Taranistii au mai pus de-o scindare

Petrache_Lupu

Bufnita hoata Ciuhandu a fost exclus din partid de micul mafiot Milut, adica exact de omul pe care il sustinuse pentru presedintia ramasitei taraniste. Asa ca avem din nou doua PNTCD-uri. Astia se sparg din doi in doi ani, e de mirare ca mai ramane ceva din ei.
tihomir
Pai deja partidul devenise unul gigant si plin de convulsii, o scindare era iminenta. Dar asa se intampla cu toate partidele mari, cati nu au plecat din PSD, PNL sau PDL? Aici nu e ca la partidele alea de buzunar, nici PNTCD-ul nu putea ramane mai prejos ce naiba....

data
sunt partide care ar fi in stare sa se scindeze chiar daca sunt formate dintr-o singura persoana;

ce procent mai are PNTCD-ul?

sau de fapt se bat pentru a mosteni sediile? biggrin.gif
Millena
Oricum erau doua. Scindarea ca scindarea, protocolul cu PNL-ul e mult mai interesant biggrin.gif
xdaniel
PNTCD este mort. Inca din anul 1997, cand au plecat o gramada de membri idealisti nemultumiti de calea luata de partid dupa castigarea alegerilor! Si a meritat cu prisosinta sa moara. Conducerea centrala a fost cauza: a supt mereu de la organizatiile din teritoriu fara sa dea nimic inapoi. Coposu a avut partea lui de vina. Diaconescu a completat dezastrul; bosorogul habar n-avea pe ce lume traieste, credea ca voturile se castiga in emisiuni la televizor.
edit:
PNL-ul ar face bine sa isi vada de treaba lui (adica sa munceasca in teritoriu ca o furnicuta, adunand voturi, cu ajutorul Guvernului smile.gif ) si sa lase mortii la morti.
Millena
Nu e vina PNL-ului ca aia sunt prosti. Pentru 30 de candidati demisionati din PNTCD si cu clauza de a ramane la grupurile PNL daca intra si totusi se intorc la taranisti.. prost sa fii sa nu ii iei. Acum depinde si pe cine.. Nu imi vine in minte nici unul care sa merite dar asta e partea a 2 a biggrin.gif
H725
eram curios cine detine controlul site-ului pntcd.ro...

...
Radu Sârbu a fost ales, duminică, la Congresul Extraordinar al PNȚCD, președinte al acestui partid, în condițiile în care actualul președinte, Marian Petre Miluț, nu recunoaște legalitatea Congresului.

Evenimentul are loc în contextul în care în PNȚCD s-au format două tabere, una favorabilă unei alianțe cu PNL în sensul candidaturii țărăniștilor pe listele liberalilor, condusă de actualul președinte, Marian Petre Miluț, iar a doua tabără, condusă de Radu Sârbu, care dorește și ea o alianță cu PNL, dar candidaturile să se facă pe liste separate.
...
De asemenea, delegații au votat și o Rezoluție în care se arată printre altele că PNȚCD, 'singurul partid din România profund atașat marilor valori europene creștin-democrate (...) corespunde perfect nevoilor actuale ale societății românești'. laugh.gif

De asemenea, în rezoluție se mai spune că PNȚCD își păstrează identitatea și va participa la alegeri din cadrul unor alianțe electorale sau în nume propriu.

Într-o declarație acordată presei la finalul Congresului, Sârbu a afirmat că întâlnirea țărăniștilor de la Sinaia, Comitetul Național de Conducere (CNC - n.r.) convocat de Marian Petre Miluț, este o diversiune. tongue.gif ...
...

pntcd

Mosotti
eu nu ma pot bucura pina nu-i vad morti pe toti, in frunte cu bufnita si cu milut. pe masura ce crapa, deschid berici si ma bucur ca un copilash
Petrache_Lupu
QUOTE (Mosotti @ Aug 25 2008, 08:45) *
eu nu ma pot bucura pina nu-i vad morti pe toti, in frunte cu bufnita si cu milut. pe masura ce crapa, deschid berici si ma bucur ca un copilash

Nu s-a produs pana acum berea necesara ca sa te bucuri tu. Bufnita asimetrica nu crapa, crapa-i-ar pipota aia nesatula in el de talhar banatean (adica mai rau decat aia din Ferentari). Mai are de supt, prin infractorul de fiu-sau, mai are de construit pe cele 5 hectare cumparate in Mosnita pe nimica toata, mai are de terminat o gramada.
angel3110

In afara de Ciuhandu oricum nu mai stiu pe nimeni din PNTCD ... asta e partid? ...saracii nu au nici 1%...si partidul verde ii intrece.Ciuhandu probabil ca o sa se duca la PDL iar restul la PNL.
Petrache_Lupu
QUOTE (angel3110 @ Aug 25 2008, 11:38) *
In afara de Ciuhandu oricum nu mai stiu pe nimeni din PNTCD ... asta e partid? ...saracii nu au nici 1%...si partidul verde ii intrece.Ciuhandu probabil ca o sa se duca la PDL iar restul la PNL.

Ciumandu, nu Ciuhandu. Nu se duce ala la PDL, i s-a propus o alianta acum ceva vreme si a respins-o public. Un talhar de cea mai joasa speta.
Pollux
QUOTE (Millena @ Aug 25 2008, 06:04) *
Nu e vina PNL-ului ca aia sunt prosti. Pentru 30 de candidati demisionati din PNTCD si cu clauza de a ramane la grupurile PNL daca intra si totusi se intorc la taranisti.. prost sa fii sa nu ii iei. Acum depinde si pe cine.. Nu imi vine in minte nici unul care sa merite dar asta e partea a 2 a biggrin.gif

dar PRM-ul ce face, mai intra in parlament? naughty.gif
poate numai in alianta cu UDMR-ul. lol.gif
angel3110
QUOTE (Pollux @ Aug 25 2008, 12:59) *
dar PRM-ul ce face, mai intra in parlament? naughty.gif
poate numai in alianta cu UDMR-ul. lol.gif

Sau poate cu PNG-ul ... ar fi un cuplu perfect...Vadim + Becali =LOVE laugh.gif.
H725
QUOTE (H725 @ Aug 25 2008, 09:45) *
eram curios cine detine controlul site-ului pntcd.ro...

pntcd

linku de mai sus are ca rezultat:

Acces interzis
Nu ai autorizarea necesară pentru a accesa această pagină.

acum pe site au trecut sedinta de la sinaia... coolspeak.gif

totusi cine conduce partidul mort?
Petrache_Lupu
QUOTE (H725 @ Aug 27 2008, 10:57) *
totusi cine conduce partidul mort?

Buna intrebare. Probabil Milut il conduce, exact in stilul in care si Bratianu-Cartof conducea, candva, nu stiu ce partidulet de factura liberala.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.