Salut,
Tocmai am revenit aseara din Sharm, cu celebra cursa Tarom care a avut accident duminica. Despre accident cred ca ati citit cu totii asa ca nu am sa mai pomenesc si eu...In schimb, pot sa va spun ca Sharm nu a fost nici pe departe cea mai buna optiune pt Revelion...sau poate hotelul la care am fost noi...Petrecerea a inceput la 7, iar la 1 si un pic deja de trimiteau in camere...asta e...
In rest, a fost relativ ok, am prins si zile bune de plaja, ne-am bronzat, prietenul meu a facut snorkeling si a fost incantat la culme, am cumparat si o excursie optionala si astfel am ajuns sa ne dam cu jeep-urile prin desert, sa mancam la beduini si sa ne plimbam cu camilele pe malul marii...de cumparat nu am cumparat prea multe, majoritatea lucrurilor sunt de proasta calitate si de cele mai multe ori arabii incearca sa te traga pe sfoara...aurul nu este nici pe departe atat de ieftin pe cat credeam eu, asa ca nu ne-am atins de nimic...suveniruri, saluri...
E posibil ca din cauza accidentului cu avionul sa fii pierdut noi cva din vedere...si spun asta pentru ca desi mi-a placut acest jur, nu am reusit sa ii gasesc farmecul de care s-a tot vb pe forum...e plin de rusi si italieni, arabii trag de tine pe strada (cica asta e chestie de cultura...pacat ca asta inteleg unii prin traditii si cultura), e multa mizerie, dezordine in trafic....singurul aspect minunat al acestei excursii a fpst Marea Rosie...perfecta, incomparabila cu Marea Neagra sau Mediterana...minunataaaaa...
Cam atat despre Sharm...o fi din cauza ca am sarit din avion?