QUOTE (kriiss @ Aug 8 2008, 17:32)

Tu citesti inainte ce scrii pe aici ? Transnistria nu a fost niciodata pamant romanesc(Basarabia a fost pana la Nistru) ...ea a fost alipita Moldovei sovietice in schimbul partii de sud a Basarabiei acum in componenta Ucrainei si , mai ales, pentru a provoca mereu frictiuni in zona pe principiul dezbina si stapaneste .
Miliarde venite din Romania ...de lei ...de euro ..? de fapt nici nu conteaza moneda...pai noi suntem rupti in fund ..fara infrastructura , fara nimic ..de unde atatea miliarde.
Din pacate Basarabia a fost suficient de rusificata ..daca ar fi vreun referendum cred ca sub 50% ar vota o unire cu Romania. Nici in perioada interbelica , atunci cand era in componenta Romaniei , nu era lapte si miere in zona ...au fost destule 'contre' care au rabufnit puternic in momentul retragerii armatei romane dupa ultimatumul sovietic din 1940 - armata romana a fost atacata de elemente proruse (mai ales evrei) care erau totusi cetateni romani.
Pai ce credeai ce voiam sa spun prin pact cu rusii? Normal ca Transnistria nu e pamant romanesc. Dar atacam acolo ca sa putem negocia ulterior altele. Nu-mi e foarte clar acum, trebuie sa ma gandesc. Dar merita incercat ceva pe spinarea Ucrainei, care e oricum un stat artificial fara nici un pic de coeziune.
"armata romana a fost atacata de elemente proruse (mai ales evrei) "? Stiuuuuuuuu. Dar stii si ce s-a intamplat pe urma, nu?
E aici un topic inchis pe chestia asta... Poate si-au invatat lectia.
QUOTE (tihomir @ Aug 8 2008, 17:38)

Da ce cu Kosovo aveau vreun parteneriat? Totusi nu cred ca au curajul sa intervina impotriva rusilor, cine are bomba atomica doarme linistit ca nimeni nu are curaj sa se ea de el chiar daca il cheama si Kim Jong Il....
Nu dau rusii cu bomba atomica pentru un petic de pamant (Osetia). Acolo se pot parui in liniste americanii si rusii. Abia isi mai testeaza armamentul conventional.