Tentativa de asasinare asupra lui Barack Obama
Pagini: 1, 2

xdaniel

QUOTE (cartman_sp99 @ Aug 28 2008, 03:13) *
Circula pe net un banc.

Traim vremuri foarte stranii

- Germania nu vrea razboi
- Cel mai bun raper e un alb ( Eminem )
- Cel mai bun jucator de golf e un negru ( Tiger Woods )

Si cred ca putem adauga si:

- Un negru ( candidat la presedentie ) e aclamat de o multime uriasa de albi. wink.gif biggrin.gif

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuper banc! clapping.gif
edit:
Asta era:
You know the world is going crazy, when the best rapper is white, the best golfer is black, France is accusing the US of arrogance and Germany does not want to go to war.
CSSTAP
Armed men no real threat to Obama, U.S. official says.

http://www.canada.com/montrealgazette/news...c0-55bbcab5a167

MrSmith_TheUpgrade
Eu cred ca parlitii aia, sunt cam ce se pare ca a fost Lee Harvey Oswald pe vremea lui J.F.Kennedy, adica o diversiune... Voi chiar credeti ca in US (exceptie cateva state) daca cineva (inteligenta medie) vrea sa sniper-easca pe X e asa o problema? Nu e... doar trebuie raspuns la 2 intrebari Unde si Cand? Restul e simplu. Cu un .308 Remington Heavy Barrel ($600 fara luneta, cu luneta mai adauga $300). My 2 cents, tre sa fi puternic motivat ca s-o faci all the way. La celalalt capat e scaunul electric, sau injectia letala.
Mosotti
sigur ca e simplu, iar serviciile secrete sint proaste si totul se poate face cit ai bate din palme coolspeak.gif

now go back to hitman 1, 2, 3 & shit
MrSmith_TheUpgrade
QUOTE (Mosotti @ Aug 28 2008, 02:01) *
sigur ca e simplu, iar serviciile secrete sint proaste si totul se poate face cit ai bate din palme coolspeak.gif

now go back to hitman 1, 2, 3 & shit

You don't get my point... In U.S. (la modul general) sunt cam 2 tipuri de state Rosii si Albastre. Alea rosii, traditional voteaza republican, saracia si lipsa industriei, la fel si scoala la un nivel mult scazut mediei de pe teritoriul american, pro life, rasisti, ignoranti, de aici pleaca cei mai multi recruti catre Iraq si Afganistan, rednecks si hillbillies, NRA (National Rifle Association) e la ea acasa. In statele astea rosii se poate cumpara legal si calibrul 50, si amortizoare, si nigt vision generatia a 3-a. Statele albastre, industrie puternica, sindicate, scoli de prestigiu, pro choice, intelectuali, arta, fags, tofu, locuri de munca, etc, voteaza traditional democrat. Aici se pun restrictii la tipul si calibrul armelor, si in general oamenii care traiesc aici sunt anti war. De asasinate e plina istoria americana, incepand cu Abe Lincoln... si tot statele rosii se opun abolirii pedepsei cu moartea. Obama e intr-adevar un alb in piele neagra, si numai cine e total ignorant nu-si da seama de asta, grupul de asazisi rasisti infantili, ori sunt fraieri ori sunt o diversiune.
ex_terminator
ce aveti ba cu rasistii ca sunt si ei oameni. nu mai are lumea voie sa mai asasineze un candidat la presedintie. unde e democratia atunci?
xdaniel
M-am uitat la discursul lui Obama de ieri (de acceptare a candidaturii, parca). Un demagog ieftin. Vrea sa bage protectionism, sa combata globalizarea si alte d-astea. Daca iese asta presedintele SUA ne-am ars. Ii va lasa pe rusi sa faca ce vor si se va ocupa numai de probleme domestice tampite si idei irealizabile la el acasa (care oricum nu vor aduce nimic bun pentru ca nu te poti lupta cu corporatiile americane).

Dihorul Razboinic
QUOTE (xdaniel @ Aug 30 2008, 05:36) *
M-am uitat la discursul lui Obama de ieri (de acceptare a candidaturii, parca). Un demagog ieftin. Vrea sa bage protectionism, sa combata globalizarea si alte d-astea. Daca iese asta presedintele SUA ne-am ars. Ii va lasa pe rusi sa faca ce vor si se va ocupa numai de probleme domestice tampite si idei irealizabile la el acasa (care oricum nu vor aduce nimic bun pentru ca nu te poti lupta cu corporatiile americane).

Hhhh... Tu, ca american, cum ai gindi: SUA trebuie sa rezolve problemele altora si sa le ignore pe ale ei? Halal sa-ti fie. Americanii, daca ar fi destepti, exact asta nu ar face.
xdaniel
QUOTE (Dihorul Razboinic @ Aug 30 2008, 11:39) *
Hhhh... Tu, ca american, cum ai gindi: SUA trebuie sa rezolve problemele altora si sa le ignore pe ale ei? Halal sa-ti fie. Americanii, daca ar fi destepti, exact asta nu ar face.

Tu ai vazut discursul lui? Eu l-am vazut. Eu nu cred ca l-ai vazut.
Morticia

QUOTE (xdaniel @ Aug 30 2008, 17:39) *
Tu ai vazut discursul lui? Eu l-am vazut. Eu nu cred ca l-ai vazut.

Pai si nu inteleg de ce mai esti aici. Ma asteptam sa fii deja in avion cu arcu` si sageata pregatita...
xdaniel
QUOTE (Morticia @ Aug 30 2008, 19:26) *
Pai si nu inteleg de ce mai esti aici. Ma asteptam sa fii deja in avion cu arcu` si sageata pregatita...

Il vor ucide corporatiile americane. Rasistii nici macar nu trebuie sa se bage. Va fi omorat tot de un negru, probabil. laugh.gif
data
Obama = Sarkozy

2 balerini jalnici

cum ajung asemenea oameni sa conduca? chiar nu au gasit intre ei oameni mai adevarati?

parca sunt niste fantose goale pe interior, bune numai pentru impresie artistica
xdaniel
QUOTE (data @ Aug 31 2008, 00:08) *
Obama = Sarkozy

EXACT asa mi s-a parut si mie.

QUOTE (data @ Aug 31 2008, 00:08) *
parca sunt niste fantose goale pe interior, bune numai pentru impresie artistica

Mai degraba niste experimente nereusite ale celor care tin sforile si ii fac sa danseze.
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.