Sunteti de acord cu acest circuit de Formula in Bucuresti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5

ciureanuc

Am vazut acum la Antena 3 o emisiune in care se dezbatea o idee interesanta: organizarea unui referendum pentru a se vedea daca lumea aproba acest circuit de Formula X (nu stiu cat e) in Bucuresti.
Hai sa fim cu un pas inaintea primariei. smile.gif
Votati!
colt45
niste jegosi puke.gif

Morticia
QUOTE (ciureanuc @ Aug 20 2008, 16:40) *
Am vazut acum la Antena 3 o emisiune in care se dezbatea o idee interesanta: organizarea unui referendum pentru a se vedea daca lumea aproba acest circuit de Formula X (nu stiu cat e) in Bucuresti.
Votati!

1. Ce treaba ai tu cu asta, cum te afecteaza pe tine, daca tot esti inca in Londra.
2. De ce sa se faca referendum? Stii tu zicala cu "sofranul"

Da, sunt carente organizatorice, dar pot fi corectate. Oricum e aiurea ca iti dai cu parerea in legatura cu ceva cu care esti complet paralel. (nici nu stii ce curse sunt).

P.S. Am votat "Da".
cosmin_17
da,sunt de acord,chiar daca nu sunt din bucuresti si nu pot sa ajung si eu,dar e bine ca se desfasoara in bucuresti
ticodriver
Am votat NU si nu pt. ca raliul in sine ar fi un lucru rau. Ci pentru faptul ca Bucuresti-ul nu are infrastructura necesara macar pt. a-si acoperi cu succes traficul de zi cu zi.
WNS
Sper sa ajung si eu acolo. Deci am votat da.
Morticia
QUOTE (ticodriver @ Aug 20 2008, 16:58) *
Am votat NU si nu pt. ca raliul in sine ar fi un lucru rau. Ci pentru faptul ca Bucuresti-ul nu are infrastructura necesara macar pt. a-si acoperi cu succes traficul de zi cu zi.

[joke]Vezi, daca erai "lambodriver" votai altfel. [/joke]

ticodriver
OT: Atunci eram si mai inversunat impotriva, ca mai apareau zeci de Lambo la un loc si era ca si cum as fi avut Logan - zicea lumea...a inca un fraier cu Lambo:P
iozefini
am votat NU fiindca mi-am facut o caruta de nervi in trafic.se merge prost si fara raliu daramite acum cu strazi blocate?
Morticia

Cred totusi ca un poll mai nimerit era "Sunteti de acord cu zecile de soferi tampiti care merg cu masinile 2 statii de metrou in mare trafic si care mai si blocheaza intersectiile pe de-asupra??".
Dar nuuuu, hai sa facem revolta pentru un EVENIMENT de 3 zile....
dracon
QUOTE (Morticia @ Aug 20 2008, 16:55) *
Da, sunt carente organizatorice, dar pot fi corectate. [...]
P.S. Am votat "Da".

Uite o fana infocata a lu' Beyer, ala de-a semnat contractul pe zece ani cu canalia de Videanu pentru batjocura de curse de masini de fite in centrul unui oras cu 2.5 milioane locuitori.

Ma intreb daca esti la curent cu faptul ca anu' asta, la editia a 2-a, escrocul international Beyer a facut parteneriat cu revista Playboy ca sa fie circul total! (sursa)

Ete ici si site-ul oficial al firmei de renume international Beyer Industrial Consulting GmbH (Videanu dixit) a escrocului: http://www.icbeyer.com/ (gluma sinistra, eh?)
Individul a umflat anu' trecut, la prima editie, cateva zeci de milioane de EURO bune din drepturi de televiziune. Iar anu' asta, dupa cum vezi, pluseaza puternic cu contracte de publicitate babane.

Iar Primaria Bucurestiului se alege cu... praful de pe toba din toata afacerea asta.

Cat despre bietii bucuresteni-cobai... tocmai ziceam ceva de vocatia lor sado-masochistica pe celalat topic..
iozefini
QUOTE (Morticia @ Aug 20 2008, 17:13) *
Cred totusi ca un poll mai nimerit era "Sunteti de acord cu zecile de soferi tampiti care merg cu masinile 2 statii de metrou in mare trafic si care mai si blocheaza intersectiile pe de-asupra??".

hallooooo lady nu toata lumea se da cu masina just for fun.unii dintre noi chiar au treaba care nu poate fi facuta cu metroul sau cu troleul.asa ca orice blocaj e rau in bucuresti pe langa zecile de soferi tampiti precum ai zis.
ciureanuc
parerea mea nu conteaza, dar am sa o spun totusi:
Eu as fi de acord cu circuitul daca s-ar vedea ceva dupa sau inaintea organizarii lui.
Daca acesta ar fi un eveniment tratat ca o olimpiada, ceva: s-ar da cu var fatzadele, s-ar acoperi gaurile in asfalt, s-ar spala cutiile postale, cabinele de telefon, geamurile cladirilor de la strada... daca tot orasul AR FIERBE (si nu din cauza temperaturii) in apropierea evenimentului, DA, as fi de acord.

Stiti ce simplu e sa asfaltezi un troutuar pe care merg pietonii? Nu-mi vine sa cred cum se poate face asta intr-o tara mai spalacita... in 4 zile au refacut trotuar cam de... 15 minute de mers... (nu stiu in metri smile.gif )
Fara zgomot, fara nimic. Odata au lasat 3 roabe cu 4 muncitori, aia au muncit 2 zile... apoi a venit un multi-car din ala mic cu remorca plina de asfalt, si un Bob-cat (stiti cum arata?) compresor. Pietonii nu au 2 tone, nu e nevoie de masinarii foarte mari.
PATRU ZILE.

Cu ocazia raliului asta, macar trotuarele sa le repare. Si cred ca lumea ar fi de acord 100%.
Morticia
QUOTE (ciureanuc @ Aug 20 2008, 17:26) *
parerea mea nu conteaza, dar am sa o spun totusi:
Eu as fi de acord cu circuitul daca s-ar vedea ceva dupa sau inaintea organizarii lui.
Daca acesta ar fi un eveniment tratat ca o olimpiada, ceva: s-ar da cu var fatzadele, s-ar acoperi gaurile in asfalt, s-ar spala cutiile postale, cabinele de telefon, geamurile cladirilor de la strada... daca tot orasul AR FIERBE (si nu din cauza temperaturii) in apropierea evenimentului, DA, as fi de acord.

Stiti ce simplu e sa asfaltezi un troutuar pe care merg pietonii? Nu-mi vine sa cred cum se poate face asta intr-o tara mai spalacita... in 4 zile au refacut trotuar cam de... 15 minute de mers... (nu stiu in metri smile.gif )
Fara zgomot, fara nimic. Odata au lasat 3 roabe cu 4 muncitori, aia au muncit 2 zile... apoi a venit un multi-car din ala mic cu remorca plina de asfalt, si un Bob-cat (stiti cum arata?) compresor. Pietonii nu au 2 tone, nu e nevoie de masinarii foarte mari.
PATRU ZILE.

Cu ocazia raliului asta, macar trotuarele sa le repare. Si cred ca lumea ar fi de acord 100%.

Pai dupa lucrarile de anul trecut nu s-a modernizat "pista"? (care tot carosabil bucurestean e, folosit de everybody?).
turbo trabannt
'r-ati ai dreacului cu raliul asta ! ca numai in cacatul ala de monaco se mai organizeaza in oras! tampitilor, vreti sa ajungem ca monaco?
ciureanuc
QUOTE (Morticia @ Aug 20 2008, 16:30) *
Pai dupa lucrarile de anul trecut nu s-a modernizat "pista"? (care tot carosabil bucurestean e, folosit de everybody?).

:-) nu e suficient, zic eu... Apropos, pe ce bani s-a facut modernizarea? era nevoie, la un trafic normal, de modernizare?? Arata rau inainte de raliu?
Morticia
QUOTE (turbo trabannt @ Aug 20 2008, 17:30) *
'r-ati ai dreacului cu raliul asta ! ca numai in cacatul ala de monaco se mai organizeaza in oras! tampitilor, vreti sa ajungem ca monaco?

Esti nebun, ar fi groaznic. La cum stiu eu Romania, am ajunge probabil la nivelul lor doar la preturi. Si ai aparea tu si punkt pe imobiliare sa ziceti ca e bine si justificat. laugh.gif laugh.gif Si renderman cu un gun, ceva biggrin.gif

Ontopic, parca totusi au mai fost curse in orase...
ticodriver
QUOTE (turbo trabannt @ Aug 20 2008, 17:30) *

Ca se si compara Bucurestiu' cu Monaco biggrin.gif - poate doar la numaru' de beshinoshi cu fitze pe metru' patrat - da cred ca-i luam la capitolu' asta.

PS: sa nu uitam de pitzipoancele cu botic tuguiat bandit.gif
Morticia
QUOTE (ciureanuc @ Aug 20 2008, 17:32) *
:-) nu e suficient, zic eu... Apropos, pe ce bani s-a facut modernizarea? era nevoie, la un trafic normal, de modernizare?? Arata rau inainte de raliu?

Mda, eu stiu ca soferul frustrati de aceste chinuri groaznice din saptamana fatidica isi va dori minim un BJ in timp ce sta blocat in trafic, drept compensatie.... A, si sa ii puna organizatorii termopane la bucatarie, dar asta e, ghinion...
turbo trabannt
QUOTE (Morticia @ Aug 20 2008, 16:34) *
Esti nebun, ar fi groaznic. La cum stiu eu Romania, am ajunge probabil la nivelul lor doar la preturi. Si ai aparea tu si punkt pe imobiliare sa ziceti ca e bine si justificat. laugh.gif laugh.gif Si renderman cu un gun, ceva biggrin.gif

Ontopic, parca totusi au mai fost curse in orase...

pai asta inteleg sa explic patrunsilor de circuit : in alte orase mult mai bengoase se face acest circuit in oras.

si ma doare in spate cata spaga a luat videanu sau nu stiu care. parca spaga nu lua ca il organiza in afara orasului pe vreo autostrada din alea "construite" biggrin.gif
xdaniel
QUOTE (Morticia @ Aug 20 2008, 17:13) *

Sunt OPT zile de blocare a strazilor respective. E cu totul altceva.

QUOTE (ciureanuc @ Aug 20 2008, 16:40) *
Votati!

Nu sunt de acord cu formula 3. As fi fost de acord cu formula 1. Pentru formula 3 NU MERITA DERANJUL si sunt total contra.

QUOTE (Morticia @ Aug 20 2008, 17:38) *
1) Mda, eu stiu ca soferul frustrati de aceste chinuri groaznice din saptamana fatidica isi va dori minim un BJ in timp ce sta blocat in trafic, drept compensatie....
2) A, si sa ii puna organizatorii termopane la bucatarie, dar asta e, ghinion...

1) Esti dezgustatoare!
2) Tu stii cati decibeli emite o masina de curse de formula 3? Ce termopan din lume opreste zgomotul ala? Nu ca mi-ar pasa prea mult de securistii din zona dar cunosc firme deranjate si cu activitatea data peste cap. Pe alea cine le despagubeste? Si pe mine, care colaborez cu ele si care acum ajung mult mai greu in zona lor?
vata_pa_batz
QUOTE (xdaniel @ Aug 20 2008, 22:43) *
2) Tu stii cati decibeli emite o masina

Catastrooofaaaa w00t.gif

Iar esti pe voleu laugh.gif
xdaniel
QUOTE (vata_pa_batz @ Aug 20 2008, 23:50) *
Catastrooofaaaa w00t.gif

Iar esti pe voleu laugh.gif

Flame idiot! Nu-ti voi raspunde.
turbo trabannt
QUOTE (xdaniel @ Aug 20 2008, 23:43) *
2) Tu stii cati decibeli emite o masina de curse de formula 3? Ce termopan din lume opreste zgomotul ala?

oare cate veverite vor face infarct de la zgomot? sad.gif
xdaniel
QUOTE (turbo trabannt @ Aug 21 2008, 00:28) *
oare cate veverite vor face infarct de la zgomot? sad.gif

Probabil ca atatea: finger.gif finger.gif finger.gif finger.gif finger.gif finger.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.