dovada de onoare la mona musca?
Pagini: 1, 2

galeo

Mona Musca renunta sa candideze ,un gest de onoare destul de rar in politica romaneasca luand in calcul ca ar fi obtinut fara probleme un mandat de parlamentar la alegeri,mai asteptam asemenea gesturi in randul politicienilor dinozauri cu obrazul gros de prin parlamentul Romaniei
http://www.realitatea.net/mona-musca-nu-ca...sca_336546.html
irinuca8082
QUOTE (galeo @ Aug 24 2008, 15:26) *
Mona Musca renunta sa candideze ,un gest de onoare destul de rar in politica romaneasca luand in calcul ca ar fi obtinut fara probleme un mandat de parlamentar la alegeri,mai asteptam asemenea gesturi in randul politicienilor dinozauri cu obrazul gros de prin parlamentul Romaniei
http://www.realitatea.net/mona-musca-nu-ca...sca_336546.html

si eu cand am sustinut ca este o doamna finuta, toata lumea mi-a sarit in cap, de parca am avea parlament prusac. wink.gif

sper, si cred ca o sa se intoarca in politica, dupa ce se mai linistesc apele si poporul va fi avut timp sa rumege gestul.

galeo
QUOTE (irinuca8082 @ Aug 24 2008, 15:41) *
si eu cand am sustinut ca este o doamna finuta, toata lumea mi-a sarit in cap, de parca am avea parlament prusac. wink.gif

sper, si cred ca o sa se intoarca in politica, dupa ce se mai linistesc apele si poporul va fi avut timp sa rumege gestul.

Poporul nu are nimic cu ea,ci hienele politice care abia asteapta sa sara la gatul ei,fara sa se simta si ele cu musca pe caciula in ceea ce priveste legatura dintre ei si moralitate
gigel de hohențolărn
ete na, mare act de onoare după ce-a semnat atâta timp condica la securitate. atunci te pomeni că-și ținea dosită onoarea la ciorap.

cum mama naibii puteți vorbi de onoare la o persoană care a pârât pe timpu împușcatului? alții au fost trimiși la canal pentru c-au avut coloană vertebrală, și nu ține nimeni seama de onoarea lor, în schimb, să vezi onoare de onoare la madam muscă. death.gif
tihomir
ete na, mare act de onoare după ce-a semnat atâta timp condica la securitate. atunci te pomeni că-și ținea dosită onoarea la ciorap.

Da ma da altii au facut acelasi lucru si nu zic nici pâs. Ai vazut stenograma discutiei cu Voiculescu la CNSAS? Dadea niste raspunsuri de om retardat se contrazicea singur la 2 intrebari distanta si tace ca porcu`n cucuruz. Mona Musca macar in ceasul al 12 lea baga capul in pamant da altii nici acum nu au pic de rusine, e de apreciat totusi.

Uite ca am gasit-o:

"Mircea Dinescu: Aveti acolo..."Cand am fost recrutat informator mi s-a dat numele conspirativ de Felix"
Dan Voiculesc: Nu cunosc.

Mircea Dinescu: Ati semnat vreodata vreun angajament?
Dan Voiculescu: Doamne iarta-ma
. Nu exista nici un fel de document, de angajament, semnat de mine.
Mircea Dinescu: Este olografa. V-ati recunoscut scrisul acolo?
Dan Voiculescu: Dati-mi va rog sa vad. Referitor la cetateanul strain Lihlau este cetatean strain, german domniciliat....nu are nimic cu politia politica.
Claudiu Secasiu: Dar acel document va apartine, scrisul e al dvs?
Dan Voiculescu: Sigur ca da.
Mircea Dinescu: Dar ati semnat cu Felix. Ziceati ca nu stiti ce e cu Felix.
Dan Voiculescu: Pai asa mi-au dat ei numele probabil, Felix.
Mircea Dinescu: Dvs ati semnat cu Felix?
Dan Voiculescu: Da."

wacko.gif

http://www.timisoara.ro/politica/cnsas-pai...ire_146354.html
galeo
QUOTE (tihomir @ Aug 24 2008, 15:04) *
Da ma da altii au facut acelasi lucru si nu zic nici pâs. Ai vazut stenograma discutiei cu Voiculescu la CNSAS? Da dea niste raspunsuri de om retardat se contrazicea singur la 2 intrebari distanta si tace ca porcu`n cucuruz. Mona Musca macar in ceasul al 12 lea baga capul in pamant da altii nici acum nu au pic de rusine, e de apreciat totusi.

Cum domnul voiculescu care vine acum si ne da lectii de moralitate politica,ca o fata mare?Domnul Voiculescu pe care brusc l-a apucat grija de pensionari,de nevoiasi?imposibil
gigel de hohențolărn
QUOTE (tihomir @ Aug 24 2008, 16:04) *
Da ma da altii au facut acelasi lucru si nu zic nici pâs. Ai vazut stenograma discutiei cu Voiculescu la CNSAS? Dadea niste raspunsuri de om retardat se contrazicea singur la 2 intrebari distanta si tace ca porcu`n cucuruz. Mona Musca macar in ceasul al 12 lea baga capul in pamant da altii nici acum nu au pic de rusine, e de apreciat totusi.

Uite ca am gasit-o:

wacko.gif

http://www.timisoara.ro/politica/cnsas-pai...ire_146354.html

s-avem pardon, nu cred că e vreun român sănătos la cap care să creadă că felix n-a avut legături cu securitatea. după ce-a întors-o ca la ploiești de vreo paișpe ori, madam muscă a recunoscut. și ea și felix sunt de-aceeași teapă. duduia a recunoscut, acum să stea naiba departe de viața politică. iar autoritățile să facă-n așa fel încât să-l condamne-n mă-sa pe felix pentru poliție politică, pe el și pe gârla de politicieni comuniști din parlament și nu numai. ca să scăpăm odată ș-odată de canceru ăsta.

sunt curios dacă d-alde băse a fost mișcat în vreun fel, că tare mi-ar place să-l văd cum își recunoaște și el trecutul de informator de pe vremea împușcatului. de parcă n-ar fi un truism că avem o clasă politică de tot căcatu.

irinuca8082
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Aug 24 2008, 16:01) *

cum mama naibii puteți vorbi de onoare la o persoană care a pârât pe timpu împușcatului? alții au fost trimiși la canal pentru c-au avut coloană vertebrală, și nu ține nimeni seama de onoarea lor, în schimb, să vezi onoare de onoare la madam muscă. death.gif

noi vorbim de onoarea singurului politician roman de a recunoaste ca a gresit, nu de onoarea securistului in general. dar dumneata, gigele, ai niste pitici fixati pe creieri. wink.gif

si cand o mai vedeam pe buruiana aia nenorocita , ce sarise la gatul monei si cotcodacea ca o matracuca, ea care a declarat la bunuri mobile, pisica, imi venea sa o iau de urechi pe delicata iuliana patrascu ca nu era in stare sa modereze 'sueta'. in discutiile politice, crainicul trebuie sa modereze cu hotarare si impartialitate, nu cu zambete sfioase. chiar nu inteleg tendinta realitatii tv de a o invita la toate discutiile de profil pe maria buruiana. confusedsmiley.png si cat tupeu, domnilor, cat tupeu!

mdea, scuzati pathosul. wink.gif

QUOTE (gigel de hohențolărn @ Aug 24 2008, 16:15) *
s-avem pardon, nu cred că e vreun român sănătos la cap care să creadă că felix n-a avut legături cu securitatea. după ce-a întors-o ca la ploiești de vreo paișpe ori, madam muscă a recunoscut. și ea și felix sunt de-aceeași teapă. duduia a recunoscut, acum să stea naiba departe de viața politică. iar autoritățile să facă-n așa fel încât să-l condamne-n mă-sa pe felix pentru poliție politică, pe el și pe gârla de politicieni comuniști din parlament și nu numai. ca să scăpăm odată ș-odată de canceru ăsta.

sunt curios dacă d-alde băse a fost mișcat în vreun fel, că tare mi-ar place să-l văd cum își recunoaște și el trecutul de informator de pe vremea împușcatului. de parcă n-ar fi un truism că avem o clasă politică de tot căcatu.

1: si , totusi, multi l-au ales. puke.gif

2. asemeni poporului condus. puke.gif

asa cum bine a zis si george carlin despre clasa politica: this, folks, is the best we have to offer. this is the system; garbage in, garbage out.

asa ca , gigele, ciocu' mic. wink.gif
Pollux
foarte bine. nota 10 pentru doamna Musca.
eu o iert pentru pacatul de a fi facut politie politica dar numai daca isi tine promisiunea si sta departe de politica. yes.gif

imi plac doamnele de felul asta, care se retrag din politica dupa ce recunosc ca au gresit.
tihomir

și ea și felix sunt de-aceeași teapă. duduia a recunoscut

Ea a recunoscut, Voiculesc nu, deci nu sunt chiar de aceeasi teapa....

galeo
mie mi se face greata cand o vad la televizor pe tata aia de Buruiana
gigel de hohențolărn
QUOTE (irinuca8082 @ Aug 24 2008, 16:24) *
noi vorbim de onoarea singurului politician roman de a recunoaste ca a gresit, nu de onoarea securistului in general. dar dumneata, gigele, ai niste pitici fixati pe creieri. wink.gif

ete na? că oameni suntem cu toții, și toți greșim, dar răspunderea pentru propriile greșeli n-ar trebui să fie evitată prin asumarea și recunoașterea unei vine și cu asta basta. ori muscă n-a recunoscut că a greșit decât în ultimă instanță, după ce-a dat-o la cotit și răscotit de vreo țșpe ori, mai ceva ca răzgândeanu.
batăm lain iz, madam muscă a dat cu papagalul, așa că nu are ce căta în politica autohtonă. faptul că ea a recunoscut n-o absolvă de vina pârei. în consecință nu-i cu nimic mai brează sau onorabilă decât rahatul de felix, care încă n-a recunoscut că pute, însă duhnește de la o poștă, ca și iliescu, bășescu, stolojan sau mai știu eu cine.

si cand o mai vedeam pe buruiana aia nenorocita , ce sarise la gatul monei si cotcodacea ca o matracuca, ea care a declarat la bunuri mobile, pisica, imi venea sa o iau de urechi pe delicata iuliana patrascu ca nu era in stare sa modereze 'sueta'. in discutiile politice, crainicul trebuie sa modereze cu hotarare si impartialitate, nu cu zambete sfioase. chiar nu inteleg tendinta realitatii tv de a o invita la toate discutiile de profil pe maria buruiana. confusedsmiley.png si cat tupeu, domnilor, cat tupeu!

mdea, scuzati pathosul. wink.gif

nu văd legătura cu subiectul de față, că dacă îmi manifest repulsia față d-alde muscă, asta nu înseamnă că d-alde buruiană nu mi-ar fi antipatică.

1: si , totusi, multi l-au ales. puke.gif

2. asemeni poporului condus. puke.gif

asa cum bine a zis si george carlin despre clasa politica: this, folks, is the best we have to offer. this is the system; garbage in, garbage out.

asa ca , gigele, ciocu' mic. wink.gif

1. pe voiculescu nu l-a ales nimeni, pentru că până acum a candidat pe liste. că au votat in corpore fanii din dragoste cu mircea gardu cu partidu televizor e partea a doua.
2. nimic mai adevărat, avem un președinte manelist, ales de un popor de maneliști și țigani.
și să mă scuzi, dar clasa politică nu este "Ză best we have to offer", că au fost aleși de majoritate nu înseamnă că automat îs și "Ză best", ci doar, "ză popular", la fel ca și adi minune șî vali tornadă, în detrimentul lui adrian iorgulescu sau livia teodorescu-ciocănea.
așa că, irinuco, mai domol. thumbup.gif
Pollux
QUOTE (tihomir @ Aug 24 2008, 16:31) *

nu a recunoscut. a fost deconspirata.
deci da, e de aceeasi teapa cu Voiculescu.
gigel de hohențolărn
QUOTE (Pollux @ Aug 24 2008, 16:30) *
foarte bine. nota 10 pentru doamna Musca.
eu o iert pentru pacatul de a fi facut politie politica dar numai daca isi tine promisiunea si sta departe de politica. yes.gif

imi plac doamnele de felul asta, care se retrag din politica dupa ce recunosc ca au gresit.

subscriu smile.gif
QUOTE (tihomir @ Aug 24 2008, 16:31) *

dar amândoi au mâncat același rahat. unul doar a recunoscut , după ce-a dat-o de gard de vreo 15 ori, că pute.
QUOTE (galeo @ Aug 24 2008, 16:33) *
mie mi se face greata cand o vad la televizor pe tata aia de Buruiana

și mie, drept care schimb postul biggrin.gif
galeo
QUOTE (Pollux @ Aug 24 2008, 15:35) *
nu a recunoscut. a fost deconspirata.
deci da, e de aceeasi teapa cu Voiculescu.

Cum sa fie de aceasi teapa?Cat a furat voiculescu de la statul roman,poate fi ajuns de altcineva?
Pollux
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Aug 24 2008, 16:35) *
ete na? că oameni suntem cu toții, și toți greșim, dar răspunderea pentru propriile greșeli n-ar trebui să fie evitată prin asumarea și recunoașterea unei vine și cu asta basta. ori muscă n-a recunoscut că a greșit decât în ultimă instanță, după ce-a dat-o la cotit și răscotit de vreo țșpe ori, mai ceva ca răzgândeanu.
batăm lain iz, madam muscă a dat cu papagalul, așa că nu are ce căta în politica autohtonă. faptul că ea a recunoscut n-o absolvă de vina pârei. în consecință nu-i cu nimic mai brează sau onorabilă decât rahatul de felix, care încă n-a recunoscut că pute, însă duhnește de la o poștă, ca și iliescu, bășescu, stolojan sau mai știu eu cine.

ba, sa avem pardon, dar Iliescu este cu 10 clase peste toti politicienii romani pentru ca el nu s-a dezis niciodata de filisofia comunista. cred ca este cel mai onest politician roman.
cred ca si acum daca il suni si il intrebi ce mai face iti recunoaste cu mandrie ca citeste o carte de Marx sau Lenin.

si cu toate astea nimeni nu il iarta pentru ce a facut. pentru ca ce a facut a facut rau.

la fel si cu madamme Musca. prea putin ma intereseaza daca a recunoscut sau nu. ma intereseaza doar sa stea departe de scena politica. sa serveasca de exemplu pentru toti cei care sunt in situatia ei.

QUOTE (galeo @ Aug 24 2008, 16:38) *
Cum sa fie de aceasi teapa?Cat a furat voiculescu de la statul roman,poate fi ajuns de altcineva?

nu ma intereseaza cat a furat voiculescu si cat a supt musca de la statul roman.

din punct de vedere moral sunt de aceeasi teapa. calitatea de jigodie se pastreaza indiferent de cantitatea furata.
Alex_Dum
bai galeo tu esti d-ala de sta la sediu de partid si se ocupa cu propaganda cibernetica? care onoare nene? a dat dovada de-o nesimtire iesita din comun. "nu candidez" de parca i-ar fi cerut cineva. murea lumea de nu intra insecta-n politica...
irinuca8082
QUOTE (Alex_Dum @ Aug 24 2008, 16:46) *
bai galeo tu esti d-ala de sta la sediu de partid si se ocupa cu propaganda cibernetica? care onoare nene? a dat dovada de-o nesimtire iesita din comun. "nu candidez" de parca i-ar fi cerut cineva. murea lumea de nu intra insecta-n politica...

pai chiar i s-a cerut laugh.gif
galeo
QUOTE (Alex_Dum @ Aug 24 2008, 15:46) *

Nu,sunt un tanar normal care culmea a luat teapa si a votat PSD la alegerile trecute,iar Mona Musca mi se pare un personaj mult mai simpatic decat buhavi ca voiculescu,tariceanu,Buruiana care imi fac greata si ma face sa sparg televizorul cand ii vad

Daca veni vorba de Voiculescu,mi se pare cel mai antipatic personaj public,si un gunoi de om atat ca caracter,cat si ca om politic
dangeor
@pollux:
ea a recunoscut dupa ce a fost deconspirata, felix nu va recunoaste niciodata.
galeo
QUOTE (dangeor @ Aug 24 2008, 20:05) *
@pollux:
ea a recunoscut dupa ce a fost deconspirata, felix nu va recunoaste niciodata.

de asta ti-ai pus poza cu un motan? biggrin.gif
dangeor
QUOTE (galeo @ Aug 24 2008, 20:15) *
de asta ti-ai pus poza cu un motan? biggrin.gif

nici macar n-am realizat biggrin.gif
data
"refuzul" sa aiba o legatura cu faptul ca a 2-a zi PD-L-ul urma sa aiba o sedinta in care sa refuze candidatura Monei Musca din partea PD-L? wink.gif
Morticia
QUOTE (data @ Aug 24 2008, 21:57) *
"refuzul" sa aiba o legatura cu faptul ca a 2-a zi PD-L-ul urma sa aiba o sedinta in care sa refuze candidatura Monei Musca din partea PD-L? wink.gif

Pai stai asa. Daca ea "refuza" si ei "refuza" cine propusese aceasta candidatura????
tihomir
Daca ea "refuza" si ei "refuza" cine propusese aceasta candidatura????

Pinalti de la Pietrișica, mare baron local de la PNL ajuns la PDL.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.