xdaniel
21st August 2008, 15:48
Acum cateva secunde am facut poza asta ecranului televizorului. Nu exista nici un fel de discutie sau comentariu, stirea fiind cam in stilul "mare spectacol in Marea Britanie cu Madonna" (adica o stire oarecare la sfarsitul buletinului de stiri, chiar inainte de pauza de publicitate si stirile din sport).
Sa ma impuste Mosotti dar cred ca "stirea" asta merita un topic nou. 
Precizare importanta: stirista zicea "partea gypsy a spectacolului va avea influente din muzica POPULARA ROMANEASCA".
ciureanuc
21st August 2008, 15:51
QUOTE (xdaniel @ Aug 21 2008, 16:48)

Acum cateva secunde am facut poza asta ecranului televizorului. Nu exista nici un fel de discutie sau comentariu, stirea fiind cam in stilul "mare spectacol in Marea Britanie cu Madonna" (adica o stire oarecare la sfarsitul buletinului de stiri, chiar inainte de pauza de publicitate si stirile din sport).
Sa ma impuste Mosotii dar cred ca "stirea" asta merita un topic nou.

xdaniel
21st August 2008, 15:52
QUOTE (ciureanuc @ Aug 21 2008, 16:51)

ce poza??

Cred ca era prea mare si n-a luat-o softul forumului. Am micsorat-o si acum se vede.
turbo trabannt
21st August 2008, 15:56
QUOTE (xdaniel @ Aug 21 2008, 15:48)

Sa ma impuste Mosotti
sa te impuste cu arcu tau si sa te inghete cu aruncatoru tau de flacari daca intereseaza pe cineva cacatul asta.
inclusiv madonna o tanara speranta la 50 de ani .
xdaniel
21st August 2008, 16:01
QUOTE (turbo trabannt @ Aug 21 2008, 16:56)

sa te impuste cu arcu tau si sa te inghete cu aruncatoru tau de flacari daca intereseaza pe cineva cacatul asta.
inclusiv madonna o tanara speranta la 50 de ani .
Nici pe mine nu ma intereseaza Madonna, stiu ca occidentalii din showbiz sunt inculti. Eu ma intreb cum a putut sa difuzeze Antena chestia asta ca pe o STIRE, preluand (probabil) fara prelucrare comunicatul organizatorilor spectacolului.
turbo trabannt
21st August 2008, 16:05
QUOTE (xdaniel @ Aug 21 2008, 16:01)

Nici pe mine nu ma intereseaza Madonna, stiu ca occidentalii din showbiz sunt inculti. Eu ma intreb cum a putut sa difuzeze Antena chestia asta ca pe o STIRE, preluand (probabil) fara prelucrare comunicatul organizatorilor spectacolului.
ce te phutibute grija de antena? aia are emisiuni de hanalta cultura gen folcloru contraataca. si pe felix.
i would not give a piss on them . de aia iti zic ca e o stire de 2 lei la un post de 2 lei care nu merita un topic.
xdaniel
21st August 2008, 16:14
QUOTE (turbo trabannt @ Aug 21 2008, 17:05)

ce te phutibute grija de antena? aia are emisiuni de hanalta cultura gen folcloru contraataca. si pe felix.
i would not give a piss on them . de aia iti zic ca e o stire de 2 lei la un post de 2 lei care nu merita un topic.
Antena 1 este postul cu cea mai mare cota de audienta nationala, nu se poate ignora asta. NU este un post de 2 lei, este un post foarte puternic si cu mare influenta.
turbo trabannt
21st August 2008, 16:18
QUOTE (xdaniel @ Aug 21 2008, 16:14)

Antena 1 este postul cu cea mai mare cota de audienta nationala....
... intr-o tara de prosti in care cei mai inteligenti se uita la otv .
daca te supara scrie-i lui felix si ameninta ca il omori cu arcul.sau ii traduci actul constitutiv al intreprinderii crescent din "cipriota".
Morticia
21st August 2008, 16:33
Nu e prima stire idioata. SI cine crede ca e ultima e naiv.
fanariotul
21st August 2008, 20:40
QUOTE (xdaniel @ Aug 21 2008, 16:48)

Precizare importanta: stirista zicea "partea gypsy a spectacolului va avea influente din muzica POPULARA ROMANEASCA".
Poate urma sa cante Orban, mai stii...
galeo
21st August 2008, 20:46
La postul national nu e nimic fata de manipularea pe fata de la posturile locale.In orasul meu nici un buletin de stiri nu incepe fara o stire de genul:candidatii PC au vizitat un azil de batrani,candidatii PC s-au intalnit cu pensionarii din oras,dupa care stiri cu atacuri la contracandidati,mie mi se face greata de asemenea manipulare scarboasa
fanariotul
21st August 2008, 20:54
Fanii Irealitatea, cei care apreciaza sedintele de judecata facute acolo, sa nu se mai uite pe Antene.
De ce sa le plezneasca venele ?
xdaniel
21st August 2008, 21:46
QUOTE (fanariotul @ Aug 21 2008, 21:40)

Poate urma sa cante Orban, mai stii...

Orban nu e tigan iar ceea ce faci tu se numeste flame. Ce treaba are disputa intre partide cu tiganii? Toate partidele reprezentate in parlament sunt iubitoare de tigani.
kkLM
21st August 2008, 22:40
QUOTE (turbo trabannt @ Aug 21 2008, 17:05)

aia are emisiuni de hanalta cultura gen folcloru contraataca. si pe felix.
Hare si dhin dragoste cu ala de se scobeshte in cur.
fanariotul
21st August 2008, 22:43
QUOTE (xdaniel @ Aug 21 2008, 22:46)

Orban nu e tigan iar ceea ce faci tu se numeste flame. Ce treaba are disputa intre partide cu tiganii? Toate partidele reprezentate in parlament sunt iubitoare de tigani.
Uitasem ca tu esti liberal d'ala greu....
Nu faceam referire la nici o disputa, doar la Orban ca mai canta pe la televiziuni, are activitate... si ma gandeam ca canta in deschidere ori something like that.
Skizo
22nd August 2008, 01:08
dac-o pune dracu' si se inspira de la tiganii din romanica, o sa iasa o mare manea.
oricum, ma doare-n cascheta de parasuta asta reciclata de madonna.
Valentin_Stan
22nd August 2008, 06:37
Mutati pe Irealitatea, daca va streseaza Madona. Acolo puteti vedea osanale inchinate lu' Baselu, si daca vreti puteti da iesemes ca sa bagati si voi o oda live marelui conducator.
Mosotti
22nd August 2008, 09:11
ideea este ca daca vreau sa nu mi se mai scoale vreo 2 luni ma uit la o poza cu madonna. astept televiziunile sa ma citeze
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.