Sunteti de acord cu acest circuit de Formula in Bucuresti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5

iozefini

QUOTE (Morticia @ Aug 22 2008, 17:37) *
Tocmai ca traiesc aici si vad ce imbecili pot fi unii in trafic.
Zilnic sunt intesectii blocate si se sta aiurea in masini pentru ca niste retardati intra in intersectie "ca au ei verde" desi e clar ca nu au unde sa se duca si vor ramane blocati.]
Zilnic trec idioti pe strada cu tot felul de troace de masini "tunate" care in afara de zgomot si disconfort estetic nu au nimic.
Zilnic exista niste lucrari pe undeva care stagneaza de un milion de ani si ingreuneaza traficul.
Zilnic se lucreaza la proiecte rezidentiale negandite din punct de vedere al infrastructurii care vor aduce/aduc masini in plus pe aceleasi cai de acces sufocate deja.
Zilnic oamenii merg la hypermarket in centru contribuind in plus la aglomerarea unor zone care numai libere nu erau.

Si toatea astea nu imi aduc nimic.

si peste toate astea cu care sunt perfect de acord vine si bomboana pe coliva dar sub numele de show.....
Morticia
QUOTE (iozefini @ Aug 22 2008, 17:40) *
si peste toate astea cu care sunt perfect de acord vine si bomboana pe coliva dar sub numele de show.....

Da, si exact de aia nu mai poate toata lumea.
Fa ceva sa schimbi celellate care tin 365 de zile pe an si dupa aia rezolva o problema TEMPORARA de doar 8 zile.
N-ai cu cine...

iozefini
daca asta e durerea ta adica ce fac eu atunci da-mi voie sa iti spun ca nu am troaca tunata,fac tot posibilul sa aproximez daca pot traversa sau nu o intersectie,nu lucrez la amenajari drumuri,nu am pus eu hypermarketul in centrul orasului si nici nu am dat avize de constructie pt ansambluri rezidentiale in zone deja sufocate.
daca la primele 2 chestii tin de mine restul intreba-l pe videanu sau mai nou pe oprescu.
Morticia
QUOTE (iozefini @ Aug 22 2008, 17:47) *
daca asta e durerea ta adica ce fac eu atunci da-mi voie sa iti spun ca nu am troaca tunata,fac tot posibilul sa aproximez daca pot traversa sau nu o intersectie,nu lucrez la amenajari drumuri,nu am pus eu hypermarketul in centrul orasului si nici nu am dat avize de constructie pt ansambluri rezidentiale in zone deja sufocate.
daca la primele 2 chestii tin de mine restul intreba-l pe videanu sau mai nou pe oprescu.

Nu te acuzam pe tine in mod direct. Era o problema de prioritati.
Prefer sa ma plang/demonstrez public etc etc pentru a incerca sa rezolv ceva ce ma deranjeaza zi de zi, nu ceva temporar care imi si aduce, totusi, un pic de spectacol.
iozefini
scuze pt replica cam dura.am crezut ca ma acuzi direct pe mine.eu prefer sa cred ca normalizarea rahatului asta de trafic incepe de la fiecare.sunt convins ca va mai trece mult timp pana cand tot bizonul va intelege ca daca sta mot in mijlocul intersectiei nu aduce nimic bun.
si cu toate astea nu vad o idee buna sa sufoci si mai mult un trafic deja varza.
Morticia
QUOTE (iozefini @ Aug 22 2008, 17:54) *
scuze pt replica cam dura.am crezut ca ma acuzi direct pe mine.eu prefer sa cred ca normalizarea rahatului asta de trafic incepe de la fiecare.sunt convins ca va mai trece mult timp pana cand tot bizonul va intelege ca daca sta mot in mijlocul intersectiei nu aduce nimic bun.
si cu toate astea nu vad o idee buna sa sufoci si mai mult un trafic deja varza.

Offtopic:
Erau unii care faceau Stickere cu "Eu nu blochez intersectia" cca macar sa inteleaga idiotii din spate care claxoneaza cand vad ca tu, om normal la cap, nu vrei sa te bagi chiar daca ai verde dar e plin.

Nu stiu daca e o idee buna sau nu, eu as suporta opt zile de trafic ingreunat pentru cursa.
Totusi am incercat (si cam reusit) sa evit zonele respective zilele astea.
iozefini
tot offtopic:
poti sa ai stickerul cat luneta de la masina,bizonul tot bizon ramane....

JJOne
QUOTE (dracon @ Aug 22 2008, 17:10) *
Oameni si animale transformati in cobai obligati sa-si testeze rezistenta la crapat venele si la decibelii de la care iti da sangele pe nas - asa ca paziti-va timpanele cei care au de gand sa dea p'acolo... ca de cei cei locuiesc in blocurile de pe 13 Sept nu mai vorbesc, aia se duc direct la balamuc!

1. E in centrul orasului, ce naiba sa caute animalele pe acolo.
2. Cei de pe 13 septembrie pot sa isi inchirieze spatiile turistilor, ca la Monaco, sau sa se uite la cursa.
3. Traficul nu pare prea ingreunat.
Morticia
QUOTE (JJOne @ Aug 22 2008, 18:44) *
1. E in centrul orasului, ce naiba sa caute animalele pe acolo.
2. Cei de pe 13 septembrie pot sa isi inchirieze spatiile turistilor, ca la Monaco, sau sa se uite la cursa.
3. Traficul nu pare prea ingreunat.

Nu prea au cui sa inchirieze, aparent romanii nu au fost prea interesati de event. Pacat.
criztu

QUOTE (ticodriver @ Aug 20 2008, 16:58) *
Am votat NU si nu pt. ca raliul in sine ar fi un lucru rau. Ci pentru faptul ca Bucuresti-ul nu are infrastructura necesara macar pt. a-si acoperi cu succes traficul de zi cu zi.

circuitu e prin juru casei poporului, nu deranjeaza nici pe drq acolo e pustiu oricum.
xdaniel
QUOTE (Morticia @ Aug 22 2008, 18:49) *
Nu prea au cui sa inchirieze, aparent romanii nu au fost prea interesati de event. Pacat.

Daca era cursa de formula unu imi luam si eu bilet. Dar formula trei?! Rahat de doi bani. Daca vrei sa faci imagine si impresie si blochezi o capitala europeana, macar sa o faci ca sa-i vezi pe cei mai buni, nu pe aia de mana a doua. Nici macar Nigel Mansell nu mai vine!
iozefini
QUOTE (criztu @ Aug 22 2008, 21:43) *
circuitu e prin juru casei poporului, nu deranjeaza nici pe drq acolo e pustiu oricum.

poate in casa poporului e pustiu ca in rest numai orb sa fi si tot vezi stiva de masini
xdaniel
QUOTE (criztu @ Aug 22 2008, 21:43) *

Uite un provincial care a vazut numai in poze cladirea aia! Breeeeeeeeeeeeeee, ce e in jurul "casei poporului"? Nu cumva e plin de blocuri de locuinte? (majoritatea apartamentelor fiind inchiriate de firme care au acum activitatea data peste cap)
criztu
QUOTE (xdaniel @ Aug 22 2008, 21:36) *
AU PUS MANA TIGANII (si de-alde Morticia) pe centrul Bucurestiului... Era PLIN de tigani, de mancatori de seminte si de muieri creole cu par vopsit (de obicei blond) cu radacinile negre pana-corbului.
edit:
Si [mai era plin si] de vanzatori ambulanti (tot tigani, evident)!

au pus tiganii mana, pt ca ceashca i-a dat afara pe bucurestenii din zona, ca sa demoleze el tot sa ne bage pe toti in custi de beton. ceashca e sursa dezastrului din zona ... e un mare puroi zona Sf.Gheorghe, Unirii, Izvor, Chirigiu, 13 sept. sper sa moara etern cine l-o fatat pe ceashca.
xdaniel
QUOTE (criztu @ Aug 22 2008, 21:50) *
au pus tiganii mana, pt ca ceashca i-a dat afara pe bucurestenii din zona, ca sa demoleze el tot sa ne bage pe toti in custi de beton. ceashca e sursa dezastrului din zona ... e un mare puroi zona Sf.Gheorghe, Unirii, Izvor, Chirigiu, 13 sept. sper sa moara etern cine l-o fatat pe ceashca.

Asa e. Unul dintre motivele pentru care urasc Rusia atat de tare asta este. A facut posibila egalitatea intre romani si tigani si amestecul rasial. Comunismul a facut posibila ridicarea tiganilor... Tiganii ar trebui sa-i faca lui ceausescu un mare monument!
criztu
QUOTE (xdaniel @ Aug 22 2008, 21:47) *
Uite un provincial care a vazut numai in poze cladirea aia! Breeeeeeeeeeeeeee, ce e in jurul "casei poporului"? Nu cumva e plin de blocuri de locuinte? (majoritatea apartamentelor fiind inchiriate de firme care au acum activitatea data peste cap)

ma lasi ? e spatiu cacalau pe traseul ala. macar ai vazut si tu harta circuitului ? http://tibinews.files.wordpress.com/2007/0...harest-ring.jpg

uite-te bine, e pus-tiu ab-so-lut
iozefini
QUOTE (criztu @ Aug 22 2008, 21:58) *
ma lasi ? e spatiu cacalau pe traseul ala. macar ai vazut si tu harta circuitului ? http://tibinews.files.wordpress.com/2007/0...harest-ring.jpg

omuuuu aia e o poza probabil de pe google maps.cam ce vroiai sa vezi acolo?
xdaniel
QUOTE (criztu @ Aug 22 2008, 21:58) *

Cumetre, n-am nevoie sa vad harta circuitului. Acum juma' de ora eram acolo. Poluarea fonica vine nu atat de la masini cat de la niste boxe foarte puternice care se aud de la EROILOR! LA OPERA! Deja au pus muzica house, astept in curand si manele...
criztu
QUOTE (iozefini @ Aug 22 2008, 22:06) *
omuuuu aia e o poza probabil de pe google maps.cam ce vroiai sa vezi acolo?

pai sa-ti explic ? la dreapta si la stanga de casa poporului e maidan (parcu izvor pe stanga si balarii de-a dreptu pe dreapta)
splaiul din fata casei poporului sunt nush ce departamente guvernamentale, si mergand spre unirii e prea putina activitate, poti taia linistit traficu acolo ca pe-acolo merge lumea doar de forma, ca e bun pavaju nu ca ar avea nevoie.
in spatele casei poporului e iar o cladire guvernamentala, si cu marriotu, care castiga baban pe faza cu circuitu.
singura portiune care trage ponoasele sunt cele cateva blocuri de pe dreapta langa mariot, care au nijte magazine la parter si multi locatari, dar presupun ca le da nejte despagubiri, aia ce ar suferi..

QUOTE (xdaniel @ Aug 22 2008, 22:08) *
Cumetre, n-am nevoie sa vad harta circuitului. Acum juma' de ora eram acolo. Poluarea fonica vine nu atat de la masini cat de la niste boxe foarte puternice care se aud de la EROILOR! LA OPERA! Deja au pus muzica house, astept in curand si manele...

anu trecut auzeam masinile din circuit in Dr.Taberei, deci zgomotu e nasol. iar cu muzica data la max, asa se face mereu la toate spectacolele din fata casei poporului ... ma gandesc serios daca nu au pe bune o afacere pilosii care stau in blocurile de pe splai, cu primaria, sa le dea bani babani pt 'deranjul' permanent
xdaniel
QUOTE (criztu @ Aug 22 2008, 22:15) *
pai sa-ti explic ? la dreapta si la stanga de casa poporului e maidan (parcu izvor pe stanga si maidan de-a dreptu pe dreapta)
splaiul din fata casei poporului sunt nush ce departamente guvernamentale, si mergand spre unirii e prea putina activitate, poti taia linistit traficu acolo ca pe-acolo merge lumea doar de forma, ca e bun pavaju nu ca ar avea nevoie.
in spatele casei poporului e iar o cladire guvernamentala, si cu marriotu, care castiga baban pe faza cu circuitu.
singura portiune care trage ponoasele sunt cele cateva blocuri de pe dreapta langa mariot, care au nijte magazine la parter si multi locatari, dar presupun ca le da nejte despagubiri, aia ce ar suferi

Vorbesti de parcul Izvor de parca ar fi Herastrau. E o distanta foarte mica intre Palatul Parlamentului si blocurile de locuinte din jur. Si e spatiu deschis prin care se propaga sunetele fara probleme, nu exista copaci (doar tufisuri si copacei).
iozefini
QUOTE (criztu @ Aug 22 2008, 22:15) *
pai sa-ti explic ? la dreapta si la stanga de casa poporului e maidan (parcu izvor pe stanga si balarii de-a dreptu pe dreapta)
singura portiune care trage ponoasele sunt cele cateva blocuri de pe dreapta langa mariot, care au nijte magazine la parter si multi locatari, dar presupun ca le da nejte despagubiri, aia ce ar suferi..

mergand spreunirii nu e activitate??????si masinile pe unde merg?zboara?merge lumea de forma?esti din bucuresti ?
criztu
QUOTE (iozefini @ Aug 22 2008, 22:22) *
mergand spreunirii nu e activitate??????si masinile pe unde merg?zboara?merge lumea de forma?esti din bucuresti ?

e aiurea, tu vrei sa zici ca daca opreste masina la colt si merge 100m pe jos pana la cele cateva firme de pe splai din apropierea casei poporului e mare pierdere... nu vrei circuitul, nu vrei, dreptul tau biggrin.gif
iozefini
lasa dracu firmele eu vorbesc strict de trafic pe care tu il vezi ca fiind inexistent in zona
Morticia
Pana una-alta a trecut si asta, nu ati murit, si se revine la traficul "mirific" de zi cu zi,
Cursa a fost frumoasa, desi ai nostri mai au de invatat la organizare, dar macar am vazut masini adevarate si circuitul mi se pare promitator.
Cupa Dacia Logan cam plictisitoare, mai ales venind dupa calificari GT sau cursa F3, dar am reusit sa nu adorm pe parcurs.
Ne vedem la anul!!

P.S. Sunetul de Lambo de cursa rullz. Sau de Corvette.... Desi preferata mea a fost Vertigo. biggrin.gif
ciureanuc
QUOTE (Morticia @ Aug 24 2008, 20:04) *
Pana una-alta a trecut si asta, nu ati murit, si se revine la traficul "mirific" de zi cu zi,
Cursa a fost frumoasa, desi ai nostri mai au de invatat la organizare, dar macar am vazut masini adevarate si circuitul mi se pare promitator.
Cupa Dacia Logan cam plictisitoare, mai ales venind dupa calificari GT sau cursa F3, dar am reusit sa nu adorm pe parcurs.
Ne vedem la anul!!

P.S. Sunetul de Lambo de cursa rullz. Sau de Corvette.... Desi preferata mea a fost Vertigo. biggrin.gif

So, a trecut deja??
Sondajul arata aproximativ 50/50 la voturi... am impresia ca se va organiza si anul viitor...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.