silicipi
18th August 2008, 19:20
Cum pot mari puterea unei surse in comutatie cu intergratul DH321? AM sa atasez si schema aproximativa a ei. Momentan sursa e folos intr-un DVD Player, si vreau sa o fac sa scoata cam +-25V, la vreo 3 Amp pt un amplif.Ma gandeam sa-i pun un tranzistor geb BU 408 pe care sa-l comande acest integrat sio sa maresc trafu choper, respectand infasurarile si ordinea lor, dar cu sarma mai groasa, sau cu untranzistor MOS-FET. Ma ajuta cineva?
bit 61
18th August 2008, 19:53
Nu prea poti cu un singur tranzistor sa obtii puterea solocitata.
In atasamant este o schema de sursa in comutatie care alimenteaza un amplificator de 700W.
Click pentru a vizualiza atașamentul
Este o schema in "full bridge".
Pentru tine ar fi buna una in "half bridge" sau "semipunte".
silicipi
18th August 2008, 20:03
Cum pot mari puterea unei surse in comutatie cu intergratul DH321? AM sa atasez si schema aproximativa a ei. Momentan sursa e folos intr-un DVD Player, si vreau sa o fac sa scoata cam +-25V, la vreo 3 Amp pt un amplif.Ma gandeam sa-i pun un tranzistor geb BU 408 pe care sa-l comande acest integrat sio sa maresc trafu choper, respectand infasurarile si ordinea lor, dar cu sarma mai groasa, sau cu untranzistor MOS-FET. Ma ajuta cineva?
silicipi
18th August 2008, 20:42
Asta vad dar mie imi trebuie ceva mai simplu si eficient, aia e ffff buna dar e si f mare, nu incape in cutia dvd-ului, pe care vreau sa o refolosesc, dar e prea mica si de asta vreau o sursa altfel ii puneam traf
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.