Buna !
Sa stii ca nu vei gasi informatii despre Melia aici pe forum sau in paginile de net romanesti. Eu deja am "cutreierat" tot netul si stiu sigur ca nu sunt review-uri romanesti. In schimb am gasit cate ceva pe holidaycech si pe niste site-uri rusesti. eventual cand voi avea un pic de timp iti trimit pe PM link-urile. Si eu ma gandesc la acest hotel. Si eu am vrut sa fac rezervare tot acolo, dar am inca niste rezerve;
1. pretul-nu inteleg de ce agentia(exact cea care are tariful despre care tu vorbesti aici si agentie de care altfel eu am fost fooooarte multumita-anul trecut mi-am facut o vacanta de vis la Dinler-Alanya, tot prin ei) a majorat tariful fata de vara trecuta cand acelasi hotel costa 52 euro/pers in perioada corespondenta.
2. facand rezervarea acum se beneficiaza, e drept de 15 % discount, dar eu pot sa jur ca valuta totusi, contrar zvonurilor va scadea, asa ca cei 5% "castigati" acum se volatilizeaza...
3.am mai gasit inca o oferta buna pt. acest hotel -52 euro/pers, si acum astept confirmarea ei.Imi vine greu sa renunt la agentia prin care am fost anul trecut...dar parca totusi diferenta de 5 euro/pers x2x8 zile , nu-i chiar de aruncat

.Am dreptate ?
4.am vazut hotelul Melia (pe dinafara) anul trecut, la intoarcerea din Alanya. Arata bine, insa obiectiv sunt cateva dezavantaje;
- e absolut pustiu in jurul lui, ca sa pleci seara pana in Alanya(care e minunata !!!!! ) iti ia ceva timp. Practic cam esti "prizonierul" resortului....
- plaja e destul de ciudata. La Dinler erau pietre si bolovani (poate ai citit sunt niste formatiuni specifice zonei, ca un conglomerat) peste tot, stiai unde sunt si te puteai feri. Aici "bolovanisul" e imediat dupa intrarea in apa. E destul de riscant. Mie mi-a venit un val de hac anul trecut si doar printr-o minune am scapat doar cu cucui, fara sa-mi sparg capul. Citem pe un site rusesc ca in timpul sederii cuiva acolo, doua persoane si-au pus piciorul in gips.
-chiar daca trecerea la plaja e prin underpas, de la iesirea din hotel pana la plaja e mai mult de mers decat la alte hoteluri pozitionate similar. Numai cand ma gandesc cat de cumplit arde soarele mi se face groaza de drumul din hotel pana la intrarea in underpas, mai ales la orele pranzului. Ei bine, si lenea mea e mare, recunosc !

...
5. ma ingrijoreaza aerul conditionat "cu portia". Anul trecut, exact in aceiasi perioada la Dinler am prins calduri groaznice, greu de suportat. E o caldura umeda, aparte. Eu merg des in Dubai, unde-i infiorator de cald, dar crede-ma ca suport mult mai usor numarul de grade mai mari de acolo decat caldura ce am intalnit-o in Alanya.
Inteleg ca uneori noaptea se opreste aerul conditionat. Faptul ca hotelul dispune de aer conditionat centralizat mi se pare cel mai mare dezavantaj !
Dar gata cu "bagatul de vina" !!!! Sigur sunt si multe,foarte multe parti bune! In primul rand ca-i hotel nou. Sigur anul asta si-a imbunatatit serviciile fata de anul trecut (citisem niste commenturi defavorabile, dar nici nu ma gandesc sa le iau in seama!).
Asadar ca sa concluzionez; cu cea mai mare placere, daca doresti iti trimit link-urile, sa vezi si sa citesti si tu cu ochii tai si sa iei o decizie.
Si apropo de decizie ! Si noi s-ar putea ca pana la urma tot pt. hotelul asta sa optam.(inca stau sa vad ofertele la Incekum Beach Hotel si eventual da Long Beach Hotel, ale agentiei despre care iti vorbeam)Si tot in aceiasi perioada. Asa ca s-ar putea sa fim "vecini"

de hotel. Tinem legatura !