Valentine
25th March 2005, 03:35
QUOTE(slayer11k @ Mar 19 2005, 12:55)
stiti cumva cand apare exact in ro?
multumesc
Peste multe, multe luni
Tasta aia speciala va fi un task-manager pana la urma se pare.
O sa vina cu un card de 64 Mb se pare, contrar zvonurilor de la inceput care vorbeau de cca 228 MB memorie initiala
Oricum si 100 MB e bine
Se poate completa pana la 1Gb sigur, poate si pana la 2GB (oricum e prea scump si ne-rentabil un MS-Duo de 2GB).
IP-XCENTRIC
17th April 2005, 19:21
Ce pacat ca nu suporta 3G! trebuie sa ma orientez spre alt telefon
alin_ro
9th May 2005, 19:12
un pret informativ ceva, nu are nimeni pt acest telefon?! Cu cat se vinde in strainatate?
bogdan1978buc
10th May 2005, 23:58
QUOTE(shobi @ Mar 2 2005, 00:01)
impresionant..din pacate .. tot se foloseste de senzoru ala CMOS ... dar...atata timp cat e calitate , who cares ??
o faza ar fi ca o camera de 2 MP pe senzor CMOS , fara zoom optic ... costa ceva la genul 3 milioane .. deci trebuie pus foarte mult in balanta daca merita atatia bani pt un cam+mp3player+telefon ...
Parere personala ... cred ca nu are rost (desi sunt sigur ca asa va fi) sa se puna mai mult de 2MP pe camera unui mobil ...
Iar in iernile astea plictisitoare, eu nu mai am scapare... va trebui sa suport in continuare 300d-ul, care are cmos...
Ca o intrebare: la poza cu ceasul... de ce apare ca-i facuta cu V800?
sepguy
11th May 2005, 00:07
Pai era un prototip care folosea softul de v800 .
ScottishTerrier
26th May 2005, 15:49
A aparut.480 $ in State.
La noi probabil o sa fie acceasi suma in EURO
Codename
27th May 2005, 02:09
Băieții de la Mobile-review ne aduc în atenție o știre importantă conform căreia începând de la sfârșitul verii toate mobilele Sony Ericsson K750i vor fi echipate cu senzor CCD!
"The main problem during the development of the K750i was the size of CCD-module, which didn’t fit the form-factor, at that moment there were no tiny modules with acceptable specs."
Momentan, toate mobilele Sony Ericsson K750i au senzor CMOS, urmând ca producția celor cu senzor CCD să înceapă undeva prin luna august și să intre pe piață din toamnă. Ce alte schimbări va aduce noul senzor ?
- Better auto focus under poor light conditions
- Higher detailing of items within 5 meters distance compared with the CMOS-module
- Another image processing algorithm, saturated colors
- Better implementation of image processing from macro mode
- Slightly longer time to save images
- Power consumption up by some 5-10%
- Other lenses for the new matrix
Pentru moment nu s-au făcut declarații oficiale pentru a nu afecta vânzările actualului K750i cu senzor CMOS. Ănsă odată cu schimbarea senzorului acest lucru va fi clar evidențiat în specificațiile telefonului.
Un nou motiv pentru care NU este indicat să cumpărați un mobil imediat după apariția pe piață, alături de prețul care scade brusc în câteva luni de la apariție și de rezolvarea bug-urilor prin lansarea de versiuni noi de firmware.
McDude
2nd June 2005, 15:48
A aparut dar cam scump 450 E.
Astept cateva luni sa mai scada pretul si sa imi upgradez tel.(6230i) full de buguri ca orice Nokia care se respecta.
Sau daca e cineva interesat de un schimb 6230i contra K750 sa scrie aici
Valentine
2nd June 2005, 19:04
QUOTE(McDude @ Jun 2 2005, 15:48)
A aparut dar cam scump 450 E.
Astept cateva luni sa mai scada pretul si sa imi upgradez tel.(6230i) full de buguri ca orice Nokia care se respecta.
Sau daca e cineva interesat de un schimb 6230i contra K750 sa scrie aici
Cam scump? Mai ieftin decat 6230i cand a iesit, si evident cele doua nu se compara.
Cat de prost trebuie sa fii sa iti dai k750-le pe un 6230i? Nu cred ca vei gasi clienti
Zazie
2nd June 2005, 19:27
Valentine de ce ii zici tu prostie?
Daca eu nu suport genul asta de telefon cu buton RETURN?? Poate ca nu ma pot desparti de tiparul Nokia...de genul acela de meniu etc. Daca are camera de 2Mp si nu stiu ce ecran inseamna ca asta este totul? Telefoanele au segmente diferite de clienti. Orice ai zice tu...numai prostie nu e. Sunt gusturi. Sunt preferinte.
Valentine
2nd June 2005, 20:52
QUOTE(Jarrive @ Jun 2 2005, 19:27)
Valentine de ce ii zici tu prostie?
Daca eu nu suport genul asta de telefon cu buton RETURN?? Poate ca nu ma pot desparti de tiparul Nokia...de genul acela de meniu etc. Daca are camera de 2Mp si nu stiu ce ecran inseamna ca asta este totul? Telefoanele au segmente diferite de clienti. Orice ai zice tu...numai prostie nu e. Sunt gusturi. Sunt preferinte.
Nu discutam asta. Intrebarea era cine isi cumpara un k750 numai ca sa il dea mai apoi pe un 6230i?!! (care este d.p.d.v. al specificatiilor un telefon mai slab)?
Zazie
3rd June 2005, 07:46
Am 6230-u asta si ma gandeam sa-l dau pe un 6230i. Dar am retineri. INCA. Apoi mi-a trecut prin cap sa iau un symbian...daaaar....nu imi place niciunul. Caut un anumit tip de telefon. Defapt cel mai mult mi-ar servi 6410...urmasul lui 6310i... dar....o sa apara vreodata?
McDude
3rd June 2005, 09:42
QUOTE(Valentine @ Jun 2 2005, 20:52)
Nu discutam asta. Intrebarea era cine isi cumpara un k750 numai ca sa il dea mai apoi pe un 6230i?!! (care este d.p.d.v. al specificatiilor un telefon mai slab)?
nu chiar la toate capitolele 6230i este mai slab.la unele este chiar superior:polifonie,agenda telefonica si sa nu uitam in primul rand comunicare
problema este ca astia de la Nokia se tampesc pe zi ce trece si arunca pe piata telefoane cu softuri varza,netestate.parerea mea ca au cazut rau de tot de cand au reusit sa faca unul din cele mai bune telefoane existente vreodata 6310i
Dar sa revenim la Clara:plusuri fata de 6230i: ecran, tipul de memorie folosit chiar daca pe mine nu ma incanta totusi e mai buna decat MMC-ul lui Nokia,camera (aici de departe bate Nokia), estetica (chestie subiectiva) si nu in ultimul rand un soft mult mai stabil decat Nokia
Cat despre schimb contra lui Clara daca e cineva interesat negociem..in favoarea lui evident
Zazie
3rd June 2005, 09:46
Nimeni nu zice nimic de "viteza" telefonului. Vreau sa stiu daca se misca la fel de bine ca 6230. Stie cineva ceva?
Zazie
5th June 2005, 20:37
QUOTE(Redbulll @ May 11 2005, 12:32)
E 624$ la
http://www.welectronics.com ... destul de scump , probabil ca pretul va scadea peste cateva luni bune ... poate chiar 1 an !
http://welectronics.com/gsm/Sony%20Ericsso...CSSON_K750.HTML
500$...deci nu e scump deloc
Zazie
5th June 2005, 20:45
Am si eu o curiozitate. Intrebarea face referire atat la K750 cat si la K700. Din pacate primul nu a aparut dar la al doi-lea este cunoscuta treaba.
Deci...am avut un T630. Daca ma suna cineva si nu raspundeam imi aparea pe telefon apel ratat. Dupa cateva minute disparea chestia aceea si imi aparea screensaverul cu ceasul digital. Daca voaim sa vad apel pierdut ceva trebuia sa deblochez tastatura si sincer mi s-a parut atat de nefireasca chestia asta incat i-am dat o bila neagra SE-ului imediat. Apoi am trecut la Nokia. Deci...se repeta chestia asta si la K700 eventual K750? Merci.
IP-XCENTRIC
5th June 2005, 20:45
QUOTE(Jarrive @ Jun 5 2005, 21:37)
Mult
am gasit cu
455$
Zazie
7th June 2005, 14:29
Naitro
14th June 2005, 16:01
Pe eurogsm.ro zice ca o sa apara la noi k750 in iunie si ca o sa coste 360 Euro fara TVA. Deasemenea o sa apara si W800 (Walkman Phone) tot in iunie la pretul de 550 Euro. Eu stiam ca W800 se lanseaza in august/septembrie. Puteti sa ma lamuriti?
McDude
14th June 2005, 16:37
l-a cumparat cineva?
puneti si voi un mini review: soft,agenda,conexiune,baterie etc.
suri
8th July 2005, 14:12
a aparut de cateva zile aici. pret: 1.458,90 lei. comentarii, desi cam putine la obiect, un pic mai jos pe pagina, la cititi toate opiniile.
enjoy.
Tzepi
8th July 2005, 15:09
a cumparat cineva telefonul asta? cum se cumporta?
Am avut placerea sa ma joc cu un K750i...e SUPERB. De departe cel mai tare telefon de pe piata, la banii astia. Camera e ft buna (in principal outdoor). Displayul este impecabil, la fel si radioul. Ca o faza misto: camera are auto-focus
IP-XCENTRIC
13th July 2005, 23:04
s-a renuntat la CCD?!!
(sau sunt doar alte zvonuri?)
aproape0m
13th July 2005, 23:33
QUOTE(Zazie @ Jun 5 2005, 20:45)
Am si eu o curiozitate. Intrebarea face referire atat la K750 cat si la K700. Din pacate primul nu a aparut dar la al doi-lea este cunoscuta treaba.
Deci...am avut un T630. Daca ma suna cineva si nu raspundeam imi aparea pe telefon apel ratat. Dupa cateva minute disparea chestia aceea si imi aparea screensaverul cu ceasul digital. Daca voaim sa vad apel pierdut ceva trebuia sa deblochez tastatura si sincer mi s-a parut atat de nefireasca chestia asta incat i-am dat o bila neagra SE-ului imediat. Apoi am trecut la Nokia. Deci...se repeta chestia asta si la K700 eventual K750? Merci.
se repeta dar au rezolvat`o , adica iti apare ceasul si semn ca ai missed calls 
nu stiu daca la mesaj face la fel , de mult vreau sa incerc
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.