Proiectul Esplanada

ToNY_MazzaroNY

Bomba zilei. coolspeak.gif

Am auzit un zvon in lumea buna (la Bamboo club) care zice ca Trigranit nu o sa mai construiasca Esplanada in Bucuresti. Faza marfa e ca cica se gandesc sa nu renunte la idee si sa mute proiectul la Constanta. Au mirosit ei ca aici va fi malaiul pe viitor, nu sunt fraieri. Asta e bomba anului daca e adevarat. Nu cred pana nu vad. Care stii mai multe, iesi in fata la apel.
441529
Eu nu stiu de cand "lumea buna" inseamna cei care frecventeaza bamboo.
Nu o sa mai construiasca Esplanada aia acolo pentru ca vrea Oprescu parc in care sa se zbenguie fericite caprioare, veverite si alte animalute. In privinta asta, ii dau dreptate lui Oprescu.
Ungurii pot sa isi faca esplanada unde vor, mai putin in centrul Bucurestiului, care si asa este sufocat.

colt45
QUOTE (ToNY_MazzaroNY @ Aug 26 2008, 16:21) *
Bomba zilei. coolspeak.gif

Am auzit un zvon in lumea buna (la Bamboo club) care zice ca Trigranit nu o sa mai construiasca Esplanada in Bucuresti. Faza marfa e ca cica se gandesc sa nu renunte la idee si sa mute proiectul la Constanta. Au mirosit ei ca aici va fi malaiul pe viitor, nu sunt fraieri. Asta e bomba anului daca e adevarat. Nu cred pana nu vad. Care stii mai multe, iesi in fata la apel.

daca nu construiesc Esplanada in buda de la Bamboo e neinteresant cool.gif lumea buna ce mai barfeste cand isi rujeaza botul? huh.gif
Dihorul Razboinic
QUOTE (441529 @ Aug 26 2008, 16:32) *
Ungurii pot sa isi faca esplanada unde vor, mai putin in centrul Bucurestiului, care si asa este sufocat.

De ce n-o fac la Sfintu-Gheorghe sau la Miercurea-Ciuc? Mai dezvolta regiunea aia.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.