Hai sa dam mana cu mana!

(THX)GogolometroEAW

Inginerii Tăriceanu și Iliescu lucrează, astăzi, împreună. Premierul și fostul șef al statului s-au întâlnit la Palatul Victoria, pentru a da viață unui proiect început de fostul dictator, Nicolae Ceaușescu.
Delano
QUOTE ((THX)GogolometroEAW @ Aug 22 2008, 14:12) *
Inginerii Tăriceanu și Iliescu lucrează, astăzi, împreună. Premierul și fostul șef al statului s-au întâlnit la Palatul Victoria, pentru a da viață unui proiect început de fostul dictator, Nicolae Ceaușescu.

Asa, si ?Mare branza... numa' buna sa deschida un topic inutil.

fanariotul
QUOTE (Delano @ Aug 22 2008, 14:15) *
Asa, si ?Mare branza... numa' buna sa deschida un topic inutil.

Si-o fi schimbat rom ax nicku'.  biggrin.gif
(THX)GogolometroEAW
De la amicul meu Bleen citire:
Geoana. Verdict: motiune

Ofticat ca nu i se permite sa se joace cu globul de cristal si ca Fincalstain ii da mai multa atentie lui Calin, Mircica se duse la baie, se aseza pe tron si izbucni intr-un plans sfasietor. Sfasietor doar pentru el, evident, caci nimeni nu-l auzea. "Calin incolo, Calin incoace, Zeus a zis, Zeus a dres, Adi scapa, Adi nu scapa...Da' io? Cu mine cum ramane?" Se simtea singur si parasit. Incerca sa se gandeasca la ceva frumos. Insa Oana Zavoranu era deja luata de PRM si nu se putea gandi la ea decat la pachet cu Vadim. Epuizat de efortul de a-l scoate pe Vadim din poza cu Oana Zavoranu, adormi intr-o rana, cu tampla rezemata de chiuveta. In sfarsit, Vadim disparu din poza si Oana ramase singura, in toata splendoarea ei, cu toate tatuajele la vedere. "Pot sa le ating?, isi infranse el timiditatea. Si dadu sa se apropie. Abia atunci, uitandu-se mai atent, realiza ca de fapt Oana nu era Oana. In fata lui statea un batranel, firav si neajutorat, cinstit si sarac. Toate la un loc. Parea ca-i zambeste ingaduitor si patern. Prinse curaj si se apropie si mai mult. Dar, cu cat se apropia, cu atat ii parea ca zambetul se transforma in ranjet. Un ranjet patern. "Prostanacule!" rosti verdictul Tatal Atotputernic si Castrator. "Si vezi sa nu incerci faza cu aruncatul de pe pod, ca-i ocupat de Basescu si Tariceanu. M-am gandit la o solutie pentru tine si am gasit: te vei arunca de pe un podet, intr-o baltoaca. Una mica. De doi lei." Se trezi transpirat si ingrozit... Din camera de alaturi se auzeau zgomote ciudate, pareau tipete... Lua paharul cu care isi facea gargara politica Tariceanu si in care isi tineau periuta de dinti Hrebe si Bogdan Olteanu (foloseau aceeasi periuta, din solidaritate), il lipi de usa si incepu sa asculte: "Yes, talk dirty, you animal!" "Deci, fratele meu, ne miscam si noi mai cu talent?", "Yeah, yeah, I like it, you stallion, say it again, say it again!" , "Traiane, deci, fratele meu, ce stai asa la distanta? Vreau sa vad niste NUP-uri daca vrei alianta la toamna! Ai inteles, fratele meu?", "Yeah, that's my boy! You tough motherfucker!"
Fincalstain era fericit. Calin incepea sa arate asa cum a visat el. Fiul pe care nu l-a avut niciodata. Il privea mandru si aproape ca-i dadeau lacrimile. Dar cand sa-i dea lacrimile se deschise usa de la baie si intra Mircica. "Mircica, ce faci baiatule? Unde fusesi? Ne-am luat cu repetitiile si nici nu ti-am remarcat lipsa. Ai pierdut toata distractia. A fost funny. Ce s-a intamplat? Iti cunosc privirea asta... Aaa, nici sa nu te gandesti! Nu, nu, orice numai motiune nu! Fara motiune! Hai, du-te inapoi la baie, spala-te pe fata si revino-ti!"

roll2.gif roll2.gif
trestie-de-balta
QUOTE ((THX)GogolometroEAW @ Aug 22 2008, 16:54) *
De la amicul meu Bleen citire:
Geoana. Verdict: motiune

gogule, parca esti frate cu romax, cel mai redus pamantean.

bai, voi sunteti platiti sa mancati maro, ori o faceti din placere?

romaximusro
QUOTE ((THX)GogolometroEAW @ Aug 22 2008, 14:12) *

mai nou asta se spune publicului (ca geniile lucreaza pentru binele hidroenergetic al tarii) cand tari' ii face felatie mosului laugh.gif

QUOTE (trestie-de-balta @ Aug 22 2008, 21:53) *
gogule, parca esti frate cu romax, cel mai redus pamantean.

bai, voi sunteti platiti sa mancati maro, ori o faceti din placere?

bre, inchide gura ca pute , ce dracu dry.gif
Alex_Dum
QUOTE (romaximusro @ Aug 22 2008, 22:39) *
mai nou asta se spune publicului (ca geniile lucreaza pentru binele hidroenergetic al tarii) cand tari' ii face felatie mosului laugh.gif

bre, inchide gura ca pute , ce dracu dry.gif

Vezi ca e o periuta la Colgate de curata bacteriile si de pe limba... ai nevoie!

romaximusro
QUOTE (Alex_Dum @ Aug 22 2008, 23:16) *
Vezi ca e o periuta la Colgate de curata bacteriile si de pe limba... ai nevoie!

fratele meu alb ai gresit persoana. pai de cloaca, impute atmosfera de fiecare data cand deschide gura nu eu happy.gif
(THX)GogolometroEAW
Nu numai ca au aceiasi consilieri dar, si ticurile verbale devin bunuri comune:
Adrian Năstase: "Păi bine, fratele meu, aveți un plan?"
romaximusro

pun astia trei de un menage a trois? laugh.gif cu romania pe post de posta? w00t.gif
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.