PNL folosește banii statului în scopuri electorale

galeo

http://www.realitatea.net/video_454837_emi...ale_336806.html
pe mine m-a scos din sarite cand am gasit in posta o scrisoare pentru maicamea care e pensionara de la guvernul romaniei in care se mentionaza ca guvernul PNL a marit pensiile,adica se sugereaza ,,vezi cu cine votezi''.Pentru ce era nevoie o asemenea cheltuiala?Ca sa-si faca PNL campanie electorala din banii publici?
xdaniel
QUOTE (galeo @ Aug 24 2008, 15:39) *
http://www.realitatea.net/video_454837_emi...ale_336806.html
pe mine m-a scos din sarite cand am gasit in posta o scrisoare pentru maicamea care e pensionara de la guvernul romaniei in care se mentionaza ca guvernul PNL a marit pensiile,adica se sugereaza ,,vezi cu cine votezi''.Pentru ce era nevoie o asemenea cheltuiala?Ca sa-si faca PNL campanie electorala din banii publici?

PNL este singurul partid necomunist-nefesenist si singura speranta pentru Romania. sleep.gif

gigel de hohențolărn
mie mi se pare cinstit, pesedeii și pedeleii folosesc banii statului ca să-și cumpere merțane și viloaie. barem peneliștii se țin de politică thumbup.gif
galeo
voua va arde de glume sau vorbiti serios?
xdaniel
QUOTE (galeo @ Aug 24 2008, 16:04) *
voua va arde de glume sau vorbiti serios?

In numele lui gigel nu pot vorbi dar eu sunt foarte serios: fesenistii au devalizat Bancorexul si pun asfalt de proasta calitate care trebuie reparat mereu pe banii nostri. Penelistii sunt cei mai cinstiti dintre toti.
galeo
QUOTE (xdaniel @ Aug 24 2008, 15:06) *
In numele lui gigel nu pot vorbi dar eu sunt foarte serios: fesenistii au devalizat Bancorexul si pun asfalt de proasta calitate care trebuie reparat mereu pe banii nostri. Penelistii sunt cei mai cinstiti dintre toti.

Inseamna ca PNL a ramas in urma cu devalizarile si trebuie sa recupereze acum,pe ultima suta de metri
angel3110
QUOTE (xdaniel @ Aug 24 2008, 16:06) *

Fi serios!... pnl-istii sa se pregateasca pentru ca zboara de la guvernare...n-au facut nimic 4 ani si acum vor sa fie votati din nou.

gigel de hohențolărn
vreau să văd și eu unde e noutatea? de parcă mazăre s-au boc n-au trimis felicitări de paști în numele primăriei, pe bani publici, în scop de reclamă electorală. da , vezi șpil, când s-apucă pnl-ul să dea cu bâta-n baltă, atunci e nasol de nasol.
bașca, ei singuri își dau cu tesla-n oo, de când și până când, un partid liberal s-apucă să mărească pensiile. da ce să-i faci, în țara lu papură vodă tre să-și cumpere și cinstiții cumva voturile thumbup.gif, că-n lipsa educației iacă-tă ce de fani guță și minune avem, cu drept de vot pe de-asupra.

galeo
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Aug 24 2008, 15:18) *
vreau să văd și eu unde e noutatea? de parcă mazăre s-au boc n-au trimis felicitări de paști în numele primăriei, pe bani publici, în scop de reclamă electorală. da , vezi șpil, când s-apucă pnl-ul să dea cu bâta-n baltă, atunci e nasol de nasol.
bașca, ei singuri își dau cu tesla-n oo, de când și până când, un partid liberal s-apucă să mărească pensiile. da ce să-i faci, în țara lu papură vodă tre să-și cumpere și cinstiții cumva voturile thumbup.gif, că-n lipsa educației iacă-tă ce de fani guță și minune avem, cu drept de vot pe de-asupra.

sincer pana acum nu am primit in posta nici o scriosare de la emil boc,poate se gandeste elena udrea sa-mi trimita una biggrin.gif
Alex_Dum

Repede v-a prostit pisolcosu ala de Boc. Si daca trimite scrisori, care e problema? Oricum e cea mai buna guvernare din toate timpurile. Intr-un fel chiar as vrea sa iasa-n toamna PD-L si sa nu faca, ca de obicei, nimic.
Pollux
"Partidul Democrat Liberal acuza guvernul PNL ca pregateste o mita electorala"

blink.gif
baietul asta dolofan vorbeste doar ca sa se vada si el la televizor. laugh.gif adica faptul criminal de a mitui electoral populatia nu s-a consumat, dar baietul dolofan stie ele ca este in pregatire... wacko.gif

"din seria Logica la Romani cuuuuuuuu.. domnul avocat Dolofan"
thumbup.gif super oferta!
Delano
QUOTE (Pollux @ Aug 24 2008, 16:46) *
baietul asta dolofan vorbeste doar ca sa se vada si el la televizor. laugh.gif adica faptul criminal de a mitui electoral populatia nu s-a consumat, dar baietul dolofan stie ele ca este in pregatire... wacko.gif

Like romaximus & restul gastii portocalii ? laugh.gif
mihaibo
Vad ca,,,,,,,,,,,,, clonacii sunt la post si sunt la post laugh.gif sa imprastie vorbele marelui conducator boc-poc! Bravo

Dar de data asta Boc-poc are dreptate! O tine el cu manipularea cu malefica alianta desi din ce prezinta el se vede clar ca doar PNl-u a primit mai multi bani dar pe fond are dreptate ce au facut mafioti (asa zisi liberali) grupati in jurul lui Tariceanu intrece cu mult chiar si ce a facut psd-u in 2004.
Ce prezinta Boc acolo e adevarat si este modul in care "liberalii" incearca sa isi cumpere inca o tura de ros ciolanul dupa ce in 4 ani(2 alaturi de pd-l) au avut 0 realizari. La locale au reusit sa cumpere ciolanu probabil o sa reuseasca si la parlatemntare. Trist..... puke.gif

Ati vazut ce reactie a avut jigodia de fin a lui Tariceanu zis Bogdan Olteanu puke.gif puke.gif puke.gif la aceste acuze.....Dezgustator!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.