QUOTE (gigel de hohențolărn @ Aug 24 2008, 16:35)

ete na? că oameni suntem cu toții, și toți greșim, dar răspunderea pentru propriile greșeli n-ar trebui să fie evitată prin asumarea și recunoașterea unei vine și cu asta basta. ori muscă n-a recunoscut că a greșit decât în ultimă instanță, după ce-a dat-o la cotit și răscotit de vreo țșpe ori, mai ceva ca răzgândeanu.
batăm lain iz, madam muscă a dat cu papagalul, așa că nu are ce căta în politica autohtonă. faptul că ea a recunoscut n-o absolvă de vina pârei. în consecință nu-i cu nimic mai brează sau onorabilă decât rahatul de felix, care încă n-a recunoscut că pute, însă duhnește de la o poștă, ca și iliescu, bășescu, stolojan sau mai știu eu cine.
ba, sa avem pardon, dar Iliescu este cu 10 clase peste toti politicienii romani pentru ca el nu s-a dezis niciodata de filisofia comunista. cred ca este cel mai onest politician roman.
cred ca si acum daca il suni si il intrebi ce mai face iti recunoaste cu mandrie ca citeste o carte de Marx sau Lenin.
si cu toate astea nimeni nu il iarta pentru ce a facut. pentru ca ce a facut a facut rau.
la fel si cu madamme Musca. prea putin ma intereseaza daca a recunoscut sau nu. ma intereseaza doar sa stea departe de scena politica. sa serveasca de exemplu pentru toti cei care sunt in situatia ei.
QUOTE (galeo @ Aug 24 2008, 16:38)

Cum sa fie de aceasi teapa?Cat a furat voiculescu de la statul roman,poate fi ajuns de altcineva?
nu ma intereseaza cat a furat voiculescu si cat a supt musca de la statul roman.
din punct de vedere moral sunt de aceeasi teapa. calitatea de jigodie se pastreaza indiferent de cantitatea furata.