Teteo, exista la Kusadasi si locatii un pic peste 4 Euro / noapte / cap de vaca furajata. Io, care am stat la Ephesia in 2006, mi-aduc si-acu aminte cum hoinaream seara prin jurul hotelului si radeam de ma stricam in legatura cu aplicarea efectiva a perlei nr. 2 din semnatura ta, in speta romanasii nostri o puneau de gratar in fata casei de strambau turcaletii din nas - deh, porcu nu miroase ca mielu sau vitelu.
Acum ce sa zic, cunosc familie care merge de 10 ani cu masina la vile la Kusadasi si "scoate" un pret de genul 200 iepuroi / cuplu / 12 nopti (nu garantez, asta a fost in 2007).
O sa zica lumea "dar ce facem cu plaja?", in aplicarea perlei nr 7, aia cu prosopu si sezlongu. Raspunsul e simplu: sunt destule zone de plaja publica, ex. in stanga plajei private Ephesia era loc destul, vreo 50 - 70 m.
Daca-i criza cu valiza si e tentant, se poate incerca aici:
.......perontour..................
Pentru eventualii amatori, incercarea moarte n-are. Tip: nevasta patronului e romanca, am scris asta mai demult.
Teteo, dar ce faci cu serialul tau despe Mustafa Kemal, ca nu s-a terminat ? Zi ceva si de semnificatia zilei de 30 August.