost cel lovit pentru ca altfel autoturismul Ferrari este o masina stabila. Taxiul este cel care mi-a schimbat directia de mers"
Eu nu mai am comentarii, sunt consternat...
stokarit_s
27th August 2008, 19:15
Ce nenorocit nu are pic de constiinta .
Cum o putea sa doarma noaptea nu stiu.
Merita inchisoare pe viata .
La noi nu exita dreptate in justitie.
Dreptatea poate sa o mai faca decat Dumnezeu.
Nu va aduceti aminte de sotia lui Paunescu care a omorat o intreaga familie cu Jeep-ul ei.
Nu a facut macar 1 an de inchisoare. 
-------------------------------------------------------------------------------
Chiar trebuia sa dai Quote la primul post ?
Sa inteleg ca lumea nu stia la ce post se refera postul tau ?
Nu stii sa folosesti forumul ??? Intreaba, uite o poza. @MAK
melcu79
27th August 2008, 20:23
QUOTE (stokarit_s @ Aug 27 2008, 20:15)

Cum o putea sa doarma noaptea nu stiu.
Banii te fac sa dormi linistit, atat de linistit ca nici nu iti mai dai seama ca traiesti!
Le doresc multe gloante autoritatilor care incet, incet ne transforma in animale.
Au mai fost unii care au crezut ca sunt de neinlocuit.......... si nimeni nu stie unde sunt exact!
Fox_28
28th August 2008, 11:02
Problema e ca daca nu se mediatizeaza cazul asta ... incet incet se musamalizeaza treaba... Din pacate justitia in Romania = 0... Daca ai bani iesi in fata, daca nu ...
Ma uitam ieri la avocatul "CRIMINALULUI"... Eu nu inteleg cum s-a intamplat accidentul... Taximetristul minte... Cand exista un numar mare de martori care spun ca facea curse, era pe contrasens, a intrat in taxi, a ricosat pe trotuar, l-a omorat pe tinar, s-a suit in alta masina si a fugit de la locul accidentului fara sa acorde nici un prim ajutor...
Ar trebui si prietena "CRIMINALULUI" sa fie acuzata de marturie falsa... Si ea a declarat la fel... ca a intrat taxiul, ca i-au acordat primul ajutor, ca apoi au plecat...
Din pacate cum ziceam si ma repet, mi-e sa nu se musamalizeze cazul avand in vedere puterea financiara a "CRIMINALULUI"
mst
28th August 2008, 11:59
http://video.tion.ro/members.tion1/flv-Pro...flv/viewer.html
un video cu pronuntarea sentintei si 'vrajeala' avocatului.
ma enerveaza la culme cazul asta. pur si simplu s-a ajuns la limita. e evident ca acest criminal a fost sfatuit de politisti sa mearga acasa ca sa ii iasa alcoolul din sange. politia cica il cauta, iar el a declarat ca a fost acasa in tot acest timp (24 de h dupa accident). ma rog, sunt prea multe de zis.
parere personala: in momentul impactului, ferrari nu avea viteza chiar asa de mare, pt ca masina nu e avariata chiar rau. banuiesc maxim 90 kmh, chiar mai putin (60-70). de asemenea, e posibil ca taxiul sa fi schimbat banda, pt ca altfel lovitura trebuia sa fie un pic stearsa, de la diferenta de viteza si unghiul de lovire. DAR taxiul chiar daca a schimbat banda nu avea cum sa il vada pe nenorocitul asta care probabil a accelerat puternic la semafor (dupa spusele martorilor) si a trecut pe contrasens ca sa depaseasca. taxiul banuiesc ca a trecut pe banda 2, dar nu avea cum sa il vada pe asta care venea din spatele masinilor si urma sa treaca pe contrasens pt a le depasi, deci nu avea cum sa ii acorde prioritate.
asta e doar o impresie a mea, pt ca dinamica accidentului imi pare un pic diferita de urmarile produse.
in orice caz, nemernicul asta care conducea si beat merita puscaria impreuna cu toti nesimtitii care il acopera sau vor sa il scape.
xtremdriving
28th August 2008, 12:43
Suntem naivi... nu ajungi la putere daca nu cotizezi... nimeni din cei de sus nu vor pati ceva vreodata. vezi nastase, mitrea, hrebenciuc etc...
ideea e ca astia sunt toti legati intre ei si se scapa unul pe altul iar daca cineva li se opune sau nu asculta de ordinele primite - sa isi dea demisia, sa se mute in alt minister etc - infunda puscaria, sau chiar mult mai rau...
E mafie mare. Punem pariu ca scapa cu suspendare, in cel mai rau caz. Uite acum, daca Base vroia sa arate ceva, se implica sa se faca dreptate si sa infunde nenorocitul puscaria. dar nah... toti e patati. ultima solutie...inca o.....
LE: sau mai rau...il scot vinovat pe taximetrist...
GTA-FT
28th August 2008, 12:57
QUOTE (mst @ Aug 28 2008, 12:59)

in orice caz, nemernicul asta care conducea si beat merita puscaria impreuna cu toti nesimtitii care il acopera sau vor sa il scape.
Daca ar face toti cei pomeniti mai sus puscarie sigur drumurile noastre nu ar fi asa de aglomerate! Eu cred ca s-a facut mare tapaj pe acest caz din cauza masinii si nu a soferului, chiar si medic fiind. "Auzi mai", accident cu Ferrari in Romania! Cum-necum, chiar daca si le cumpara, chiar daca fac accidente cu ele, "baietii destepti" primesc prin intermediul mass-media o publicitate gratuita nesperata. Dar cite accidente nu se intimpla cu masinile "mai linistite", gen Mercedes, BMW, Audi, etc. si nu se mai face asa mare tam-tam deoarece nu mai sunt la moda. Iar de "organ" ce sa mai vorbim? Pentru "cei bazati" a devenit un scut protector, nu o institutie care apara legea.
stokarit_s
28th August 2008, 13:02
QUOTE (Fox_28 @ Aug 28 2008, 12:02)

Problema e ca daca nu se mediatizeaza cazul asta ... incet incet se musamalizeaza treaba... Din pacate justitia in Romania = 0... Daca ai bani iesi in fata, daca nu ...
Ma uitam ieri la avocatul "CRIMINALULUI"... Eu nu inteleg cum s-a intamplat accidentul... Taximetristul minte... Cand exista un numar mare de martori care spun ca facea curse, era pe contrasens, a intrat in taxi, a ricosat pe trotuar, l-a omorat pe tinar, s-a suit in alta masina si a fugit de la locul accidentului fara sa acorde nici un prim ajutor...
Ar trebui si prietena "CRIMINALULUI" sa fie acuzata de marturie falsa... Si ea a declarat la fel... ca a intrat taxiul, ca i-au acordat primul ajutor, ca apoi au plecat...
Din pacate cum ziceam si ma repet, mi-e sa nu se musamalizeze cazul avand in vedere puterea financiara a "CRIMINALULUI"
Cazul Paunescu a fost mediatizat si nu a patit nimica.
In Romania nu mai exista justitie pentru cei cu banii si care nu au pic de constiinta.
mithras
28th August 2008, 13:04

...
Merita puscarie pentru ca a condus beat, sau pentru ca a ucis un om ?
Eu as spune ca soferul trebuie condamnat, indiferent de conditiile in care s-au petrecut faptele.
Cand moare un om, nu e joaca.
Degeaba avocatul o freaca cu schita neprimita, omul e mort, cu schita sau fara...
Dar isi castiga si el banii, n-am nimic cu avocatul.
stokarit_s
28th August 2008, 13:11
QUOTE (GTA-FT @ Aug 28 2008, 13:57)

Daca ar face toti cei pomeniti mai sus puscarie sigur drumurile noastre nu ar fi asa de aglomerate! Eu cred ca s-a facut mare tapaj pe acest caz din cauza masinii si nu a soferului, chiar si medic fiind. "Auzi mai", accident cu Ferrari in Romania! Cum-necum, chiar daca si le cumpara, chiar daca fac accidente cu ele, "baietii destepti" primesc prin intermediul mass-media o publicitate gratuita nesperata. Dar cite accidente nu se intimpla cu masinile "mai linistite", gen Mercedes, BMW, Audi, etc. si nu se mai face asa mare tam-tam deoarece nu mai sunt la moda. Iar de "organ" ce sa mai vorbim? Pentru "cei bazati" a devenit un scut protector, nu o institutie care apara legea.
Pai atat timp cat avem posturi TV gen ProTV si Antena1 ei mediatizeaza decat acicidente cu masini scumpe si restul televiziunilor decat preaiau stirile.
ProTV are cel mai mare rating si Discovery printre cele mai mici .
ProTV= sitiri in care numai crime ,violuri , emisiuni de toata jena.
Antena 1 numai vorbesc ca au emisuni in genul OTV.
Asta spune mult despre mentalitatea populatiei din Romania.
QUOTE (mithras @ Aug 28 2008, 14:04)

Merita puscarie pentru ca a condus beat, sau pentru ca a ucis un om ?
Eu as spune ca soferul trebuie condamnat, indiferent de conditiile in care s-au petrecut faptele.
Cand moare un om, nu e joaca.
Degeaba avocatul o freaca cu schita neprimita, omul e mort, cu schita sau fara...
Dar isi castiga si el banii, n-am nimic cu avocatul.
Da isi castiga banii dar nici el nu are costiinta.
Daca citesti cazul soferului iti dai seama ca este vinovat din start.
Eu nu as putea sa apar un asemnea om.
Mai este si medic ? Si a plecat de la locul accidentului.
Incredibil ce om.
PS. MAK am dat replay din reflex scuza-ma ca sunt om si am gresit.
Lasa sa fii tu perfect.
uledu
28th August 2008, 13:11
in romania nu exista dreptate.
feraristul ar trebui sa infunde puscaria... pe viata
Octavian___28
28th August 2008, 13:22
QUOTE (GTA-FT @ Aug 28 2008, 13:57)

......................................................... Eu cred ca s-a facut mare tapaj pe acest caz din cauza masinii si nu a soferului, chiar si medic fiind. "Auzi mai", accident cu Ferrari in Romania!
Nuuu, totul se leaga: masina tare, doctor - nu fac pe patriotul, dar si-a incalcat juramantul, numai pt asta l-as baga 15 ani la bulau, fugi ca un criminal de la locul accidentului.
Si desigur cum spui, nu vezi toata ziua un Ferrari (nici macar alta masina nu prea vezi des) sa omoare un om pe trotuar.
Fox_28
28th August 2008, 13:46

http://video.tion.ro/members.tion1/flv-Pro...flv/viewer.htmlun video cu pronuntarea sentintei si 'vrajeala' avocatului.
ma enerveaza la culme cazul asta. pur si simplu s-a ajuns la limita. e evident ca acest criminal a fost sfatuit de politisti sa mearga acasa ca sa ii iasa alcoolul din sange. politia cica il cauta, iar el a declarat ca a fost acasa in tot acest timp (24 de h dupa accident). ma rog, sunt prea multe de zis.
parere personala: in momentul impactului,
ferrari nu avea viteza chiar asa de mare, pt ca masina nu e avariata chiar rau. banuiesc maxim 90 kmh, chiar mai putin (60-70). de asemenea, e posibil ca taxiul sa fi schimbat banda, pt ca altfel lovitura trebuia sa fie un pic stearsa, de la diferenta de viteza si unghiul de lovire. DAR taxiul chiar daca a schimbat banda nu avea cum sa il vada pe nenorocitul asta care probabil a accelerat puternic la semafor (dupa spusele martorilor) si a trecut pe contrasens ca sa depaseasca. taxiul banuiesc ca a trecut pe banda 2, dar nu avea cum sa il vada pe asta care venea din spatele masinilor si urma sa treaca pe contrasens pt a le depasi, deci nu avea cum sa ii acorde prioritate.
asta e doar o impresie a mea, pt ca dinamica accidentului imi pare un pic diferita de urmarile produse.
Din ce-am vazut eu din filmarile puse atat pe site-ul protv cat si pe antena1, din daunele provocate, tind sa cred ca viteza bolidului era peste 100 Km/h. Masina s-a acrosat cu un taxi, s-a rotit de 2 ori si apoi a intrat pe trotuar. La 60-70 la ora, la Ferrari, dupa impactul din dreapta nu apuci sa ricosezi, sa faci si 2 rotatii si sa n-apuci sa pui frana... Mai ales ca lumea spunea ca facea o liniutza la semafor ...
Blackhat
28th August 2008, 13:56
octavian sunt de accord cu tine. numa eu i-as trage public un glonte in cap ca lectie ptr restu
MAK
28th August 2008, 14:06
QUOTE (stokarit_s @ Aug 28 2008, 14:11)

PS.....
Lasa sa fii tu perfect.
Nu incerca sa ma iei peste picior.
Am tinut cont de trecutul tau imaculat, astfel aveai 10 %Warn acum.
bogdan2007
28th August 2008, 19:22
Baga pe naiba la zdup.Ala-i baiatul celui mai mare smecher din Timisoara, voi ce credti ca pateste?
Nimic, ptr. ca mai nou a declarat ca de fapt, taxiul l-a acrosat si din cauza asta s-a intamplat ce s-a intamplat.
Pacat de bietul baiat, ca a murit nevinovat, dar se pare, ca nimeni nu va putea face nimic pentru a face , cat de cat dreptate.Si asa, de azi inainte, va trebui sa ne uitam in stanga , dreapta si spate SI cand mergem pe trotuare.
Atata timp cat apar fetitele calcate pe trecere sunt declarate vinovate de expertii( chipurile) auto din Cta, cat Teo Petre a murit nevinovat , cat taximetristul ala lovit de un Porsche a ramas nerazbunat( din punct de vedere legal), plus baiatul din TM, nu avem nicio sansa.
Sincer, sa pateasca asa ceva gaga al meu, de mana oricui, cu siguranta ii fac cadou aluia doua bucati de plumb .
stokarit_s
29th August 2008, 00:19
Dumnezeu este singurul care poate sa mai faca dreptate in aceste accindente in care mor oameni nevinovati.
AlexIP
2nd September 2008, 18:31
QUOTE (stokarit_s @ Aug 29 2008, 01:19)

Dumnezeu este singurul care poate sa mai faca dreptate in aceste accindente in care mor oameni nevinovati.
Incep sa ma satur de gandirea asta crestina. Niste justitiari ne trebuie.
ettyus
3rd September 2008, 13:23
QUOTE (stokarit_s @ Aug 29 2008, 01:19)

Atunci trebuie pedepsit Dumnezeu? sau cumva este el de vina? De ce numai el poate sa faca dreptate ? daca ai ferrari inseamna ca esti mai presus de simplul muritor? Nu o justitie impartiala poate sa faca dreptate Dumnezeu poate doar sa existe sau sa nu existe in functie de dorintele fiecaruia . Deci asa cum am mai spus doar o justitie impartiala poate sa faca dreptate si cum justitie si impartiala nu este ramane la latitudinea lui Dumnezeu sa judece dar si atunci poate se intampla sa ia si El spaga ca deh romanu ii inventiv.......
Fox_28
16th September 2008, 09:07
Aseara au dat la stiri ca peste 2 zile exprira mandatul de arestare a CRIMINALULUI, care va fi pus in libertate, deoarece procurorii nu doresc prelungirea mandatului cu inca 29 zile... Traim in Romania.... Tara tuturor posibilitatilor ...
cosminnuss
16th September 2008, 09:42
jay333
16th September 2008, 10:09
Si ala care a iesit cu arma de vanatoare (cu intentia clara de a impusca pe cineva) e cercetat in libertate. De ce ne mai miram ca unul care a facut un (banal as putea spune) accident de circulatie este eliberat? Nu prezinta pericol public.
mst
16th September 2008, 10:43
judecatorii au hotarat sa fie pus in libertate. procurorii au facut apel, care urmeaza sa se judece.
ady1266
16th September 2008, 10:48
toti copii de bani gata care fac 18 ani isi trag masini pe care nu le pot controla ,dar in cazul de fata nu stiu cum a putu fi deviat ferari la 40km/h
Fox_28
16th September 2008, 11:25
ce 40 km/h... La cum arata masina avea in jur de 100 cel putin... Nu faci 2 rotiri si ajunge masina in halul ala la 40 la ora
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.