Forsythia

griegut

De cateva zile ma tot uit pe siteuri specializate si intreb in dreapta si in stanga, doar, doar de oi afla si eu daca ce am achizitionat anul trecut din Bricostore e FORSYTHIA sau nu?
Treaba e ca in primavara trecuta cand am sadit-o stiam ca nu o sa infloreasca, si speram numai sa se prinda, asa ca am privit-o cu intelegere. Peste iarna am crezut ca am pierdut-o, pentru ca la inceputul primaverii nu mai avea decat cateva ramurele. De inflorit nu a inflorit, dar a infrunzit binisor, iar ramurelele s-au indesit, ajungand acum in toamna sa fie cat o tufa. Dar am o problema: nu mai stiu daca e forsythia sau nu, intrucat in varfurile catorva ramurele au aparut, acum in august, niste floricele albe, cu aspect de soc parca, dar mici, cu un diametru total de vreo 3-4 cm.
Ma intreb ce am sadit? Stiu ca eticheta era totusi de forsythia. Aveti idee ce ar putea fi sau daca asa se manifesta forsythia?
Valentina30
Forsythia face flori galbene si, de obicei, primavara nu la sfarsitul verii. Ce ai tu si face flori albe, este altceva. 2-3 poze cu tufa respectiva si detaliu pe frunze si flori ar fi de ajutor pentru a o identifica.

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.