Totul despre TURCIA 2
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269

Paperotzi

QUOTE (w140 @ Jan 27 2009, 18:08) *
Pentru siguranța dumneavoastră cumparați scump din România..., povești cu baba-cloanța.
Oameni buni trezițivă !

Cumparati de unde este mai ieftin!!!
Evident, m-a tentat si pe mine oferta agentiei din Marea Britanie de care s-a scris pe aici. Pentru a face niste comparatii, fata de agentiile de la noi, acolo un sejur la Royal Wings este cu peste 30% mai ieftin decit la noi. Iar unul la Kustur cu 100%. Diferente care mi-au dat de banuit. Asa ca am pus mina pe telefon. Am sunat managerul de la RW (o tipa extrem de simpatica) si mi-a spus ca au aceasi oferta indiferent de tara!!! Mi-a dat asigurari ca pot apela cu cea mai mare incredere la agentia respectiva. Pe tipa am cunoscut-o anul trecut, cind o tot stresam sa-mi confirme sejurul. Aporpo: mi-a spus inclusiv numele camerei in care urma sa stau.

Faza e ca romanii s-au mai desteptat, asa ca au inceput sa caute oferte pe net. Si au descoperit ca piata romaneasca este scumpa. Iar agentiile de la noi au intrat in panica. Tocmai ce s-au inteles, la ceas de taina, sa umfle terifele, ca doar e criza si trebuie sa o treaca cu bine. Intre timp lucrurile s-au miscat iar respectiva agentie britanica are depus un dosar la Ministerul Turismului pentru a intra pe piata romaneasca. Asta am aflat-o de la ei. I-am sunat si le-am cerut garantii ca nu voi avea probleme cu sejurul. M-a costat 10 lire sterline si am primit o asigurare in care se arata ca daca nu imi voi putea petrece sejurul la hotelul si in perioada aleasa de mine mi se plateste de cinci ori suma achitata.

hmady
QUOTE (rottweiler2007 @ Jan 27 2009, 14:46) *
sa stii ca si la RW de exemplu e o distanta de la peretele palatului si pina la plaja, doar in marmaris ai peretele hotelului si imediat incepe nisipul, de ex hotel munamar

Scuze ca ma bag, dar la RW chiar daca e putina distanta de la peretele palatului la plaja, treci printr-un sistem de piscine si podete care e fantastic,nu mai vorbesc si de verdeata, flori si baruri, nici nu-ti dai seama ca ajungi pe plaja. Nu am fost in multe hoteluri dar RW e super cei drept pe linga serviciile bune un mare + il da si piscinile. Nu te supara dar fata de linkul pus de tine cu hotelul din Marmaris mai bine mergi prin oaza de la RW

qatalyn
QUOTE (Paperotzi @ Jan 27 2009, 19:03) *
Cumparati de unde este mai ieftin!!!
Evident, m-a tentat si pe mine oferta agentiei din Marea Britanie de care s-a scris pe aici. Pentru a face niste comparatii, fata de agentiile de la noi, acolo un sejur la Royal Wings este cu peste 30% mai ieftin decit la noi. Iar unul la Kustur cu 100%. Diferente care mi-au dat de banuit. Asa ca am pus mina pe telefon. Am sunat managerul de la RW (o tipa extrem de simpatica) si mi-a spus ca au aceasi oferta indiferent de tara!!! Mi-a dat asigurari ca pot apela cu cea mai mare incredere la agentia respectiva. Pe tipa am cunoscut-o anul trecut, cind o tot stresam sa-mi confirme sejurul. Aporpo: mi-a spus inclusiv numele camerei in care urma sa stau.

Faza e ca romanii s-au mai desteptat, asa ca au inceput sa caute oferte pe net. Si au descoperit ca piata romaneasca este scumpa. Iar agentiile de la noi au intrat in panica. Tocmai ce s-au inteles, la ceas de taina, sa umfle terifele, ca doar e criza si trebuie sa o treaca cu bine. Intre timp lucrurile s-au miscat iar respectiva agentie britanica are depus un dosar la Ministerul Turismului pentru a intra pe piata romaneasca. Asta am aflat-o de la ei. I-am sunat si le-am cerut garantii ca nu voi avea probleme cu sejurul. M-a costat 10 lire sterline si am primit o asigurare in care se arata ca daca nu imi voi putea petrece sejurul la hotelul si in perioada aleasa de mine mi se plateste de cinci ori suma achitata.

Spune frate , raspicat , care-i agentia ! Sa o stie tot poporu' . Ca la cata reclama se face pe aici , nu cred ca-s probleme .
body2
QUOTE (qatalyn @ Jan 27 2009, 19:35) *
Spune frate , raspicat , care-i agentia ! Sa o stie tot poporu' . Ca la cata reclama se face pe aici , nu cred ca-s probleme .

deci.prin ce agentie sa ne luam biletele?asteptam mesaje pe privat.stima si fara tepe.
hmady
QUOTE (silvia71 @ Jan 27 2009, 13:31) *
Buna !
Sa stii ca nu vei gasi informatii despre Melia aici pe forum sau in paginile de net romanesti. Eu deja am "cutreierat" tot netul si stiu sigur ca nu sunt review-uri romanesti. In schimb am gasit cate ceva pe holidaycech si pe niste site-uri rusesti. eventual cand voi avea un pic de timp iti trimit pe PM link-urile. Si eu ma gandesc la acest hotel. Si eu am vrut sa fac rezervare tot acolo, dar am inca niste rezerve;
1. pretul-nu inteleg de ce agentia(exact cea care are tariful despre care tu vorbesti aici si agentie de care altfel eu am fost fooooarte multumita-anul trecut mi-am facut o vacanta de vis la Dinler-Alanya, tot prin ei) a majorat tariful fata de vara trecuta cand acelasi hotel costa 52 euro/pers in perioada corespondenta.
2. facand rezervarea acum se beneficiaza, e drept de 15 % discount, dar eu pot sa jur ca valuta totusi, contrar zvonurilor va scadea, asa ca cei 5% "castigati" acum se volatilizeaza...
3.am mai gasit inca o oferta buna pt. acest hotel -52 euro/pers, si acum astept confirmarea ei.Imi vine greu sa renunt la agentia prin care am fost anul trecut...dar parca totusi diferenta de 5 euro/pers x2x8 zile , nu-i chiar de aruncat smile.gif .Am dreptate ?
4.am vazut hotelul Melia (pe dinafara) anul trecut, la intoarcerea din Alanya. Arata bine, insa obiectiv sunt cateva dezavantaje;
- e absolut pustiu in jurul lui, ca sa pleci seara pana in Alanya(care e minunata !!!!! ) iti ia ceva timp. Practic cam esti "prizonierul" resortului....
- plaja e destul de ciudata. La Dinler erau pietre si bolovani (poate ai citit sunt niste formatiuni specifice zonei, ca un conglomerat) peste tot, stiai unde sunt si te puteai feri. Aici "bolovanisul" e imediat dupa intrarea in apa. E destul de riscant. Mie mi-a venit un val de hac anul trecut si doar printr-o minune am scapat doar cu cucui, fara sa-mi sparg capul. Citem pe un site rusesc ca in timpul sederii cuiva acolo, doua persoane si-au pus piciorul in gips.
-chiar daca trecerea la plaja e prin underpas, de la iesirea din hotel pana la plaja e mai mult de mers decat la alte hoteluri pozitionate similar. Numai cand ma gandesc cat de cumplit arde soarele mi se face groaza de drumul din hotel pana la intrarea in underpas, mai ales la orele pranzului. Ei bine, si lenea mea e mare, recunosc ! biggrin.gif ...
5. ma ingrijoreaza aerul conditionat "cu portia". Anul trecut, exact in aceiasi perioada la Dinler am prins calduri groaznice, greu de suportat. E o caldura umeda, aparte. Eu merg des in Dubai, unde-i infiorator de cald, dar crede-ma ca suport mult mai usor numarul de grade mai mari de acolo decat caldura ce am intalnit-o in Alanya.
Inteleg ca uneori noaptea se opreste aerul conditionat. Faptul ca hotelul dispune de aer conditionat centralizat mi se pare cel mai mare dezavantaj !
Dar gata cu "bagatul de vina" !!!! Sigur sunt si multe,foarte multe parti bune! In primul rand ca-i hotel nou. Sigur anul asta si-a imbunatatit serviciile fata de anul trecut (citisem niste commenturi defavorabile, dar nici nu ma gandesc sa le iau in seama!).
Asadar ca sa concluzionez; cu cea mai mare placere, daca doresti iti trimit link-urile, sa vezi si sa citesti si tu cu ochii tai si sa iei o decizie.
Si apropo de decizie ! Si noi s-ar putea ca pana la urma tot pt. hotelul asta sa optam.(inca stau sa vad ofertele la Incekum Beach Hotel si eventual da Long Beach Hotel, ale agentiei despre care iti vorbeam)Si tot in aceiasi perioada. Asa ca s-ar putea sa fim "vecini" smile.gif de hotel. Tinem legatura !

Sigur tinem legatura, aici pe forum , pe mess, prin tel, nici o prob. Dami si mie numele agentiilor cu care ai fost plecata si binenteles ai fost multumita de ele , trimitemi tot ce stii si ce ai despre hotel
Sincer hotelul are si ceva minusuri, unul ar fi cel cu AC. Din cite stiu eu hotelul s-a deschis anul trecut deci e nou Nu stiu nu prea as merge cu inima deschisa pretul e bun dar tot am ceva semne de intrebare
Mie mi-a placut mai mult hotelul KAYA SIDE - SIDE dar nici despre acesta nu am gasit referinte: din poze si dupa siteul lui arata frumos si cu multa verdeata dar mai cautam inca nu au aparut toate agentiile cu oferte pt .vara 2009
Nu uita sa-mi trimiti ce ai si tinem legatura: pa
gogoroiu
QUOTE (Paperotzi @ Jan 27 2009, 19:03) *
Faza e ca romanii s-au mai desteptat, asa ca au inceput sa caute oferte pe net. Si au descoperit ca piata romaneasca este scumpa. Iar agentiile de la noi au intrat in panica.

ai dreptate coane!
eu aș mai adăuga următoarele:
așa cum au existat zeci de gherțoi care întâi au cumpărat prima ofertă și abia apoi s-au găsit să întrebe pe-aici așa vor exista, firește, și alți repeziți (sau poate doar strâmtorați) care vor cumpăra vacanțe de la agențiile străine. probabil că pe la jumatea lui iunie vor începe să pice primele informații concrete, fie zbierete, fie plescăieli de plăcere și bășcălie la adresa proștilor care au cumpărat de la agenții români... iar spre jumatea verii se va ști clar...

aici aș comenta așa:

dacă agenții romani au făcut măgăria aia de care zici, au zilele numărate, probabil că la anu se apucă de altceva...

pe de altă parte, povestea Dulăului potrivit căreia dacă te prezinți cu pass românesc și voucher englezesc te dau ăia pe ușă afară mi se pare fantezistă. e discriminare pe față! lucru care sunt sigur că e aspru pedepsit de constituția lu Ataturk. mai adaug că turcaleții trag să ajungă în UE și nu cred că se expun la balamucuri din astea.
astea sunt numai raționamentele mele și nu pot să nu am încredere în Dulău. trebuie să înțelegem că turcia e o țară destul de mafiotă și s-ar putea ca el să aibe dreptate.
eu unul cred că Dulăul e câine cinstit, nu jigodie!

o să închei zicând că Paperoțul a stabilit chiar și numărul camerei cu managerița turcoaică!
deci se poate...
relu58
QUOTE (gogoroiu @ Jan 27 2009, 20:56) *
ai dreptate coane!

aici aș comenta așa:

dacă agenții romani au făcut măgăria aia de care zici, au zilele numărate, probabil că la anu se apucă de altceva...

pe de altă parte, povestea Dulăului potrivit căreia dacă te prezinți cu pass românesc și voucher englezesc te dau ăia pe ușă afară mi se pare fantezistă. e discriminare pe față! lucru care sunt sigur că e aspru pedepsit de constituția lu Ataturk. mai adaug că turcaleții trag să ajungă în UE și nu cred că se expun la balamucuri din astea.
astea sunt numai raționamentele mele și nu pot să nu am încredere în Dulău. trebuie să înțelegem că turcia e o țară destul de mafiotă și s-ar putea ca el să aibe dreptate.
eu unul cred că Dulăul e câine cinstit, nu jigodie!

o să închei zicând că Paperoțul a stabilit chiar și numărul camerei cu managerița turcoaică!
deci se poate...

Mah, ma simt neglijat.....
Pa mine de ce nu ma comentezi ? tongue.gif
Eu chiar il cred pe dulau, se vede si pe unde nuamfostacolo, ca ”noutatile din Tr” sunt multe....
Uite ce vorbeam noi acu 2 ani...ca in Tr se face ce zicea el... ca sa citez ”la Burj Al Arab, ceea ce pare aur, ESTE aur”...
Dacia din 75 era ”ridicarea mingii la fileu” tongue.gif
Topicul cu paruieli e inactiv de 4 luni....

voyager4
a inteles cineva ceva din cele de mai sus?

lol, din AMBELE posturi de mai sus...
silvia71
QUOTE (hmady @ Jan 27 2009, 20:21) *
Sigur tinem legatura, aici pe forum , pe mess, prin tel, nici o prob. Dami si mie numele agentiilor cu care ai fost plecata si binenteles ai fost multumita de ele , trimitemi tot ce stii si ce ai despre hotel
Sincer hotelul are si ceva minusuri, unul ar fi cel cu AC. Din cite stiu eu hotelul s-a deschis anul trecut deci e nou Nu stiu nu prea as merge cu inima deschisa pretul e bun dar tot am ceva semne de intrebare
Mie mi-a placut mai mult hotelul KAYA SIDE - SIDE dar nici despre acesta nu am gasit referinte: din poze si dupa siteul lui arata frumos si cu multa verdeata dar mai cautam inca nu au aparut toate agentiile cu oferte pt .vara 2009
Nu uita sa-mi trimiti ce ai si tinem legatura: pa

Despre Kaya, nu stiu nimic. Eu prefer Melia pt. gratitatea copilului(are deja 13 ani). Daca tu ne esti conditionat de buget sau , ca mine, de varsta pustiului, ai libertate mai mare de alegere.
Agentia prin care eu am fost anul trecut si care m-a impresionat pozitiv si anul asta prin promptitudinea cu care mi-a raspuns la cererea de oferta, este ......(sigur de acolo ai si tu tariful asta ). Absolut sincer iti spun ca as avea o strangere de inima sa renunt la serviciile lor, insa nu inteleg ce-i cu modificarea asta de tarif de la un an la altul si cum este si normal incerc sa gasesc un pret cat mai bun. Oferta mai buna despre care ti-am vorbit vine de la o alta agentie ......, insa...nu prea sunt inca eu convinsa ca-i totul Ok(povestea-i cam lunga si n-o mai scriu acum). Ei ! Eu inca mai sper ca agentiile vor umbla la preturi ! Dupa cum stii, ofertele unora sunt negociabile. In ce masura insa calitatea serviciilor este aceiasi...ramane de vazut !
Iti mai spun, pe Melia l-am vazut anul trecut "cu ochisorii mei smile.gif ", dar informatii despre "inside" smile.gif , am luat de aici; (Foloseste cu incredere Google translate smile.gif !)
http://www.tophotels.ru/main/hotel/al32199/#tourist
http://www.holidaycheck.com/hotel-travel+i...hid_163665.html
Apropo !!!! Recomand acest site tuturor celor interesati si de alte review-uri decat cele de pe clasicele Tripadvisor etc.;
http://www.tophotels.ru/main/hotels/83/
relu58

QUOTE (voyager4 @ Jan 27 2009, 21:13) *
a inteles cineva ceva din cele de mai sus?

lol, din AMBELE posturi de mai sus...

Ma nea Cornele, daca le spui la altii ca eu sunt IN PLUS, sa stii ca am observat ca de cate ori te-ai angajat sa folosesti functia IGNORE in replicile tale, niciodata nu te-ai abtinut.
”Ma dau” in tabara dulaului si ai lui gogo, pentru simplul fapt ca tu NICIODATA nu faci ceea ce spui.
Te-ai certat cu dulaul, te-ai certat cu gogo, treaba ta si ”treaba mea”.
In schimb, site-ul tau a crescut - din 2006 - felicitari pentru munca ta.
Ceea ce nu-mi place la tine este altceva: ca le reprosezi la altii ca fac bani, dar tu nu ?
Dincolo de bani, e chestia de morala, pe care indraznesc sa o concluzionez: RADE CIOB DE OALA SPARTA....

ANDOX
Relule ai grija cu Dacia aia din '75 ca turcii mai au in circulatie o gramada la fel si s-ar putea sa ramai fara niscava piese esentiale biggrin.gif Sincer cred ca e mai in siguranta sa mergi cu mertanu decat cu daciuta din '75 cool.gif
relu58
QUOTE (ANDOX @ Jan 27 2009, 21:46) *
Relule ai grija cu Dacia aia din '75 ca turcii mai au in circulatie o gramada la fel si s-ar putea sa ramai fara niscava piese esentiale biggrin.gif Sincer cred ca e mai in siguranta sa mergi cu mertanu decat cu daciuta din '75 cool.gif

Omule, gresesti, dar numai partial. Unii au vazut Tr pe site, problema e ”tehnica”: eu iau mertanu, da politzaiu inca nu a casat MASINA DE POLITIE - Dacie din 93.
Este OK faptul ca turcii vor sa faca un ”Burj Al Arab” la ei, este OK faptul ca eu fac bancuri.
Astept un review de la Mardan Palace, cred ca nu va fi prea curand, decat vb. dulaului, luata de la eunuamfostacolo.ro
Sa-i fac pub lui Cornel
[url="http://amfostacolo.ro/turcia-pareri,1/lara-kundu,1,4/mardan-palace,1096/"

Nota bene: la asa thread, asa pareri, vorba celor care musca fara lesa, ”atentie la militieni”...
O zi buna...
rottweiler2007
mai oameni buni, nu pricepeti ca turcii au preturi pt romani egale cu ale albanezilor, bulgarilor, ungurilor si belgienilor....eu nu zic D-ne feri sa nu cumprati de pe net, ooaaa, chiar va inCURajez, bagati mare, ca cine ride la urma ride mai bine ! mai tineti minte anu' trecut cind va promitea alibaba taroame si am venit eu contra vintului si v-am spus ca e teapa ???? au sarit deontologii pe mineeeeee, luuuumeeeeeeeee...asta era inainte carevasazica de inceperea curselor, botanistii se buluceau la chilipir la taroame, ia cititi voi pocaiala cuiva pe topicul despre agentiile de turism cum cineva povesteste cum eu i am spus ca va fi jetran iar ea tifnoasa s a sucarit s a dus la cometa travel care vindea pt alibaba si aia i au jurat ca va fi tarom si cind a ajuns la scara avionului era un maret jetran !!! deci, va rog, va implor sa cumparati de pe net si apoi sa ne ridem impreuna....nu ma credeti pe mine, cumparati la chilipir ca aia din brasov care se omorau pe cotlete la juma de pret...

credeti ca mie nu mi ar conveni preturile englezilor ? cum dracu nu ! pot sa ma loghez pe saitu lu thomas cook si sa vind la pretul ala in lire darrrrrrr pe unde scot camasa cind ajunge ghertoiul cu fameleonul la poarta hotelului ? thomas cook imi cedeaza comision, ma doare la basca, deci acu pricepeti ca nu agentiile rom va umfla preturile ? sunati la ANAT si vorbiti morometzilor !
RAMIUS
Salutare, a fost careva la VERA LINDITA in Side? Va rog sa-mi transmiteti si mie ceva impresii...raman dator, am vazut la o agentie ca au preturi bune si o plaja grozava, numai cu nisip...
Dar la SELGE HOTEL, tot in Side?? Multumesc anticipat pt. raspunsuri...va salut!
relu58
QUOTE (rottweiler2007 @ Jan 27 2009, 22:20) *
credeti ca mie nu mi ar conveni preturile englezilor ? cum dracu nu ! pot sa ma loghez pe saitu lu thomas cook si sa vind la pretul ala in lire darrrrrrr pe unde scot camasa cind ajunge ghertoiul cu fameleonul la poarta hotelului ? thomas cook imi cedeaza comision, ma doare la basca, deci acu pricepeti ca nu agentiile rom va umfla preturile ? sunati la ANAT si vorbiti morometzilor !

Ai / nu ai dreptate pe criza asta. Fiecare se descurca cum poate.
Pot sa-ti spun ca un agent de turism din Ro l-a ”batut” pe un agent de turism de la TC, asta-i pe vazute, la Palma de Mallorca / iunie 2008.
As compara intre M...../ P....., dar asta-i publicitate.
Pare off-topic, dar tu stii mai bine ca in ZONA Antalya, cele mai bune servicii sunt asigurate de TEZ.
rottweiler2007
QUOTE (relu58 @ Jan 27 2009, 23:36) *
Ai / nu ai dreptate pe criza asta. Fiecare se descurca cum poate.
Pot sa-ti spun ca un agent de turism din Ro l-a ”batut” pe un agent de turism de la TC, asta-i pe vazute, la Palma de Mallorca / iunie 2008.
As compara intre M...../ P....., dar asta-i publicitate.
Pare off-topic, dar tu stii mai bine ca in ZONA Antalya, cele mai bune servicii sunt asigurate de TEZ.
nu stiu si nici nu mi au dovedit asta....cind or sa cunoasca alde tez turcia cum o cunosc eu mai vorbim.

deocamdata tez joaca cinstit nu a venit pe piata rom cu preturi pt rusi
w140
Eu nu sant de parere ca preturile la (anumite) agentii englezesti sant "dubios" de mici, doar ca prezentul raport valutar (GBP vs Euro) sa avantajeze deocamdata rezervarea prin acestia vizavii de agentiile ce au preturile de vanzare contractate in Euro.
Probabil agentiile englezesti au incheiat contractele cu turcii (in lire sterline) asta toamna, cand 1 GBP = 1,30 Euro , nu 1,07 Euro cat este raportul astazi.
rottweiler2007
QUOTE (w140 @ Jan 28 2009, 01:27) *
Eu nu sant de parere ca preturile la (anumite) agentii englezesti sant "dubios" de mici, doar ca prezentul raport valutar (GBP vs Euro) sa avantajeze deocamdata rezervarea prin acestia vizavii de agentiile ce au preturile de vanzare contractate in Euro.
Probabil agentiile englezesti au incheiat contractele cu turcii (in lire sterline) asta toamna, cand 1 GBP = 1,30 Euro , nu 1,07 Euro cat este raportul astazi.

iar eu sint de parere sa mai dai o tura pe la scoala, cuvintul sint se scrie corect ori sunt ori sint in nici un caz sant
yvonna
Un pic off topic.
Anul trecut in Spania am avut 3 cazari in 3 statiuni diferite de la 3 furnizori diferiti.
Prima a foat ok, a doua voucher emis de agentie romaneasca, nici nu s-au uitat spaniolii pe el, am ajuns sa stau la alt hotel. A treia cazare, voucher emis de agentie spaniola, ma asteptau la receptie cu cheile in mana.
Ce vreau sa spun e ca poti lua de oriunde, de pe orice sistem de rezervari international si te cazezi fara probleme. Sunt convinsa ca daca aveam voucher emis de spanioli sau englezi mai cazam fara probleme. Noi - romanii, ca turisti contam muuuult prea putin ca sa putem spune ca avem exclusivitati si tarife preferentiale.
Cred ca toti care au fost in Turcia au remarcat numarul impresionanat de rusi ( peste 90%). Cum puteti crede ca noi avem ceva de spus, cateva zeci de romani pe vara fata de cateva milioane de rusi?????????????

Daca ar fi adevarat ceea ce spune domnul dulau ( cu pasaportul... bal bla) inseamna ca noi degeaba ne mai uitam pe un booking sau un gta sau pe oricare alt site din afara. O facem doar asa ca sa ne clatim ochii, daca tot nu ne primesc aia....cu pasapoartele noastre romanesti....
voyager4
yvonna, a doua parte a postului tau PARE sa o contrazica pe prima.
Te rog expliciteaza parerea ta, tu ai rezerva sejur in Turcia pe site-uri straine?
yvonna
QUOTE (voyager4 @ Jan 28 2009, 10:13) *
yvonna, a doua parte a postului tau PARE sa o contrazica pe prima.
Te rog expliciteaza parerea ta, tu ai rezerva sejur in Turcia pe site-uri straine?

Nu pentru Turcia,ci pentru Spania de asta am precizat ca sunt un pic pe langa topic. Voiam sa subliniez ca poti lua de oriunde vrei si te cazezi fara probleme. Singura mea problema a fost cu voucherul luat de la agentia romaneasca ( care sincer sa fiu nu are renumele si rezonanata unui mare tur operator european), motiv pentru care cei de la respectivul hotel spaniol nici nu s-au uitat pe el.

Concluzie, de multe ori e mai sigura o agentie de pe net ( cu un renume cat de cat) decat o agentie romaneasca.
rottweiler2007
QUOTE (yvonna @ Jan 28 2009, 10:23) *
Nu pentru Turcia,ci pentru Spania de asta am precizat ca sunt un pic pe langa topic. Voiam sa subliniez ca poti lua de oriunde vrei si te cazezi fara probleme. Singura mea problema a fost cu voucherul luat de la agentia romaneasca ( care sincer sa fiu nu are renumele si rezonanata unui mare tur operator european), motiv pentru care cei de la respectivul hotel spaniol nici nu s-au uitat pe el.

Concluzie, de multe ori e mai sigura o agentie de pe net ( cu un renume cat de cat) decat o agentie romaneasca.

corect 100% ce spui tu despre spania ! dar in turcia e alta mincare de peste....voi nu va uitati la tv ? acu' de curind a fost o faza cu gasca moga & co care -si facusera rezervare pe net pt un hotel din innsbruck iar cind au ajuns acolo aia nu au vrut sa i cazeze dar le a facut o deosebita placere sa le dea banii inapoi

chiar io mi am facut rezervare pt mine pe net pt tokyo la hotel intercontinental tokyo bay, am platit, mi au dat voucher, am ajuns acolo si.....overbooking, platisem pt camera tip club, adica cele de la etajul 20 in sus iar acolo la receptie mi au spus ca e overbooking si ca ma cazeaza la camera standard pe la etajul 10...am informat prividerul saitului care era la londra si dupa 1 luna de discutii mi au dat diferenta de bani inapoi.

asa ca....ja la caruta
yvonna
QUOTE (rottweiler2007 @ Jan 28 2009, 10:43) *
corect 100% ce spui tu despre spania ! dar in turcia e alta mincare de peste....voi nu va uitati la tv ? acu' de curind a fost o faza cu gasca moga & co care -si facusera rezervare pe net pt un hotel din innsbruck iar cind au ajuns acolo aia nu au vrut sa i cazeze dar le a facut o deosebita placere sa le dea banii inapoi

chiar io mi am facut rezervare pt mine pe net pt tokyo la hotel intercontinental tokyo bay, am platit, mi au dat voucher, am ajuns acolo si.....overbooking, platisem pt camera tip club, adica cele de la etajul 20 in sus iar acolo la receptie mi au spus ca e overbooking si ca ma cazeaza la camera standard pe la etajul 10...am informat prividerul saitului care era la londra si dupa 1 luna de discutii mi au dat diferenta de bani inapoi.

asa ca....ja la caruta

Overbooking se face peste tot!!!!
In Spania unde nu m-au cazat era full de english people. Dar oare daca veneam cu voucher de Anglia nu ma primeau cu bratele deschise? Asta e intrebarea!
rottweiler2007
QUOTE (yvonna @ Jan 28 2009, 10:51) *
Overbooking se face peste tot!!!!
In Spania unde nu m-au cazat era full de english people. Dar oare daca veneam cu voucher de Anglia nu ma primeau cu bratele deschise? Asta e intrebarea!

eu m am dus la tokyo pe 26 dec cu voucher din anglia si ...overbooking
voyager4
pentru austria, rezervarile romanilor sunt in proportie de 90% luate de pe site-uri straine :-), asa ca, inca o data, nu esti convingator deloc!
pana la proba contrarie, raman la parerea mea: este o gogoritza tipica ceea ce spui despre refuzul hotelurilor de a caza romani ce au bilete cumparate la agentii din strainatate.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.