QUOTE(COSTIN_mentor @ Oct 30 2006, 13:59)

Intrebare : ce recomandati sa pun in curte : pavele ( pe nisip sau pe beton ?) , piatra, beton ... ?. am de acoperit o suprafata de aprox. 70 mp ( in fata garajului si a intrarii principale ) .
pavele pe nisip.
in nici un caz pe beton.
si ai grija, cele carosabile sunt mai groase ca cele pietonale.
QUOTE(reli @ Oct 30 2006, 12:43)

Aveti idee cum se pot face scari ca cele din imagini? Ma intereseaza partea cu imbracatul lor in mocheta, nu forma lor.
Din informatiile pe care le-am gasit pe net, mocheta este cumva capsata de scarile de lemn, insa mi se pare destul de dificil sa iasa atat de frumos ca in poze. Iar ca sa aiba forma asta, trebuie neaparat sa pun lemn peste beton, daca lipesc direct mocheta de beton nu mai are acelasi farmec (treptele din beton nu se pot face iesite in afara, din cate stiu eu).
Oare as putea gasi in Romania pe cineva care sa se priceapa sa imi faca scarile asa? As putea sa folosesc lemn nefinisat, avand in vedere faptul ca oricum nu se vede sub mocheta? As putea sa inlocuiesc lemnul cu ceva mai ieftin dar care sa aiba duritatea si rezistenta lemnului, doar ca sa obtin forma respectiva? Nu de alta, dar parca e pacat sa dau atatia bani pe lemn doar ca sa il acopar cu mocheta...
dupa parerea mea, nu vei gasi.
si nici nu te sfatuiesc sa pui mocheta pe scari.
ca sa reziste acolo, trebuie sa fie de calitate ff buna, adica de la 20 euro/mp in sus.