www.zexstar.com - magazin/site cu LED-uri
Pagini: 1, 2

vicFX

AIWAMAN consider ca ai exagerat cu comentariile gratuite la adresa mea sau a firmei mele .

In regulamentul de pe acest forum nu scrie nimic despre persoane juridice . In plus , sectiunile de publicitate de pe ambele site-uri moderate de tine sunt pline de anunuturi de la firme . Stii cum este , daca nu se depun eforturi pentru a stopa un anume lucru atunci inseamna ca este tolerat/permis ....

Totusi cel mai bine este o discutie civilizata pe privat . Nu am degand sa provoc un scandal aici sau in alta parte ....
AIWAMAN
01. Intrucat nu ai fost BANAT denota faptul ca din fericire cunosc foarte bine regulamentul si era si aici un regulament aproape identic cu cel de unde esti Nuke,dar in momentul cind s-au operat schimbari a fost "uitat" in scurt timp va fi afisat si pe aceasta arie.
02. Comentarii gratuite? E un cuvint greu ,eu il vad ca o injuratura in haine elegante!
03. Acuzatia cu anunturile de firme sint nefondate atita timp cat anunturile respectivilor nu sint stravezii asa cum sint ale tale. Macar ei au buna cuvintza sa recunoasca ca lucreaza intr-o firma dar de obicei nu ai sa-i vezi ca spun la ce firma dau adrese sau numere de telefon sau baga link catre site-ul firmei ori de cate ori au ocazia! Plus ca la vechimea ta sint convins ca puteai sa strici un PM catre moderator si sa-l intrebi: "Ce spui e corect daca fac asta? "
04. De obicei nu imi place sa fac "bisericutze" prin PMuri dar in fine

PS
Ti-am raspuns civilizat la PM si astept acelasi ton

vicFX
Deci :

A) Casa aceea este a mea si am cumparat eu personal LEDuri de cateva milioane ca sa o iluminez asa .

cool.gif Cei care m-au contactat direct din urma anunturilor de genul asta au primit exact pretul de 13.000 . Chiar am oferit si alte culori tot la pretul asta . Este posibil sa fi fost si exceptii pentru ca se poate sa nu stiu de unde a aflat acel cumparator de mine .

C) Nu am inselat pe nimeni si nu am avut nici un cumparator dezamagit de produsele cumparate .

D) Nu am mintit ci doar am folosit o practica de marketing ce presupune si riscuri . Din moment ce nu este nici un post de genul " Am cumparat de la firma Z si am fost fraierit !" si nici nu va fi nici unul consider ca este totul k . Interventia lui AIWAMAN ca si a altora de pe threadul asta este in plus .
vicFX
Plus ca la vechimea ta sint convins ca puteai sa strici un PM catre moderator si sa-l intrebi: "Ce spui e corect daca fac asta? ".

Nu este treaba unui moderator ce metode de promovare imi aleg eu . .

Asa ca ce nu-mi place in aceasta economie de piatza este chiar acest gen de reclame la "botul calului" cum se spune.

Ce iti place sau nu it place tie este irelevant . Spre exemplu nici mie nu imi plac bijnitarii dar m-ai vazut cumva stricandu-le vanzarea la bietii oameni ??

Daca tot vrei sa "indrepti " lucrurile atunci dute peste bancile care afiseaza o rata a dobanzii la credite mai mica decat in realitate , peste magazinele care lipesc "reduceri 50%" pe geam fara a le avea in magazin , peste producatorii de pasta de dinti pentru ca zic ca o sa alerge fetele dupa tine daca folosesti produsul lor , peste toti producatori de cafea pentru ca zic ca au cafea braziliana si peste toti producatorii de bere pentru ca afirma ca vand bere germana (etc. etc) , dute peste toti si striga-le in fata ca sunt mincinosi . Si apoi sa ne spui si noua ce se intampla wink.gif . Iti spun eu - o sa te alegi cu un proces de zile mari - pentru calomnie . nono.gif
Toate sunt practici de marketing si nimeni nu are dreptul sa le critice atat timp cat nu este sau nu risca sa fie afectat de ele in vre-un fel .

Modul meu de-a face reclama te-a afectat cumva ?? Daca nu pe tine atunci poate pe altcineva ? Pe cine si cum ??

Oare cind vor invatza comerciantii nostri ca orice mana de ajutor in domeniul publicitar se plateste?

Defapt sunt o gramda care nu se platesc wink.gif . De exemplu , nu tin minte sa te fi platit ca sa incepi discutia asta . Chiar si ea este reclama ...multumesc pentru serviciu wink.gif
AIWAMAN
Victore am primit PMul tau si te rog sa ai grija la limbaj si acuzatii ! Ma mira faptul ca in supararea ta nu vezi un fapt si faci o comparatie cu un anume topic in care acuzi de avaziune fiscalape cineva smile.gif) si tot nu vezi unde e MINCIUNA!
Citeste cu mare atentie si calm afirmatiile tale legate de firma ta! Pe care nu o cunosti.nu ai nici o legatura cu ea,nu stii nimic despre ea si habar nu stii de fapt de ce ii faci reclama in acest mod! smile.gif Dupac ce ai sa vezi exact ce si cum am vrut eu sa arat incearca sa intelegi ca atitudinea ta este un pic cam iesita din tipare!
Vorbesti de publicitate si media:)) Si daca asta e stilul cu care banuiesc ca ai fost sfatuit de cel ce se ocupa de asa ceva am un sfat ca de la sef de institutiemedia la posibil partener de afaceri! CONCEDIAZA-L death.gif
Nu voi face aici apologia reclamelor media sau sa despicam firul in 4 cum stie statul prin politica fiscala sa ne jupoaie...incerc doar sa deschid ochii asupra unui fapt vechi de cand lumea MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE!
Considera ca acesta este singurul raspuns public si incearca sa intelegi ca asa zisa publicitate negativa tot publicitate se numeste este un adevar dar nu in cazul tau!
PS vezi ca si aici cat si pe CG este un regulament ...ai fost de acord cu el cand ai facut inscrierea lui vicFX

PS
Pentru alte amanunte legate de media sau alte chestii de neinteles in acest moment repet pot sa fiu de gasit pe YahooMess cat si prin PM
vicFX
Atunci rog inchiderea topicului...
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.