si sa ai in continuare permis de conducere si dreptul de a mai calca cativa prosti
daca asta e politia si justitia din Romania e momentul sa ne cumparam pusti, pentru ca altcineva nu ne mai apara
Dihorul Razboinic
18th August 2008, 21:15
Ma, poate a iesit din mare, cine stie? Cica e un localnic. Da' pe el cum de nu il calca altii cu masina cind sta pe plaja? Probabil il cunoaste toata lumea.
jamalex2000
18th August 2008, 21:32
pai ... a trbuit sa treaca de o bariera ca sa ajunga acolo...nu e numai el vinovat ci si paznicii jandarmii de la costinesti
cosmin_17
18th August 2008, 21:34
in ce lume traim,nici pe plaja nu mai suntem in siguranta
jamalex2000
18th August 2008, 21:37
hai dati-va de ceasul mortii...
CE CAUTA PERSONAJUL CU MASINA PE PLAJA?
mwlambo
18th August 2008, 21:41
oare ala nu a realizat ca sunt cam multi pietoni prin zona ca sa se poata misca cu tancu?
mithras
18th August 2008, 21:50
Eu cred ca nu e real.
E o inventie marca protv. Au pus o poza din spital si gata, oamenii cred. Nu mai credeti si voi toate minciunile.
galeo
18th August 2008, 21:53
si eu am fost in costinesti,si nu m-a lasat sa intru cu masina spre plaja,era o bariera pazita de un gardian,oare ala cum a trecut oare?
jamalex2000
18th August 2008, 21:56
alo galeo? tu ai jeep? esti bastinas? esti smecher?
NU? pai si atunci cum vroiai sa treci?
cosmin_17
18th August 2008, 22:32
QUOTE (galeo @ Aug 18 2008, 22:53)
si eu am fost in costinesti,si nu m-a lasat sa intru cu masina spre plaja,era o bariera pazita de un gardian,oare ala cum a trecut oare?
de spaga ai auzit?
ciureanuc
20th August 2008, 00:34
QUOTE (cosmin_17 @ Aug 18 2008, 22:32)
de spaga ai auzit?
Pe alte topicuri, creierele incinse (printre care si eu) se chinuie sa gaseasca solutii la intrabarea: "cum a ajuns Hitler la putere?" sau "cum a ajuns comunismul la putere"
Stiti cum? Exact pe pricipiul descris de articol/topic: Un smecher a gasit altii sa i se alture... primul era "mai cu X5", aia de s-au alaturat lui le-a placut sistemul - ca se dadea cu pumnul... au inceput sa domine pe cei slabi/PROSTI din jurul lor, au mai gasit altii "de treapta doi" sa li se alature... si uite asa s-a ajuns la nazism si comunism...
Daca smecherul cu X5 lua bataie de la toata plaja... daca asa era spiritul uman, indreptat spre dreptate, nici Hitler si nici Stalin nu ar fi facut nimic in lumea asta...