madalina_cool
27th August 2008, 18:32
Am vazut filmul si ma impresionat profund...ma facut sa imi schimb foarte multe pareri...si mia raspuns la foarte multe intrebari...tu ce zici despre film
FolderBulk
27th August 2008, 18:48
Trebuie sa fii super documentat ca sa poti sa scrii o parere pro sau contra despre filmul acesta . Eu unul inca sunt novice . Astept sa mai cresc . Mai acumulez si o sa imi fac o parere . Dar mai dureaza !
Ovidiu93
27th August 2008, 19:14
Ce film, ca eu cand am dat click ma ducea pe un site. N-avea nici o legatura cu niciun film, am observat ca nu mai e prezent linkul deci tind sa cred ca era totusi o reclama. Iar tu FolderBulk de unde stii despre ce film era vorba, cand site-ul n-avea nici o legatura cu niciun film. Mai nou colaborati sa faceti reclame, unu posteaza linkul mascat sub un pretext iar altul afirma ce a zis celalalt ca sa convingeti lumea sa intre ?
Alex_Dum
27th August 2008, 19:36
LOL? Tre sa fi super documentat? Te uiti la primele 5 minute si vezi 10 afirmatii false... E cel mai prost documentar din toate timpurile (eh, nu chiar cel mai prost, dar printre cele mai proaste).
DJAx3L
27th August 2008, 20:18
Dar de ce nu credeti in asa ceva?
La partea cu Iisus o sa ma mai gandesc,o sa imi fac timp sa ma mai uit inca o data la film.
Despre celelalte parti , 11 septembrie e clar ca a fost "inside job" , ia ganditi-va numai la fazele astea 2, de ce au confiscat fbi-ul casetele camerelor video de langa pentagon si nu le-a facut publice nici pana acum, bin laden a fost om al cia in razboiul afgan care a fost prin anii 80 si ceva ii antrena bin laden pe aia, cat despre partea cu razboiul este adevarat ca se fac bani, si despre Rockfeller ce se spune in film este adevarat, are fabrica de armament, castiga foarte mult daca este undeva razboi, sua a participat indirect in toate razboaiele purtate peste tot, au vandut americanii la armament, domecumentati-va.
Tin sa intreb pe unul de mai sus, de ce a fost un film prost? Ca nu au jucat aia de pe acasa pe el ? Cel mai prost documentar? Pune mana si citeste o carte si vezi ca "cel mai prost documentar" este prost pentru ca nu te intereseaza pe tine categoria asta de filme, dar tot ce zice acolo e adevarat.
Recomand celor care le-a placut filmul sa se uite si la Fahrenheit 9/11 si Party Hunter, cel din urma e parca e inspirat dintr-o faza adevarat, nu mai tin minte sigur, daca nu e o sa dau eu un exemplu, cand a fost treaba saptamanile trecute cu bulgarul ala arestat de genocid sau stiu eu, a afirmat cineva ca autoritatile stiau ca el si-a schimbat numele si ca e doctor nush unde si stiau unde locuieste de prin 2000, insa nu se stie de ce nu a fost arestat de atunci. Uitati-va la Party Hunter sa vedeti de ce.