QUOTE (xdaniel @ Aug 27 2008, 03:50)

L-am urmarit cu atentie pe negrul asta. Care, saracu', nu are ABSOLUT NIMIC in comun cu negrii aia pe care ii detest eu (pentru promovarea subculturii sub forma rap-ului, hip-hop-ului etc.). Obama este, de fapt, un alb cu pielea neagra. De ce vrea saracu' sa devina Presedintele SUA? Chiar daca ajunge, sigur o mierleste. E o chestiune de onoare pentru albi sa-l ucida, chiar daca e nevinovat. Stiu asta pentru ca sunt rasist eu insumi si stiu EXACT ce gandesc cei care deja ii canta prohodul. Mai stiu sigur ca "tentativa" de asasinare de mai sus e doar un mic avertisment. Nu au pus inca umarul "greii" rasisti din SUA; daca ar fi facut-o, Obama era deja mort. Si, deocamdata, nimeni dintre rasistii rationali nu il vrea mort. Dar nici nu poate fi tolerat un presedinte american negru.
Eu am o curiozitate... Va intreb pe voi, cei toleranti: crede SINCER cineva de aici, de pe forum, ca Obama va supravietui in functia de Presedinte al SUA macar o jumatate de mandat, ORICAT DE BUN ar fi ca om politic?
xdaniel, de ce nu te concentrezi pe terminarea casei aleia, de 6 etaje, de care ai pomenit pe toate threadurile de pe softpedia, Barack apartine altei lumi. Apropo, pentru rasistul din tine, afla ca Obama este tot atit de negru pe cit este si alb. Nu va cistiga presedintia nu pentru ca este negru(in mintea unora) ci pentru ca ceea ce propune este un fel de "Imagine" al lui Lennon, transpus in politica.
Aburelile cu asasinarea au inceput sa circule inca de pe vremea cind nu era sigur daca va cistiga nominalizarea el sau Clinton, tocmai pentru a juca cu maxim de profit cartea rasiala.