@Iocan - permite-mi sa nu fiu de acord cu ce zici
casa scarii poate fi separata de restul casei cu usi (am 3 usi si 2 ferestre aici si un calorifer paralitic pt atmosfera)
poti folosi spatiul pierdut in proportie de 30 40% pe nivel
Este cam neplăcut să închizi și să deschizi uși o viață întreagă.scara nu e asa de scumpa, in orice caz nu e mai scumpa decit o fundatie (care e cea mai scumpa "piesa" din joc)
Dacă îți plachezi fundația cu marmură și îi pui balustrade de inox, atunci ai dreptate.daca mergi atent nu patesti nimic pe scara (ce e drept era sa cad, dar asta cind saream 3 4 trepte)
Deci se confirmă că scara e generatoare de accidente.cind o sa imbatrinesc si o sa fiu sclerozat or sa ma puna sa semnez ca cedez casa si dupa asta ma duc la azil unde or sa imi dea tircoale numai surori medicale de-alea sexoase
O să ai parte de surori medicale de-alea ca gorilele și o să te gîndești la ce ți-am scris.schele gigant? sint acum o droaie de schele de 3 lei usoare si rapid de montat, pt ca nu sint prea multi care isi renoveaza singuri casele platesc asa ceva in ambele cazuri si nu conteaza ca e P sau P+1
Cu un trafalet și o coadă telescopică, zugrăvești singur, fluierînd.