@zen: MS, am discutat deja aspectele astea si facem calculele in consecinta.
@fastcojo: eu am pus folia sub polistiren...si cred ca asa e logic ca sa nu urce apa si sa intre in contact cu polistirenul...
Placa are cam 12-15 cm.
Urmeaza sapa care va avea cam 5-6 cm... Peretii ii fac din BCU si ii voi izola cu polistiren de 15. Apropo, unde gasesc asa ceva?
PS Am vazut , @zen, ca la stali ai folosit 4 fire de armatura. Eu bag 8 ca imi e frica de cutremur. Zic ca e bine, nu?
@fastcojo: eu am pus folia sub polistiren...si cred ca asa e logic ca sa nu urce apa si sa intre in contact cu polistirenul...
Placa are cam 12-15 cm.
Urmeaza sapa care va avea cam 5-6 cm... Peretii ii fac din BCU si ii voi izola cu polistiren de 15. Apropo, unde gasesc asa ceva?
PS Am vazut , @zen, ca la stali ai folosit 4 fire de armatura. Eu bag 8 ca imi e frica de cutremur. Zic ca e bine, nu?
1.auzi, nu te supara pe mine, dar de cand hotarasti tu cate fire de armatura bagi? nu era treaba proiectantului?
2.cum adica placa are 12-15 cm? ori are 12,ori are 15.
3.polistiren de 15? de la 8 in sus nu mai are rost sa pui, ca e aceeasi chestie. asta e parerea mea.e ca la femei, nu e absolut necesar sa o ai de 24, mai bine o ai de calitate