@cdan: Felicitari. Ce inseamna "pastile care se sparg", ce mecanism e asta? PIR e acronim pentru ce?
Am o intrebare, pentru cine are timp si se pricepe sa raspunda: coliba mea, in contructie, are la etaj in zonele in care va fi parchet urmatoarele straturi de pardoseala, de jos in sus: placa beton, sapa normala, sapa autonivelanta. Parchetul se va pune pe OSB. Un mester imi spune ca-i musai sa fie intre OSB si autonivelanta o folie de plastic anumita, ca sa nu treaca umezeala din sapa in parchet (?). Din momentul in care s-a pomenit cuvantul umezeala inclin partial (instinctual) sa-i dau dreptate, din cauza ca ma simt las in fata fenomenului respectiv, dar onest nu imi dau seama de rationament. La parter este montat rigips pe schelet metalic pe tavan, pus conform regulilor, precum si verde. Ei bine, care-i spilul (ce face umezeala de ajunge in parchet, parintii ei stie etc.)?
De asemenea, daca cineva imi poate recomanda niscaiva adezivi potriviti pentru OSB, sapa, parchet (bambus), eventual folie in caz ca e intr-adevar necesara.
Stima si respectul intotdeauna