AndrewRay
19th August 2008, 00:28
Caut un script de dating bine facut care sa aibe si limba romana, sa nu trebuiasca sa stau sa traduc eu.
Acesta poate fi si gratuit si platit. Are cineva vreo recomandare?
netul
19th August 2008, 00:57
osDate
PHPIzabi
Dolphin
Astea sunt free.
lord_ice
19th August 2008, 13:19
Cred ca cel putin 3 topicuri concrete despre site-uri de dating pe aici le-am scris eu aici pe softpedia deci foloseste search-ul...uite un thread cu denumiri sper sa nu iau warn, daca nemultumeste pe cineva sa stearga linkul, dar e la subiect!
MariusCristian
20th August 2008, 16:18
QUOTE (lord_ice @ Aug 19 2008, 14:19)

Cred ca cel putin 3 topicuri concrete despre site-uri de dating pe aici le-am scris eu aici pe softpedia deci foloseste search-ul...uite un thread cu
denumiri sper sa nu iau warn, daca nemultumeste pe cineva sa stearga linkul, dar e la subiect!
Simpatie.ro are ceva facut de la zero sau folosesc si ei un script clasic?
again
20th August 2008, 16:25
webDate ii zice celui de la simpatie.ro
MariusCristian
20th August 2008, 17:06
Multumesc.
lord_ice
20th August 2008, 19:47
Nu inteleg dc va aruncati la scripturi doar ptr ca-l foloseste ala si celallat, e o porcarie webdate, nu face nici 10% din social engine , phpfox sau altele!
MariusCristian
21st August 2008, 08:19
QUOTE (lord_ice @ Aug 20 2008, 20:47)

Nu inteleg dc va aruncati la scripturi doar ptr ca-l foloseste ala si celallat, e o porcarie webdate, nu face nici 10% din social engine , phpfox sau altele!
Pai nu asa face toate lumea? Daca vrei sa faci ceva te uiti intai sa vezi ce merge la altii. Oricum eu n-am intrat pan acum decat pe simpatie.ro (am zis ca are cerintele pe care le-as fi dorit si eu) si acum vreo 2-3 ani pe noi2.
Care ar fi ordinea recomandata (ptr free si ptr free+platit)?
lord_ice
21st August 2008, 08:24
Ok. Voi folositi webdate ce se folosea acum 5 ani
Ii astept pe cei cu initiativa, eu am folosit social engine, phpfox si alte 2 scripturi bunicele pentru clientii mei, si spun ca-s super!
Free : Dolphin si phpIzabi poate si OsDate si A-Dater Pro (dar nu le recomand insa deloc pe ultimele 2).
Payd: PhpFox, Social Engine (recomandarile mele , social engine is the best).
netul
21st August 2008, 15:15
De ce nu recomanzi osDate? Mi se pare cel mai usor de modificat din toate. Dolphin mi se pare f greoi si f incarcat.
PS. E chiar asa de greu de facut un script propriu de dating? Si eu vroiam sa instales unui din scripturile de mai sus si sa imi fac site de dating, dar mai bine incep eu de la zero un script propriu.
lord_ice
21st August 2008, 20:06
E mult de munca. Daca timpul tau nu costa mai multi bani decat aproximezi incasarile go ahead!
OsDate e mare ...stii bine...si prea putin "comod"
Xionz
14th November 2008, 20:19
QUOTE (lord_ice @ Aug 21 2008, 20:06)

E mult de munca. Daca timpul tau nu costa mai multi bani decat aproximezi incasarile go ahead!
OsDate e mare ...stii bine...si prea putin "comod"
Se poate sa ma ajutati cu instalarea OSdate ? Va rog mult imi da tot felul de erori si nu mai stiu ce sa mai fac .
Am Xampp server si nu stiu ce naiba de nu vrea sa se conecteze la database
Xionz
29th November 2008, 04:29
Reusit cu OSdate dar vorba voastra e complicat
Am cautat phpfox si social engine mi se par dragute ...
Acuma mai este si dolphin dar care din cate vad nu prea e gata .
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.