QUOTE(soare0 @ Aug 4 2006, 10:00)

Scuze, aia cu manopera a fost din reflex. Insa intr-adevar, daca o sa faci socoteala, o sa constati ca am dreptate, si ca te costa cam 15-18000 de euro sa torni o casa ca a ta (betoane, fiare, cofraje...) . Insa eu nu am spus ca nu merita cei 25000, sa stii. In fond e munca lor si trebuie respectata. Ca pe mine ma costa atata sa o torn pentru mine e una, dar daca as face-o pentru altul, tot pe acolo m-as duce.
Ce voiam sa spun e ca tinand cont ca totusi nu fac munca patriotica respectivii, sa fii atenta sa nu ti-o (scuze) puna cu calitatea betonului. Daca vrei sa fiu mai precis, te iau o tura prin oras sa iti arat tragedii de turnare, dar cred ca nu e cazul, le poti vedea si tu. Asa ca oricum nu strica sa chemi un amic (priceput, de preferinta chiar de meserie) sa arunce asa ... o privire...
Intrebare insa: cum e izolatia facuta in proiect? Te intreb pentru ca in septembrie ma apuc sa torn si eu una si foarte probabil va fi cam la fel ca a ta, adica din beton, si chiar cam aceeasi suprafata.
Apropo, daca ai schitele de proiect in format electronic, crezi ca ai putea sa mi le trimiti si mie pe mail? Nu ca sa le folosesc, ar fi o aberatie, ci ca sa imi fac niste socoteli si eu. Daca nu se poate nu e bai, desigur.
Multumesc.
Paul, soare0@yahoo.com
In cei 25.000 nu intra manopera. Betonul pe care-l pun este cel indicat in proiect, si asa scrie si pe certificatele pe care le aduc betonierele .
Daca te uiti un pic mai in urma vezi si poze cu desfasurarea lucrarilor . Azi se va turna radierul, si de saptamana viitoare incepe montatul cofrajelor .
Izolatia fundatiei se va face cu o membrana, dar mai multe nu stiu acum, dar daca urmaresti pozele vei vedea in poze cand ii va veni randul. Iar la P+1 betonul se toarna in cofraje de polistiren, care ele in sine reprezinta izolatia.
Proiecte in format electronic nu am , dar o sa-ti fotografiez ceva ca sa-ti faci o idee. Avem sute de planse si zeci de dosare la proiectul asta, si nu stiu ce ar fi mai reprezentativ, dar vad eu.