Sursa in comutatie cu DH321

silicipi

Cum pot mari puterea unei surse in comutatie cu intergratul DH321? AM sa atasez si schema aproximativa a ei. Momentan sursa e folos intr-un DVD Player, si vreau sa o fac sa scoata cam +-25V, la vreo 3 Amp pt un amplif.Ma gandeam sa-i pun un tranzistor geb BU 408 pe care sa-l comande acest integrat sio sa maresc trafu choper, respectand infasurarile si ordinea lor, dar cu sarma mai groasa, sau cu untranzistor MOS-FET. Ma ajuta cineva?
bit 61
Nu prea poti cu un singur tranzistor sa obtii puterea solocitata.
In atasamant este o schema de sursa in comutatie care alimenteaza un amplificator de 700W.
Click pentru a vizualiza atașamentul
Este o schema in "full bridge".
Pentru tine ar fi buna una in "half bridge" sau "semipunte".

silicipi
Cum pot mari puterea unei surse in comutatie cu intergratul DH321? AM sa atasez si schema aproximativa a ei. Momentan sursa e folos intr-un DVD Player, si vreau sa o fac sa scoata cam +-25V, la vreo 3 Amp pt un amplif.Ma gandeam sa-i pun un tranzistor geb BU 408 pe care sa-l comande acest integrat sio sa maresc trafu choper, respectand infasurarile si ordinea lor, dar cu sarma mai groasa, sau cu untranzistor MOS-FET. Ma ajuta cineva?
silicipi
Asta vad dar mie imi trebuie ceva mai simplu si eficient, aia e ffff buna dar e si f mare, nu incape in cutia dvd-ului, pe care vreau sa o refolosesc, dar e prea mica si de asta vreau o sursa altfel ii puneam traf
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.