Razboiul (Energetic) din Caucaz - partea a 2-a

soricelul

Dragi mei,

Razboiul din Caucaz a fost este si va fi !

Nici un Administrator , de unde o fi el, din america sau rusia... nu are puterea de decizie asupra acestei probleme istorice....

Deci asa si prin urmare se continua topicul Razboiul din Caucaz - partea a 2 a.

Pai mai fratilor , indiferent de coloratura voastra politica si indiferent de opinia si afinitatile voastre pro sau contra americane sau UE, sa stiti voi ca Rusia nu poate , nu a fost si nu va fi ignorata in aceasta problema NICIODATA

Mai baieti A FURA , este infierat in cele 10 porunci jidovite....adica trebuie sa intelegeti ca numai unii au dreptul de a fura.... si aia sunt Evreii.... restul lumii trebuie sa respecte poruncile.

Numai ca ivan a zis.... baaaa asta i pitrolul si gazu meu !!!!!

Si uite cum acu ne aflam in situatia in care Izraelitul American si Izraelitul European se gasesc in fata unei mari DILEME !

Rusul le cere sa respecte porunca NU FURA !

Pai de porunca asta v-a trebuii sa fie de azi incolo respectata si de stimabilul Izdraelit caci e foc mare.... si risca sa se friga toti...si cei care conduc furtul ( USA si EU) dar si circotasii la furt ( Polonia, Romania, Bulgaria....) si altii ca ei ...

Deci sa va fie clar zise tarul de la Kremlin...PETROLUL SI GAZUL SE VINDE PE BANI

DATI BANI, AVETI PETROL SI GAZ

NU DATI BANI .... INGHETATI LA IARNA .... SI FOLOSITI AUTOMOBILELE CU ELICE EOLIANA...

caci vint aveti destul pe acolo prin Evropa... de la yanky.. produs de lasoul vacarilor americani

Intelese-ti voi !!!!!!!

I clar baaaaaaa..... asta e

vezi http://www.mediafax.ro/externe/afp-georgia...ml?3614;2960003

Mosotti
Nici un Administrator , de unde o fi el, din america sau rusia... nu are puterea de decizie asupra acestei probleme istorice....

Deci asa si prin urmare se continua topicul Razboiul din Caucaz - partea a 2 a.

zi sa mori tu

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.