demolarea unor constructii ilegale in Craiova

ciureanuc

Am vazut azi la stiri... in Craiova primaria a demolat niste contructii ilegale facute pe terenul armatei. Tigani.
Niste tiganii si-au facut case si ele au fost demolate.
Nu tin cu ei: daca erau ilegale, si pe terenul armatei, decizia poate a fost corecta.
DAR:
Domnii mei, au asteptat pana au terminat casele? Mi se pare nesimtire si bataie de joc din partea primariei.
Nu sunt tigan, nu-i aprob de nici un fel, dar mi se rupea inima cand am vazut filmarile... nene, TERMINASERA CASELE! Erau din chirpici poate, nu stiu... dar sa-ti bati joc de atata munca?
Da, erau ilegale. De ce nu le-au spus din prima?? cand au vazut ca astia fac fundatii, etc., chiar nu a venit nimeni sa le spuna??

Pacat... de data asta tin cu rromii. sad.gif
colt45
cum mai si nu l-au chemat pe Fratini sau pe Maroni sa-i amprenteze? huh.gif dar pe aia mici i-au trimis la scoala? huh.gif

olteanul
Măi omule, tu uiți un lucru esențial: erau ridicate ilegal!
Care e problema ta, că nu le-au demolat din faza de construcție?
Cei care au început să construiască știau că nu au niciun drept acolo așa că pierderea le aparține în cunoștință de cauză.

Cine dintre voi ar avea tupeul să-și ridice o coșmelie pe un teren care nu i-a aparținut și nu-i va aparține niciodată?

Skizo
pentru ala care le plinge de mila tiganilor : sper sa-ti fure portofelu' ! si eventual sa-ti dea si-un cap in gura, sa te lase fara sosoni biggrin.gif
xdaniel
QUOTE (ciureanuc @ Aug 19 2008, 14:23) *
Am vazut azi la stiri... in Craiova primaria a demolat niste contructii ilegale facute pe terenul armatei. Tigani.
Niste tiganii si-au facut case si ele au fost demolate.
Nu tin cu ei: daca erau ilegale, si pe terenul armatei, decizia poate a fost corecta.
DAR:
Domnii mei, au asteptat pana au terminat casele? Mi se pare nesimtire si bataie de joc din partea primariei.
Nu sunt tigan, nu-i aprob de nici un fel, dar mi se rupea inima cand am vazut filmarile... nene, TERMINASERA CASELE! Erau din chirpici poate, nu stiu... dar sa-ti bati joc de atata munca?
Da, erau ilegale. De ce nu le-au spus din prima?? cand au vazut ca astia fac fundatii, etc., chiar nu a venit nimeni sa le spuna??

Pacat... de data asta tin cu rromii. sad.gif

Cumetre, esti nebun! sleep.gif In orice tara civilizata din lume casele construite ilegal se darama. Eu am vrut sa MUT pozitia unei FERESTRE pe casa mea in constructie (pe motiv ca arhitectul meu idiot a prevazut o fereastra spre nord cand e clar mai bine sa fie spre vest iar alt idiot a incurcat planurile duse spre aprobare la primarie) si aia care imi va face receptia a zis ca "e foarte greu, ne mai gandim".
cartman_sp99
QUOTE (ciureanuc @ Aug 19 2008, 14:23) *
Domnii mei, au asteptat pana au terminat casele?

Sa le faca paguba mai mare, de aia ! Baieti inteligenti aia, cinste lor ! laugh.gif
un huligan
QUOTE (cartman_sp99 @ Aug 22 2008, 07:28) *
Sa le faca paguba mai mare, de aia ! Baieti inteligenti aia, cinste lor ! laugh.gif

Exact ! Cu cat mai mare paguba in buzunarul garoilor, cu atat mai bine !
Poate alta data se gandesc de doua ori inainte sa-si ridice un "palat". Desi m-ar mira sa aiba atata minte. Si bun simt.

Mosotti
am sa-l imit pe basarab

daca sint ilegale se demoleaza
PUNCT
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.