nostalgic la 30 de ani? Nu cred.
Agronomul ala il stiu... era Vladimir Gaitan... si e SINGURUL agronom indragostit de profesoara din sat.
In alte filme in care apar agronomi, ingineri -> ei nu au fost trimisi impotriva dorintei lor, ei au ajuns din convingere!

Unul din ei este si Florin Zamfirescu sau Emil Hossu...
bravo lor, asta nu inseamna ca nu mi-ar veni sa borascDar filmul "Asta seara dansam in familie" il stii? Cu Dem Radulescu si Sebastian Papaiani. Mai, MOR DE RAS! E plin de replici faine, gandite subtil.
Sunt multe filme care merita codate si date publicului. Macar in biblioteci!!
stiu cam toate filmele si nu-mi prea vine sa mor de ris. de exemplu alea cu BD, la care o gramada se sparg de ris mi se pare cit se poate de penibile 
Dar nu sa le recoloreze, chestii scumpe... oare la cele care au aparut pe DVD s-a muncit atat de mult? La "Nea Marin", "Liceenii", filmele lui Sergiu Nicolaescu... s-a muncit oare atat de mult?
nu stiu cum arata filmele alea pentru ca nu mi-am luat ziarele, dar pot sa zic fara sa fiu absolvent de regie si alte aberatii ca sint cit se poate de prost regizate, prost montate, iar muzica cu mici exceptii sparlita, mai ales din "war of the worlds", ceea ce este destul de penibil
nu mi-a placut niciodata nea marin ala, dimpotriva. si ca sa ma refer tot la filmul ala, in afara de amza pellea TOTI actorii sau ce-o fi aia, sint EXECRABILI
Am cumparat 90% din DVD-urile facute de Jurnalul, Adevarul... man, arata BETON. Se vede super tare! Da, format 4/3, da, sunet mono... dar macar nu vezi purecii de la TV! (ca eu am multe filme codate de cand era tele 7abc

)
pai misca antena si nu mai ai purecispui ca filmele sunt proaste si codarea va fi la fel de "buna": daca s-ar scoate DVD-uri cu filme romanesti, la pret de 50.000 DVD-ul (cu sponsor pe DVD, cu reclama in film, etc - sa iasa ieftin) eu as cumpara de cateva milioane bune...
asta pentru ca 50.000 e fix pix. dar acuma ca sint cu 250.000, cumperi?Nu stiu cine spunea de cinema-urile din State: daca vrei sa vezi filmul fara reclama in el platesti un pret, daca vrei mai ieftin, alegi sala unde se mai baga si spotul sponsorului... mi se pare de bun simtz sa se faca asa.
nu cred ca e ceva generalizatedit:
http://www.youtube.com/watch?v=T2gucLKo87w "nu vreti sa bem o bere si sa sacrificam cativa mici?" ha ha ha.
"sunt atat de putini baieti in oras, ca la unele baluri dansam asa... fete cu fete". "Asta e o problema grava, a sesizat-o si ONU"...
haha