Pentru suma asta poti sa iti faci si cel mult 100m2 si cel mult 300m2. Depinde de cum si cu cine faci: ce solutie constructiva adopti (bca+cadre, chirpic+cadre, porotherm, lemn masiv, osb etc), ce finisaje vrei (de ex la parchet te poate costa intre 18RON/m2 pana la >80RON/m2, la fel si gresia/fainanta-fara manopera) si daca lcrezi cu firma sau regie proprie sau mixt. In banii astia intra si racordurile la gaz, canalizare, electrica? Cand zici finisaje te gandesti si la centrala, gard, alei....etc?
Si depinde si de preturile zonei la constructori si la materiale.
Multumesc mult pentru raspuns !

Casa vreau sa o fac din caramida, cu acoperis de tigla.
In cei 50.000 EUR, as vrea sa fie finisata, cu: geamuri, gresie, faianta, parchet, instalatii sanitare. Tot din banii astia as vrea sa fac si gardul.
Ma gandesc sa lucrez in regie proprie, insa deocamdata incerc sa invat cat mai multe despre constructii, pentru moment recunosc ca nu am habar. As lucra si cu o firma, daca nu ar fi diferenta mai mare de ~20-30% , si as primi recomandari ca lucreaza bine.
Poate imi sugereaza cineva alta solutie pentru construit - ma refer la materiale?
Terenul este la o altitudine un pic mai mare fata de Cluj, langa un parau - cu vreo ~3-4 metri inaltime mai mare decat a paraului, si terenul este in panta.
Din ce am discutat cu alti prieteni care sunt in constructie, se pare ca de banii astia as putea construi cam 180 mp suprafata total, din care vreo 140 utili :/