@kikina - incearca sa faci rost de documentatia de la hala/garajul vecinului, deoarece eu ma cam indoiesc ca a facut el subzidiri la casa care ai cumparat-o - constructiile de acest tip (cam cum imi inchipui eu ca este ) nu prea au fundatii laborioase, ca sa zic asa, asta daca nu e o hala de dimensiuni impresionante
LE: subzidire se face cind sapi peretele incintei ( gropii) coincide cu cel al casei vecinului, si tu cobori sub cota fundatiei acestuia; daca el nu are subsol, are o fundatie la un metru adincime sa zicem; tu daca vrei sa iti faci la casa pivnita trebuie sa faci subzidire cu inca 1,5 - 2 m
acelasi lucru se face daca respectivul are fundatii izolate
LE: subzidire se face cind sapi peretele incintei ( gropii) coincide cu cel al casei vecinului, si tu cobori sub cota fundatiei acestuia; daca el nu are subsol, are o fundatie la un metru adincime sa zicem; tu daca vrei sa iti faci la casa pivnita trebuie sa faci subzidire cu inca 1,5 - 2 m
acelasi lucru se face daca respectivul are fundatii izolate
Sincer,e mare comparativ cu garajul meu,intra cam 3 dubite dar nu cred ca a facut subzidire!E un ciudat,nu stiu daca o sa-mi dea documentatia,ca idee bransamentul lui trece pe la mine si i-am spus sa-l mutam sa punem bani 1/2 ,cu toate ca e un abuz e pe propreitatea mea si ce crezi ca mia spus, FLIT!
Eu ma ridic cu mansarda pe structura independenta,jos ramane garaj,fara subsol!