Sanctiuni pentru Parlamentari

clio2003

Propun realizarea unor sanctiuni dure pentru Parlamentarii care nu respecta discliplina, cei care nu vin la munca si nu aduc motive si dovezi pentru lipsa la sedinte care trebuie sa fie obigatorii pentru toti, si cei care isi bat joc de votul cu bile, si nu mai stiu sa faca diferenta intre alb si negru, aceia nici nu ar mai trebuii lasati in parlament si suspendati pe periode o luna, un semestru sau un an. Si pentru alte abateri grave, trebuie sa avem reguli si sanctiuni care sa se si aplice in parlament, altfel nu vom avea niciodata un parlament care sa lucreze pentru noi, nu pentru cei aflati acolo.

wink.gif Cred ca e ceva foarte necesar!!!

Cea ce era bine pe vremea lui Ceasca` e ca toata lumea juca dupa cum se canta dar dupa reguli stricte si erai amentinat cu securitatea, azi trebuie sa schimbam securitatea pe sanctiuni.. la salariu, indemnizatii si suspendari pe perioade fixe... asta e solutia .. nu eliminarea acestora sau neaplicarea ..asta duce la catrinca in parlament is nimeni nu mai poate avea vro pretentie de la cei de acolo... blink.gif si e trist ca nu avem parlement care sa ne si reprezinte ...
colt45
QUOTE (clio2003 @ Aug 27 2008, 09:27) *
Propun realizarea unor sanctiuni dure pentru Parlamentarii care nu respecta discliplina, cei care nu vin la munca si nu aduc motive si dovezi pentru lipsa la sedinte care trebuie sa fie obigatorii pentru toti, si cei care isi bat joc de votul cu bile, si nu mai stiu sa faca diferenta intre alb si negru, aceia nici nu ar mai trebuii lasati in parlament si suspendati pe periode o luna, un semestru sau un an. Si pentru alte abateri grave, trebuie sa avem reguli si sanctiuni care sa se si aplice in parlament, altfel nu vom avea niciodata un parlament care sa lucreze pentru noi, nu pentru cei aflati acolo.

perfect justificata propunerea .... dar sa-mi spui si mie cand o sa vezi "un hot care se aseaza de buna voie pe coji de nuci" huh.gif

sarac.lipit
QUOTE (clio2003 @ Aug 27 2008, 09:27) *

da' unde trăiești domnul meu? Ești membru ue, cetățean ue, vorba cuiva de pe'aici...
Marș în Coreea dacă nu-ți convin aleșii noștri dragi, muncitori, truditorii vieții noastre înfloritoare, romanii noștri dragi!

PieS
Glonțul este unica soluție.
După primele 3-400 folosite, vor fi două variante:
1. puțini (sau foarte puțini) și care fac numai ce trebuie;
2. fără.

PieS1
și-i cea mai ieftină!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.