Nu am avut ce face si mi-am cumparat o gramada de LED-uri sa imi iluminez….casa . Probelma este ca sunt mult mai puternice decat m-am asteptat asa ca am ramas cu o gramada in plus. ................Eu le-am cumparat de la :
http://www.zexstar.com/index.php?cat=11 dar le dau mai ieftin ca vreau sa scap de ele . Firma asta de unde le-am luat este cea mai tare in LED-uri dar nu conteaza ….......... Hai ajutati-ma sa scap de ele… Contact : PM , tel 0723.576.561 ori vic6666@yahoo.com
Nu am nici o legatura directa cu cei de la www.zexstar.com . Doar am cumparat o gramada (chiar mult mai multe decat am nevoie) de LED-uri de la ei si sunt super incantat.
Vorbesti sa te afli in treaba . Pentru habarnisti diferenta de calitate se vede mai ales la spot si la luminozitate . Daca LED-ul da din el doar un cerculet rahitic si ceva in centru e varza , daca da un cerc plin de culoare si uniform e de calitate .
Am prezentat si eu un site care mi-a placut .
Si mai exista si scobitori ........... Si sa nu uit ... porcii zboara ....Stii ce ? Iti dau un milion de lei daca
Nu sunt normal . Am mai cumparat niste leduri pentru ca au super promotie
5 LEDuri Verzi 3mm 3000 mcd (valoare 55.000 lei) pentru cumparaturi intre 500.000 si 749.999 lei .
Daca vrei sa stii am vandut o mare parte din LEDurile pe care le aveam . Majoritatea oamenilor ma contacteaza pe mail (sau PM ) cumpara si atat . Nu posteaza nicaieri . Tu nu ai habar pe cati useri intereseaza sau cati cumpara asa ca dute cu cearta in alta parte - mister "bagator in seama"
Zexstar - Magazin virtual LED-uri si aplicatii cu LED-uri . Prima firma specializata in distributia de diode LED din Romania . .........
Ne intalnim in centru . Cand te hotarasti imi spui ............. noi suntem cei mai buni in LED-uri
Evident ca exista .............. Noi nu oferim asa ceva doar daca....
.... da-mi un mail la mail@zexstar.com sa iti vb cum ne vedem . Incepand de azi avem promotii grase
5 LEDuri Verzi 3mm 3000 mcd (valoare 55.000 lei) pentru cumparaturi intre 500.000 si 749.999 lei .
Zexstar Srl : Sediu : Strada xxxxxxx Nr.xx , Bucuresti . Tel : 072xxxxx (Luni-Vineri 12.00-20.00) Adresa virtuala : mail@zexstar.com