Ce tara va mai fi atacata de Rusia?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

ex_terminator

eu zic ca Ucraina
fotoland
Eu cred ca America va fi viitoarea tinta. Se aliaza rusu' cu iranianu', fac pace cu evreii, dupa care vom avea o noua ordine mondiala.

shmecherul
Urmeaza MOLDOVA!
vandalul33
vor crimeea imperialistii rusi.
dracon
Ce tara va mai fi atacata de Rusia?

Rusia nu a atacat Georgia. La modul miselesc, cum a atacat Bush & Clica Serbia in 1999 si Irakul in 2003, sau cum a atacat Israelul in 2006 Libanul. Cei care au atacat (da, miseleste, dupa pattern yankeu si/sau evreiesc) au fost georgienii lu' Saakasvili (copilu' de mingi a lu' Bush Cheney et co) care, in noaptea de 7 spre 8 august au navalit in Capitala Osetiei de Sud si au masacrat in jur de 1400 de oameni, majoritatea cu cetatenie rusa, inclusiv cativa militari rusi din efectivul de mentinere a pacii stationat acolo in virtutea unui acord din 1992 intre Rusia si Georgia.

Kapeesh?
Valentin_Stan
Putin a pus ochii pe Bucuresti.
S-a zis cu noi.
colt45
QUOTE (Valentin_Stan @ Aug 19 2008, 17:20) *
S-a zis cu noi.

ole.... o sa vina armata rosie sa asfalteze bucurestiul .... poate termina si pasajul de la basarab si strapungerea de la baneasa rolleyes.gif

dupa ce termina treaba se cara inapoi, nu? huh.gif

vata_pa_batz
QUOTE (colt45 @ Aug 19 2008, 16:24) *
ole.... o sa vina armata rosie sa asfalteze bucurestiul .... poate termina si pasajul de la basarab si strapungerea de la baneasa rolleyes.gif

Da' vor duce cu ei si rezerva strategica de palinca laugh.gif
Molnjer
QUOTE (dracon @ Aug 19 2008, 17:19) *
Rusia nu a atacat Georgia. La modul miselesc, cum a atacat Bush & Clica Serbia in 1999 si Irakul in 2003, sau cum a atacat Israelul in 2006 Libanul. Cei care au atacat (da, miseleste, dupa pattern yankeu si/sau evreiesc) au fost georgienii lu' Saakasvili (copilu' de mingi a lu' Bush Cheney et co) care, in noaptea de 7 spre 8 august au navalit in Capitala Osetiei de Sud si au masacrat in jur de 1400 de oameni, majoritatea cu cetatenie rusa, inclusiv cativa militari rusi din efectivul de mentinere a pacii stationat acolo in virtutea unui acord din 1992 intre Rusia si Georgia.

Kapeesh?

1. Serbia a fost atacata de NATO si pe buna dreptate.
2. Irakul a fost atacat dupa ce Bagadadul a refuzat sa indeplineasca conditiile SUA. A existat chiar si un ultimatum.
3. Israelul a tacat justificat Libanul din moment ce libanezii au fost cei care au provocat conflictul.
4.Conflictul actual a fost incurajat deliberat de Rusia din moment ce sustine provinciile separatiste care fac parte din Georgia.
Valentin_Stan

QUOTE (colt45 @ Aug 19 2008, 17:24) *

Numai dupa ce NATO ii da ultimatumul ... asta inseamna cam dupa 10 ani.

Nu o sa mai te cheme colt45 , ci Ivan45.
criztu
UNGARIA
dracon
QUOTE (Valentin_Stan @ Aug 19 2008, 17:20) *
S-a zis cu noi.

LOL de LOL laugh.gif
Hehe, poate asa sa se mai aleaga ceva de tarisoara asta aflata in deriva ireversibila - si care tarisoara si popor au crezut ca se mantuie prin aderarea la nato si ue. Nu, piciorul lui Dumnezeu pe care spera sa-l prinda Romania, nu se afla nici in Nato, nici in UE! Si, evident, nici la Moscova..
motanul13
QUOTE (Molnjer @ Aug 19 2008, 17:26) *
1. Serbia a fost atacata de NATO si pe buna dreptate.
Pe dreptatea cui ?
2. Irakul a fost atacat dupa ce Bagadadul a refuzat sa indeplineasca conditiile SUA. A existat chiar si un ultimatum.
Da` cine o fi US sa ii puna conditii ?
3. Israelul a tacat justificat Libanul din moment ce libanezii au fost cei care au provocat conflictul.
L-a tacat ce mai ...
4.Conflictul actual a fost incurajat deliberat de Rusia din moment ce sustine provinciile separatiste care fac parte din Georgia.
Da , rusii i-au zis lui Saka "Ia ataca-ne tu oleaca , sa avem motiv sa iti dam in gura !"

colt45
QUOTE (Valentin_Stan @ Aug 19 2008, 17:26) *
Numai dupa ce NATO ii da ultimatumul ... asta inseamna cam dupa 10 ani.

beton .... insemna ca se rezolva si problema autostrazilor rolleyes.gif

QUOTE (Valentin_Stan @ Aug 19 2008, 17:26) *
Nu o sa mai te cheme colt45 , ci Ivan45.

nicidecum .... eu sunt frate cu padurea ... cu padurea de pruni ... iar Ivan apreciaza la colt45 ... si respecta smoke.gif
Molnjer
Motane tie iti arde glume ?

1. Serbia e caz inchis, s-a dovedit si toti au fost de acord ca Serbia trebuia oprita atunci.
2.SUA e singura mare putere care a rmas dupa 1991 si care in 2003 a terminat treaba inceputa in 1991. Saddam era un dictator si nimeni nu i-a plans de mila pentru soarta avuta. Oricum SUA a respectat cutumemele si legislatia international privind declaratia de razboi.
3. Mda aia din Hezbollah sunt niste sfinti care au fost agresati de ticalosii de evrei.
4.Rusii tot elibereaza si protejeaza populatiile vecine de cand au scapat de sub mongoli si suedezi. Am dus-o foarte bine sub eliberatorii rusii, nu ?
tihomir
4.Rusii tot elibereaza si protejeaza populatiile vecine de cand au scapat de sub mongoli si suedezi. Am dus-o foarte bine sub eliberatorii rusii, nu ?

Ai spus o prostie si omul ti-a atras atentia acum o dai in diverse. Uiti ca Georgia a inceput prima cu razbelu`.

Si ca sa fiu ontopic cred ca urmeaza Ucraina pe lista, partea de est o sa vrea independenta de Kiev, incepe razboi civil, apoi intra rusii sa-si protejeze rusofonii lor si sa le dea o mana de ajutor cu independenta.
motanul13
QUOTE (Molnjer @ Aug 19 2008, 18:00) *
Motane tie iti arde glume ?

1. Serbia e caz inchis, s-a dovedit si toti au fost de acord ca Serbia trebuia oprita atunci.
2.SUA e singura mare putere care a rmas dupa 1991 si care in 2003 a terminat treaba inceputa in 1991. Saddam era un dictator si nimeni nu i-a plans de mila pentru soarta avuta. Oricum SUA a respectat cutumemele si legislatia international privind declaratia de razboi.
3. Mda aia din Hezbollah sunt niste sfinti care au fost agresati de ticalosii de evrei.

Nu imi arde de glume , dar corect ar fi sa tratezi cu aceiasi unitate de masura ambele parti .

1. Toti mai putin Rusia . Nu crezi ca , daca vor sa se tina cont de parerea lor , ar fi trebuit sa tina si ei cont de parerea Rusiei in privinta Serbiei ?
2. Nici eu nu ii plang de mila lui Saddam , dar ma intreb , in Coreea de Nord nu e dictatura ? Ba chiar cu arme nucleare reale , nu inchipuite ?
3. Sfinti nu sunt nici unii , nici ceilalti .
4. Rusii isi protejaza sfera de influenta . Daca tu ai fi fost conducatorul unei tari , nu ai fi facut-o ???
turbo trabannt
QUOTE (motanul13 @ Aug 19 2008, 17:13) *
Nu imi arde de glume , dar corect ar fi sa tratezi cu aceiasi unitate de masura ambele parti .

1. Toti mai putin Rusia . Nu crezi ca , daca vor sa se tina cont de parerea lor , ar fi trebuit sa tina si ei cont de parerea Rusiei in privinta Serbiei ?
2. Nici eu nu ii plang de mila lui Saddam , dar ma intreb , in Coreea de Nord nu e dictatura ? Ba chiar cu arme nucleare reale , nu inchipuite ?
3. Sfinti nu sunt nici unii , nici ceilalti .
4. Rusii isi protejaza sfera de influenta . Daca tu ai fi fost conducatorul unei tari , nu ai fi facut-o ???

motane , ce parere ai de cehoslovacia in '68? cred ca esti destul de in varsta sa iti aduci aminte ca atunci ca si acum rusii efectuau manevre la granita tarii care urma sa fie invadata.

si atunci ca si acum rusii au primit o cerere de "ajutor". atunci era pcc-ul si factiunea hardline din ea, acum separatistii.

rusia a intrat in georgia si chiar in regiuni fara nici urma de mandat international. nicaieri nu era prevazut dreptul pischiperilor sa atace. aici e esenta problemei : rusia se pisa in acest moment pe sistemul mondial de securitate, de tratate si aliante. ceea ce de la punctul 1-4 nu s-a facut niciodata.
motanul13
QUOTE (turbo trabannt @ Aug 19 2008, 18:17) *
motane , ce parere ai de cehoslovacia in '68? cred ca esti destul de in varsta sa iti aduci aminte ca atunci ca si acum rusii efectuau manevre la granita tarii care urma sa fie invadata.
Eram foarte in varsta si atunci . Aveam aproape 5 ani ! biggrin.gif
si atunci ca si acum rusii au primit o cerere de "ajutor". atunci era pcc-ul si factiunea hardline din ea, acum separatistii.
Trabi , inca o data iti spun . Tot spatiul ex-sovietic este sfera de influenta a Rusiei . Indiferent cine va fi la conducerea Rusiei , ea isi va apara acest spatiu .
rusia a intrat in georgia si chiar in regiuni fara nici urma de mandat international. nicaieri nu era prevazut dreptul pischiperilor sa atace. aici e esenta
Si dreptul georgienilor sa bombardeze unde era ? Pentru ca Rusia a intrat in Georgia DUPA bombardamentele georgiene
problemei : rusia se pisa in acest moment pe sistemul mondial de securitate, de tratate si aliante. ceea ce de la punctul 1-4 nu s-a facut niciodata.
In sfarsit ai inteles esenta problemei !
De cand ma chinui sa iti explic asta !
alalaltu
QUOTE (motanul13 @ Aug 19 2008, 17:13) *

Au tinut. Sau cum crezi ca a aparut UNSC 1244? Acum nu mai au motiv sa tina cont de parerea astiora, fiindca tot aia fac.
turbo trabannt
motane, acum sper ca intelegi de ce sunt contra rusilor . asa de tare nu au comis -o de la afganistan incoace.

tot asa manevre, manevre si chemarea lebedei .

este tragic ca rusia nu intelege ca poate exista cooperare in europa si ca isi rateaza o sansa istorica.

QUOTE (alalaltu @ Aug 19 2008, 17:26) *
Acum nu mai au motiv sa tina cont de parerea astiora, fiindca tot aia fac.

nu numai rusii. daca rusii get away with it, toti dar toti pot sa faca ce vor. este foarte grav asta.

nu de dragul georgiei per se este lupta acum.
alalaltu
Alea 2 judete le vor pastra rusii ca si pana acum. Insa eu nu vad nimic rau in asta. Acum granitele is stabilite, restul Georgiei va fi NATO...la granita Rusiei again biggrin.gif
motanul13
QUOTE (turbo trabannt @ Aug 19 2008, 18:35) *
motane, acum sper ca intelegi de ce sunt contra rusilor . asa de tare nu au comis -o de la afganistan incoace.
Cine ii iubeste ? Problema este sa vezi realist lucrurile , nu prin prisma dorintelor tale .
tot asa manevre, manevre si chemarea lebedei .
Asta-i tactica lor .
este tragic ca rusia nu intelege ca poate exista cooperare in europa si ca isi rateaza o sansa istorica.
Tu daca ai fi calcat pe bataturi in propria curte , cum ai proceda ?
nu numai rusii. daca rusii get away with it, toti dar toti pot sa faca ce vor. este foarte grav asta.
Vrei sa spui ca pana acum o faceau doar americanii . Acum o fac si rusii .
nu de dragul georgiei per se este lupta acum.
In nici un caz de dragul Georgiei !

Ovidiu93
QUOTE (turbo trabannt @ Aug 19 2008, 18:17) *

rusia a intrat in georgia si chiar in regiuni fara nici urma de mandat international. nicaieri nu era prevazut dreptul pischiperilor sa atace. aici e esenta problemei : rusia se pisa in acest moment pe sistemul mondial de securitate, de tratate si aliante. ceea ce de la punctul 1-4 nu s-a facut niciodata.

Spatiu ex-sovietic --> Romania. Unde e armata rusa ?
m3th0dman
Rusii nu vor mai ataca in curand alta tara; ei pur si simplu vor independenta Ceceniei de Sud, asa cum altii au vrut independenta Kosovo.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.