plaja sub rotile masinii

galeo

cred ca doar in Romania e posibil asa ceva,sa intre cu masina pe plaja
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/strivi...u-la-plaja.html
data
si sa ai in continuare permis de conducere si dreptul de a mai calca cativa prosti death.gif

daca asta e politia si justitia din Romania e momentul sa ne cumparam pusti, pentru ca altcineva nu ne mai apara

Dihorul Razboinic
Ma, poate a iesit din mare, cine stie? Cica e un localnic. Da' pe el cum de nu il calca altii cu masina cind sta pe plaja? Probabil il cunoaste toata lumea. huh.gif
jamalex2000
pai ... a trbuit sa treaca de o bariera ca sa ajunga acolo...nu e numai el vinovat ci si paznicii jandarmii de la costinesti
cosmin_17
in ce lume traim,nici pe plaja nu mai suntem in siguranta deadtongue.gif
jamalex2000
hai dati-va de ceasul mortii... biggrin.gif

CE CAUTA PERSONAJUL CU MASINA PE PLAJA?
mwlambo
oare ala nu a realizat ca sunt cam multi pietoni prin zona ca sa se poata misca cu tancu?

mithras
Eu cred ca nu e real.

E o inventie marca protv.
Au pus o poza din spital si gata, oamenii cred.
Nu mai credeti si voi toate minciunile.
galeo
si eu am fost in costinesti,si nu m-a lasat sa intru cu masina spre plaja,era o bariera pazita de un gardian,oare ala cum a trecut oare? huh.gif
jamalex2000

alo galeo? tu ai jeep? esti bastinas? esti smecher?

NU? pai si atunci cum vroiai sa treci?
cosmin_17
QUOTE (galeo @ Aug 18 2008, 22:53) *
si eu am fost in costinesti,si nu m-a lasat sa intru cu masina spre plaja,era o bariera pazita de un gardian,oare ala cum a trecut oare? huh.gif

de spaga ai auzit? biggrin.gif
ciureanuc
QUOTE (cosmin_17 @ Aug 18 2008, 22:32) *
de spaga ai auzit? biggrin.gif

Pe alte topicuri, creierele incinse (printre care si eu) se chinuie sa gaseasca solutii la intrabarea: "cum a ajuns Hitler la putere?" sau "cum a ajuns comunismul la putere"

Stiti cum? Exact pe pricipiul descris de articol/topic:
Un smecher a gasit altii sa i se alture... primul era "mai cu X5", aia de s-au alaturat lui le-a placut sistemul - ca se dadea cu pumnul... au inceput sa domine pe cei slabi/PROSTI din jurul lor, au mai gasit altii "de treapta doi" sa li se alature... si uite asa s-a ajuns la nazism si comunism...

Daca smecherul cu X5 lua bataie de la toata plaja... daca asa era spiritul uman, indreptat spre dreptate, nici Hitler si nici Stalin nu ar fi facut nimic in lumea asta...
Mosotti
se mai discuta pe generalitati
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.